کمک های کامپیوتری
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

 

 

چرا باوجود تحریم؛یک شرکت فرانسوی طراح نرم افزارمالیاتی کشورشده؟/وزیر اقتصاد:تضمین لازم را گرفتیم+وزارت اطلاعات درجریان است

بازار مالی - چطور نرم افزاربررسی یکی از محرمانه​ترین امور مالی کشور ، به بیگانگان سپرده می​شود؟

این سوال مشترک موسوی لارگانی و نادرقاضی​پور از وزیر اقتصاد بود که پرسیده بودند چرا در مناقصه​ نرم افزار مالیاتی سازمان مالیات، شرکتی فرانسوی به نام «بول» برنده شده است؟ در شرایطی که فرانسه عامل تحریم ایران در اتحادیه اروپا است، چنین کار مهمی که ابعاد محرمانه دارد به آنها واگذار می​شود؟
شمس​الدین حسینی که پیش از این در جلسات کمیسیون​های مجلس برای پاسخ به این سوال حضور یافته بود، در پاسخ به این سوال اظهار داشت: نمایندگان وزارت اطلاعات در مراسم مناقصه ما حضور داشتند و شرکت های فرانسوی نیز جزء شرکت های ممنوع المعامله نبودند و در یک مناقصه بین المللی برنده شدند. من نمی توانستم به استناد هیچ قانونی از اجرای آن سرباز بزنم. ضمن اینکه این مناقصه سال 84 برگزار شده و ربطی به تحریم​های اخیر ندارد.
وزیر اقتصاد امروز هم در صحن علنی مجلس گفت: ملاحظات امنیتی لازم از این شرکت اخذ شده است و مجموعه وسواس​های ما سبب شد که با گذشت چهار سال بعد از انجام این مناقصه در دوره وزارت دانش جعفری، اجرای این پروژه تا کنون به طول انجامد. وسواس​هایی چون اینکه «چرا نباید این کار را به پیمانکار داخلی سپرد؟». به همین دلیل دانش جعفری دوبار مناقصه داخلی برگزار می​کند که اگر چه 23 شرکت داخلی ثبت نام می کنند اما مدارک لازم را ارسال نمی​کنند. حتی بنا بر تشکیل کنسرسیومی مشترکی میان شرکت​های داخلی می​شود که باز هم از پس آن برنمی​یایند.
وی افزود: حتی پس از تحریم​های اخیر این دغدغه را داشتیم که مبادا بعد از تحریم، شرکت فرانسوی مذکور کار را انجام ندهند. اما تضمین های لازم را از آنها گرفتیم و آنها سورس نرم افزار را در کشور ثالثی به امانت گذاشته​اند.
به گفته حسینی، قیمت کل این پروژه 27 میلیون یورو است که سالی 9 میلیون یورو می پردازیم. در حالی که الان سالی دو میلیون دلار با فرانسه مبادله داریم و این مبلغ چندانی در مقابل آن نیست. همچنین از 58 پرسنل این شرکت، 44 نفرشان ایرانی هستند که تماما تایید صلاحیت شده اند. مضاف بر اینکه سه شرکت ایرانی مشاور و ناظر هم با آنها مشغول فعالیتند.
ناصر موسوی لارگانی در پاسخ به توضیحات وزیر گفت: چرا به این نکته اشاره نکردید که ابتدا یک شرکت کانادایی این مناقصه را برده بود ولی کار را با معطلی زیاد به آنها نسپردید؟
نماینده فلاورجان ادامه داد: چه عاملی جز جاسوسی اطلاعات محرمانه ایران، هدف این شرکت می​توند باشد؟ چطور به نرخ اعلام شده از سوی این شرکت شک نکردید که با چنین قیمت کمی حاضر به انجام آن شدند؟ جز اینکه هدفشان جاسوسی است؟
وزیر اقتصاد در پاسخ به وی گفت: مگر همه مراودات ما با خارجی​ها جاسوسی است؟ دیگر وزارتخانه ها که با شرکت های خارجی کار می کنند، مشغول جاسوسی​اند؟ این چه حرفی است که می​زنید؟ این شرکت تنها نرم افزار را طراحی می​کند و اصلا دسترسی به اسناد و اطلاعات محرمانه ندارد! ما هم این ملاحظات را داریم و به همین دلیل کارگروهی را در وزارت اقتصاد مسئول پیگیری آن کردم.
موسوی لارگانی هم به وزیر یادآور شد: منظورتان از بقیه معاملات چیست؟ معلوم است که در جریان خرید و فروش ماشین نمی​توان جاسوسی کرد! نگرانی من از این است که وقتی اغلب دشمنان و معترضین به نظام ما در این کشور جمع شده​اند، چطور کاری به این عظمت که مربوط به امور محرمانه ما است را به آنها سپرده​اید؟
او و قاضی​پور نهایتا از پاسخ​های وزیر اقتصاد قانع نشده و درخواست رای گیری کردند که نمایندگان به نفع وزیر اقتصاد رای دادند تا حسینی پس از استیضاح ناکامش یکبار دیگر هم دست پر از مجلس بیرون برود.


|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

 

 

خبر حمله به کاخ سفید با بمب دودزا در یورونیوز / فیلم

آمریکا - خبر حمله معترضان ' وال استریت را اشغال کنید ' به کاخ سفید با بمب دودزا که منجر به تعطیلی چند ساعته آن شد در شبکه یورو نیوزر.

کلیدواژه ها:

کاخ سفید
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks
ركورد جديد سكه ۷۳۰ هزار تومان؛
فاصله سه پله اى سكه تا يك ميليونى شدن!
 
ديروز قيمت سكه مرز
۷۰۰ هزار تومان را شكست و دلار نيز فراتر از ۱۷۰۰ تومان به فروش رفت؛ وضعيت نابه سامان بازار ارز و سكه اين روزها بسيارى را وسوسه مى كند كه سرمايه شان را راهى اين بازارها كنند.به گزارش ايسنا، جهش منطقى و غير منطقى نرخ سكه و ارز باعث آشفتگى اذهان عمومى شده است و طلافروشان و صرافان نيز نمى توانند وضعيت بازار ارز و طلا را پيش بينى كنند.سكه طرح قديم روزگذشته با ۶۰ هزار تومان افزايش نسبت به روز دوشنبه به ۷۵۰ هزار تومان، سكه طرح جديد نيز با ۵۰ هزار تومان افزايش به ۷۳۰ هزار تومان، نيم سكه با ۲۵ هزار تومان افزايش به ۳۶۰ هزار تومان، ربع سكه با ۱۲ هزار تومان افزايش ۱۸۵ هزار تومان و سكه گرمى ۹۵ هزار تومان معامله شد. همچنين هر گرم طلاى ۱۸ عيار مرز ۷۰ هزار تومان را شكست و با قيمت ۷۰۵۰۰ تومان، هر دلار نيز ۱۷۱۰ تومان و هر يورو ۲۲۲۰ تومان عرضه شد.
به گفته يكى از صرافان، بانك مركزى در يك ماه گذشته به صرافان ارز نداده و عرضه دلار را قطع كرده است؛ طلافروشان و صرافان از ركودى كه در بازار حاكم شده به شدت گلايه مند هستند و ديدن تابلوى خريد و فروش نداريم در برخى مغازه ها همان طور كه پيش بينى مى شود به چشم مى خورد.
نرخ سكه بنا به اعلام اتحاديه كشورى طلا
بنا به اعلام اتحاديه كشورى طلا و جواهرات، روزسه شنبه هر اونس طلا با ۱۳ دلار افزايش به ۱۶۵۸ دلار، هر اونس پلاتين با ۸۰ دلار افزايش به ۱۵۲۳ دلار و هر اونس نقره به ۳۰ دلار و ۲۹ سنت رسيد. بر اين اساس سكه طرح قديم ۷۴۵ هزار تومان، سكه طرح جديد ۷۳۰ هزار تومان، نيم سكه ۳۶۴ هزار تومان، ربع سكه ۱۸۷ هزار تومان و سكه گرمى ۹۱ هزار تومان معامله  شد.همچنين هر مثقال طلاى ۱۷ عيار ۳۰۷ هزار تومان، هر مثقال طلاى ۱۸ عيار ۳۲۱ هزار تومان و هر گرم طلاى ۱۸ عيار ۷۰ هزار و ۵۰۰ تومان است.محمد كشتى آراى ، رييس اتحاديه كشورى طلا و جواهرات از نرخ ارز اظهار بى اطلاعى كرد و خاطرنشان كرد: وضعيت بازار طلا را نمى توان پيش بينى كرد؛ اتحاديه از نرخ ارز نيز خبر ندارد.با اين حساب بهاى سكه با گذر از مرز ۷۰۰ پله هفتم را نيز طى كرد و اكنون سه پله تا يك ميليونى شدن را پيش رو دارد؟
   
 
تحليل وضعيت نرخ ارز در كشور
دكتر سيد مسعود مير كاظمى - عضو هيات علمى دانشگاه
اين روزها شاهد افزايش وكاهش نرخ ارز به ميزان قابل توجه و در دوره هاى كوتاه ميباشيم. ونيز مجددا با فاصله گرفتن نرخ بازار از ارز نرخ مرجع ، شاهد دو نرخى شدن بازار بوده كه چند سالى به فراموشى سپرده شده بود كه متاسفانه مجددا در بازار كسب و كار كشور عرض اندام مى نمايد.در اين زمينه به دليل كاهش ارزش پول ملى تحليل متفاوت و گاهى متناقض ارائه گرديده برخى اثرات مثبت آنرامطرح وبرخى به مضرات آن دراقتصاد پرداخته اند. اهميت سياستهاى مالى وپولى وارزى كشور در وضعيت اقتصادى بركسى پوشيده نيست البته ساير سياستها نيز موثر هستند ولى وزن اين عامل به حدى است كه ضرورت دارد با بررسى دقيق وبدون هيچگونه جبهه نگرينگاهى به روند عرضه تقاضاى ارز ومشكل پيش آمده داشته وبه تبيين علتهاى آن پرداخته ومعطوف به معلولها نباشيم تا بتوانيم راه گشايى براى نخبگان وفعالين در اقتصادكشور چه درحوزه دولتى وچه دربخشهاى غيردولتى باشيم.
عرضه وتقاضاى ارز
طى چندسال گذشته به خصوص ازسال۸۵تاسال۸۹ سوابق نشان ميدهد همواره فروش ارز ازطرف بانك مركزى كمتر يامساوى ميزان واردات اعلامى ازطرف گمرك بوده است. بااحتساب فروش وخريد خدمات خارجى وتراز ارزى آن وتخمين احتمالى از ميزان واردات قاچاق ونيز درنظر گرفتن ارز حاصل ازصادرات كشور تناسب فوق الذكر معمولا بر قرار بوده است وميزان تقاضاى واقعى ارز را نشان ميدهد. ولى آنچه امسال اتفاق افتاده برخلاف روند حداقل پنج سال گذشته است . يعنى ميزان فروش ارز از طرف بانك مركزى حدود پنجاه درصد بيشتر ازميزان واردات رسمى كشور بوده واين نشان دهنده اين است كه تقاضاى كاذبى در بازار به وجود آمده است.كه بدين جهت شاهد جهش هاى نرخ ارز در بازار آزاد وبه تبع آن شكاف قابل تامل بين نرخ مرجع بانك مركزى وبازار آزاد
را شاهديم كه تاثيرات زيادى ميتواند بر معاملات اقتصادى كشور و در كسب كار ايجاد نمايد . نگرانى از كاهش ارزش پول ملى كشور و يا افزايش تورم وساير شاخص ها به نوعى تحت تاثير اين عامل بوده و تشديد مى گردند واز آنجا كه فضاى سرمايه گذارى به دنبال منفعت طلبى بيشتر است و احتمال تشديدوضعيت را به وجود مى آورد. اگر  برنامه اى عاقلانه وعلمى ازطرف مسئولين پولى ومالى كشور صورت نگيرد در وضعيت يك دور باطل قرار گرفته واهرم كنترل از دست مسئولين خارج مى گردد .
دراين ميان فقط بانك مركزى نبايستى پاسخگو باشد همه عوامل تصميم گيريدولتى مرتبط بايستى در برنامه اى منسجم عمل و پاسخگو باشند .اجازه بدهيد درادامه مطلب به عوامل موثر بر نوسانات ارزى باشرايط واقعى كشورمان بپردازيم تا بتوانيم باريشه يابى آنها حل مناسبى ارائه دهيم .
۱)شرايط اقتصادى كشور
اين پديده در زمانى رخ ميدهد كه طرح هدفمند كردن يارانه ها درحال انجام وسر وصداى ورود به فاز دوم هدفمندى مطرح است.دستگاهاى اقتصادى كشور در حال ادغام وقطعا آنهارا مدتهاى مديدى سرگرم مينمايد . تحريم و تشديد آن و تورم وبيكارى مردم را آزار ميدهد .كسرى بودجه دولت وتعهد پرداخت بيش ازچهارصد هزار ريال يارانه نقدى به حساب مردم كه معادل آن از اجراى طرح هدفمند كردن به دست نمى آيد بر وخامت اوضاع افزوده است.ونيز نشانه هاى ديگرى نيز وجود داردكه نه تنها شتابى به اقتصاد كشور درسال جهاد اقتصادى نداده بلكه در بسيارى موارد كاهنده بوده است .آيا شرايط براى پايدارى ثبات شاخص هاى اقتصادى فراهم است؟ سرمايه گذار در شرايطى راغب به سرمايه گذارى مى گردد كه ثبات اقتصادى وسياسى را حس كند به طورمثال آيا ضرورت دارد در شرايطى كه فاز اول هدفمندى براساس قانون كامل انجام نشده است يعنى ميزان دريافتى از افزايش قيمت حامل هاى انرژى بايستى طبق قانون دو برابر پرداختى مردم باشد(باحدود چهل درصد كسرى مواجه است)سرو صداى انجام فاز دوم را بدهيم ومتاسفانه شاهد هستيم وزير اقتصاد وساير مسئوليتهاى مرتبط با هدفمندى بحث دو برابر پرداخت به مردم را قول ميدهند. شما اگر بجاى بخش خصوصى باشيد با مقدمه مطرح در مورد كلان اقتصادى كشور آيا به دنبال حفظ سرمايه نميباشيد ؟ اصلا قاعده منفعت طلبى در بخشهاى اقتصادى است كه چرخهاى كسب و كار را به حركت در مى آورد و البته نيت افراد ارزشهاى بالاتر را انشاءا... دنبال ميكند بنا براين طبيعى است اگر امكان سرمايه گذارى در توليد وحمايت از توليد در بخش اول جدى گرفته نشده است عكس العمل از طرف بنگاههاى اقتصادى به دولت برمى گردد وقطعا فعالان اقتصادى درمى يابند كه مجددا باتورم وكاهش ارزشى پول ملى روبه رو هستند لذا به سمت خريد طلا و ارز براى حفظ دارايى خود هجمه مى بردند.
۲)بالا بودن حجم نقدينگى
طى سنوات گذشته همواره دو عامل بيشترين نقش را در افزايش پايه پولى وحجم نقدينگى داشته ودارند يكى بدهى بانكى به بانك مركزى وديگر خالص دارائى هاى خارجى بانك مركزى است بدهى بانكها به بانك مركزى در پايان سال گذشته ۹۵درصد افزايش را نشان ميدهد تاثير آن در حجم نقدينگى امسال ديده ميشود . يكى از علل هاى اصلى آن پرداخت وام مسكن مهر بدون سپرده گذارى قانونى است كه اين مطلب از طرف بانكها اعلام شده است ونيز عدم كنترل از طرف وزارت اقتصاد وبانك مركزى به نحوه ارائه تسهيلات از طرف بانكها است . اين مهم قرار بود به عنوان يكى از محورهاى طرح تحول دولت صاحب برنامه شود متاسفانه هيچ اقدام سازنده اى صورت نگرفته و بيشتر به سخنرانى وانجام نمايش گذرانده شده است. رخ دادن موضوعاتى همچون تخلف سه هزار ملياردتومانى از همين باب است وتا اصلاحات اساسى ونظارت واقعى و سيستمى صورت نگيرد در آينده نيز شاهد به هم خوردن نظم اقتصادى از اين حيث خواهيم بود. عامل دوم موثر در افزايش حجم نقدينگى خالص دارايى هاى خارجى بانك مركزى است كه طى سنوات گذشته اقرايشى بوده واين شبهه وجود دارد كه با كاهش اين دارايى ها تراكنش مجدد دراقتصاد كشور به دليل جبران كسرى بودجه داشته باشيم. در صورتى كه بايستى با جمع آورى نقدينگى نسبت به خارج كردن آن از چرخه اقدام كرد. تا اين شبهه به وجود نيايد كه ارز حاصل از فروش نفت دو بار در بازار به فروش رسيده است لذا نياز است مسئولين پولى ومالى كشور نسبت به تبيين اين موضوع براى افكار عمومى وخواص اقدام نمايند.
۳)عدم جمع آورى نقدينگى در بازار
معمولا دراين شرايط دولت ها اقدام به جمع آورى نقدينگى در بازار نموده واجازه نميدهند ثبات اقتصادى دچار خدشه وامنيت سرمايه گذارى را مختل نمايند. اما آنچه اتفاق افتاده آدرس خوبى به اقتصاد كشور داده نشده است . به طورى كه كاهش سود سپرده ها در بسته مالى باشرايط اقتصاد منجر به خروج سپرده ها از بانكها گرديده است . انتشار اوراق مشاركت در جمع آورى نقدينگى موثر است على رغم تجربه چند ساله كه از انتشار آن مى گذرد و نيز با توجه به كاهش سرمايه گذارى خارجى به دليل تشديد تحريم و نيز به دليل كسرى بودجه سهم پرداختى تملك دارائى سرمايه اى به حداقل عملكردى خود نسبت به كل بودجه مصوب رسيده است . ضرورت ايجاد شرايط سهل تر براى فروش اوراق امرى غير قابل انكار است . متاسفانه عكس اين موضوع تصميم گيرى ميشود كه جاى تعجب دارد.همه مجربين قبل از فروش اوراق بدون شك معتقد بودند كه فروش نمى رود به دو دليل ، دليل اول اينكه شرايط بازخريد هيچ همخوانى با شرايط فعلى اقتصاد وحتى باشرايط اوراق منتشره سالهاى قبل نداشت دليل دوم نرخ سود اوراق است كه در مقايسه با نرخ تورم وآستانه ورود به فاز دوم هدفمند كردن يارانه ها كه متاسفانه با سرو صداى سياسى همراه است و آدرس غلط به اقتصاد كشور ميدهد وانتظار تورم بيشترى را به همراه دارد.سرمايه گذار به دنبال موضوعاتى براى سرمايه گذارى است كه حداقل نرخ آن بيشتر از نرخ تورم اعلامى باشدتا سرمايه خود را حفظ كند . چون مى داند همه اين تصميمات منجر به كاهش بيشتر ارزش پول ملى مى گردد.وعدم جذابيت نقدينگى در بازارهاى موازى منابع مالى را به سمت طلا و ارزسوق ميدهد.
۴)تحريم وتشديد آن
تحريم مقوله جديدى در كشور ما نيست ،بعد از پيروزى انقلاب همواره با اين موضوع روبه رو بوده ايم.از آنجاييكه مخالفت آنان با اصل نظام است تا زمانى كه پرچم جمهورى اسلامى در اين كشور برافراشته است تحريم هم وجود دارد وموضوعاتى همچون هسته اى و... بهانه است. وبا اين مقوله بخشهاى مختلف كشور آشنايى دارند. بعضى علاقه دارند همه مشكلات را به سمت تحريم سوق دهند. البته تحريم بى تاثير نيست ولى تنها عامل نيست بلكه تدابير اقتصادى نقش بيشترى نسبت به تحريم در اوضاع فعلى وضعيت ارز داشته ودارد . در هر صورت تحريم بانكى نقل وانتقال را با مشكلاتى روبه رو مى كند كه هزينه به همراه دارد وداشتن ارز در خارج از كشور براى واردات كالا در شرايط تورمى ودر شرايط تحريم مطلوبيت بيشترى ايجاد مى كند. بنابراين نبايستى اجازه دهيم تا سايه تحريم باعث كمرنگ كردن ساير عوامل شود.
۵)شبكه توزيع ارز
با توجه به مقدمه بحث اذعان گرديد عرضه ارز مازاد بر تقاضا درسال جارى عرضه شده است وبا در نظر گرفتن ساير عوامل يعنى چگونگى توزيع ارز وتغيير و تحولات مديران ارزى كشور وعملكرد تعدادى صراف فروش ارز در امارات كه مشكلاتى را ايجاد كرده اند و به جاى مقابله با آن و اصلاح شبكه توزيع اقدام به محدود نمودن ثبت سفارش مى گردد. وقتى اين واقعيت ها كنار هم قرار مى گيرند ضرورت اصلاح وبازنگرى چگونگى عرضه ارز دو چندان مى گردد رانت هايى كه در اين ميان نهفته است به طور روزانه اعمال مى گردد ودرآمدهايى كه براى عده اى فراهم كرده است كه قدرت همين درآمدهاى امروز مى تواند سياست هاى ارزى مارا مورد تهديد قرار
دهد . لذا نياز است دستگاهاى نظارتى به اين مقوله بيشتر پرداخته وتامل نمايند اگر فسادى در شبكه وجود داشته به جاى برخورد باآن مسير اشتباه ديگرى را نرويم .
۶)ضرورت اعتماد سازى
در دولت نهم وقتى نكته اى از طرف تيم اقتصادى كشور مطرح مى گرديد همراه با اعتماد نسبى بود هرچه از شروع دولت نهم فاصله مى گيريم حرف ها و هشدارهاى اقتصادى تاثير كمترى دارد و گاهى نتايج عكس در بازار مى دهد.
به طور مثال صحبت هايى كه براى پايين آوردن نرخ ارز نهصد تومان ويا صحبت هاى رئيس بانك مركزى در مورد كاهش نرخ ارز وحتى توزيع آن بين برخى صراف ها منجر به كاهش فاصله بين نرخ تعيين شده وبازار نگرديد بايستى به گونه اى نرخ ارز تعيين گردد كه امكان رسيدن به آن ميسر واعتماد سازى مجددا احيا گردد.وازصحبت هاى بيش از حددر اين زمينه بايستى پرهيز كرد.
۷) ضعف شوراى پول و اعتبار ونرخ دستورى
جاى تعجب است كه برخى از اعضاى محترم شوراى پول و اعتبار كه بايستى خود پاسخگوى شرا يط ارزى پيش آمده باشند. منتقد شده واز آسيب هاى سياست هاى اتخاذى صحبت به ميان مى آورند. حال بايستى سوال شود اگر اعضاى محترم شوراى پول و اعتبار منتقد باشند پس چه گروهى پاسخگو است ؟ اصلا تشكيل اين شورا با اين ترتيب چه ضرورتى دارد نرخ از جاى ديگر دستور داده مى شود پس كار كارشناسى معنا ومفهوم ندارد و به دين گونه اگر ادامه پيدا كند اميد به اصلاح كم كم به يأس تبديل و باعث تشديد اوضاع وعدم كنترل ميگردد.
۸)رشد اقتصادى وتوليد مستمر
يكى از عوامل موثر در ثبات نرخ ارز در هر كشور اتخاذ سياست اقتصادى مناسب براى حفظ رشد اقتصادى و توليد مستمر در آن كشور است .
اگر شاخص هاى كلان اقتصادى با نوسان روبه رو شود خود مى تواند معلول و هم علت بى ثباتى در نرخ ارز باشد و با يكديگر تاثير متقابل دارند . در سال جارى آنچه كه اهميت خود را از دست داده است توجه وحمايت منطقى از توليد به طور مستقيم است. ادعا در مورد حمايت غير مستقيم وجود دارد كه به اين مقوله نمى خوا هيم بپردازيم. ولى گاهى اقدامات حمايتى هر چند اندك آدرس صحيح به اقتصاد كشور است و باعث دلگرمى به سرمايه گذارى است كه اگر دلگرمى براى فعالين اقتصادى بوجود بيايد سبب توسعه كسب و كار سرما يه گرديده و به يك روند با ثبات رشد اقتصادى وساير شاخص هاى كلان ميرسيم و مى تواند زمينه براى ارائه يك نظام ارزى قابل اعتمادرا فراهم نمايد . حال سوال اين است در اجراى طرح اول طرح هدفمند كردن چه نشانه هايى داده شد كه از اين اعتماد در فازهاى بعدى طرح هدفمند كردن يارانه ها بهره بردارى شود؟
۹)چند نرخى بودن ارز داخل كشور
شكاف بين نرخ اسمى وبازار آزاد تقاضا براى ارز را افزايش مى دهد لذا قبل از اينكه اين فاصله چشمگير شود بايستى مسولين اقتصادى با حساسيت آنرا دنبال وكنترل  مايند. به خصوص در زمانى كه عرضه ارز بيش از تقاضاى واقعى است اين امر راحت تر صورت مى گيرد.
حال اين سوال مطرح است در شرايطى كه تراز ارزى كشور مجموعامثبت است و از ذخاير ارزى خوبى صرف نظر از سرعت نقد شوندگى آنها برخورداريم كه به هر حال امكان مقابله را به ما مى دهد چرا اجازه ميدهيم اين شكاف آن قدر زياد شود كه رانت حداقل پنج هزار ريالى براى هر دلار ايجاد كند و آيا اين فضاى سود جويى در اين شرايط اقتصادى مقاومت دو چندان را به همراه نمى آورد؟ كه بازگشت آن سخت تر وپر هزينه تر براى دولت مى شود.
۱۰)وضعيت موازى سرمايه گذارى
يكى ديگر از عوامل اختلال در نرخ ارز يك كشور هدايت نقدينگى به اين حوزه به دليل عدم امكان جذب در ساير حوزه هاى موازى از جمله توليد ، مسكن، سرمايه و... است. در شرايط اقتصادى كه جذب منابع مالى در حوزه هاى اقتصادى از جمله صنعت ، كشاورزى ، مسكن ، بهداشت و درمان ، حمل ونقل و ساير حوزه هاى توليدى وخدماتى وبازار سرمايه با مشكل رو به رو است بايستى مراقبت نماييم كه نقدينگى به سمت ارز و طلا سوق پيدا نكند زيرا نرخ ارز تمايل زيادى به نوسان بر اساس حوادث واخبار وشرايط ونتايج ملى تصميمات سياسى و اقتصادى ملى وبين المللى دارد . از نظر تحليل گران اين نگرانى در سال جارى در كشور قابل پيش بينى بود .
۱۱)افزايش يا كاهش ارزش پول ملى
در اين ايام شاهد نقطه نظرهاى متفاوتى از طرف صاحب نظران در مورد دفاع ويا مقابله با كاهش ارزش پول ملى هستيم . بعضى به دليل توسعه صادرات و كاهش وادرات اعتقاد دارند كه كاهش ارزش پول ملى كشور قابل دفاع است واين پديده را در اقتصاد نه تنها مضر نمى دانند بلكه به منافع آن پرداخته واز آن حمايت مى كنند. نقطه مقابل آنان گروهى هستند كه به دليل بى ثباتى در اقتصاد و افزايش ريسك سرمايه گذارى افزايش تورم آن كه باعث كاهش رقابت پذيرى مى گردد با كاهش ارزش پول ملى مخالفند. پرداختن به اين دو مقوله نياز به فرصت ومجال بيشتر است كه در اينجا قصد پرداختن به آن را ندارم .
آنچه مى توان فارغ از اين طرز تفكرها مطرح كرد چگونگى وفرايند افزايش نرخ ارز يا كاهش ارزش پول ملى است كه در يك افق و طبق يك برنامه مشخص مى بايست صورت گيرد. قطعا جهش هاى ساعتى وروزانه به هيچ وجه وتحت هيچ شرايط و نظريه اى قابل دفاع نيست.نكته ديگر نسخه كاهش ويا افزايش قاعده ثابت نبوده وحسب شرايط اقتصادى در هر برهه از زمان نياز به تصميم خاص خود دارد گاهى لازم است كاهش ارزش پول ملى صورت گيرد و طبق يك برنامه وزمان بندى و شيب مشخصى مى توان به اين مهم پرداخت وگاهى ضرورت دارد به گونه اى ديگر عمل كرد بنابراين اين دارو براى هر دردى و تحت هر شرايطى شفا بخش نيست.
   
 
گزارش ابرار اقتصادى از نابسامانى بى سابقه كاغذ مطبوعات
 
زمان زياد دورى نيست آن روزهايى كه صحبت از راه اندازى كارخانه چوب و كاغذ شمال بود با اين هدف كه قسمتى از نياز مطبوعات كشور به ويژه روزنامه ها را با توليد كاغذ رول، تأمين كند و تا اندازه اى از خروج ارز از كشور براى خريد كاغذ خوددارى شود ضمن اينكه در كنار اين راه اندازى و اين كارخانه اهداف ديگرى همچون ايجاد اشتغال براى افراد محلى و شهرستان هاى مجاور و نيز فرآورده هاى جانبى آن، همه و همه داراى توجيحات صحيح و ارزش اقتصادى بالا بود.آن زمان ۹ روزنامه كثير الانتشار اطلاعات، كيهان، جمهورى اسلامى، سلام، همشهرى، ابرار،  رسالت،  كار و كارگر و جهان اسلام روزنامه  هاى مطرح كشور و مصرف كننده ى عمده ى كاغذ رول بودند. بدين منظور وزارت صنايع وقت با برنامه ريزى براى ديدار مديران مسئول اين روزنامه ها از فعاليت هاى مربوط به راه اندازى اين شركت به شدت از كمبود اعتبارات مالى براى فعاليت هاى نهايى و اتمام كار كه نقصان عمده اى داشت نگران بودند تا آنجا كه وزراى صنايع و اقتصاد و دارايى و ارشاد اسلامى وقت در يكى از جلسات انجمن مديران مسئول روزنامه هاى كثيرالانتشار كه متشكل از ۹ روزنامه فوق الذكر بود حاضر شدند و عاجزانه متعهد شدند كه از ارز مربوط به يارانه ى خريد كاغذ روزنامه ها كه مجموعاً ۵۰ميليون دلار بود ظرف ۳ سال،هرسال ۲۰ ميليون دلار! از سهميه مورد نياز روزنامه ها براى راه اندازى اين كارخانه هزينه شود، به جاى آن اين شركت با توليد كاغذ مرغوب و قيمت مناسب نياز روزنامه ها را تامين كند را البته مديران مسئول وقت روزنامه هاى مذكور كه هر يك از رجال با سابقه و خدمتگزار و ياران امام و انقلاب بودند با همه ى سختى هايى كه با اين كسرى ارز برايشان ايجاد مى كرد براى حفظ استقلال اقتصادى و خودكفايى ايران اسلامى و ذخيره ى ارزى به اين ره يافت اقتصادى، تن در دادند تا فرداهايى كه توليدات اين كارخانه آماده شد با قيمتى مناسب در اختيارشان قرار گيرد اما...
خوب است رياست محترم بازرسى كل كشور و بازرسى رياست جمهورى و وزارت صنايع، گوشه ى چشمى به امروز اين كارخانه بياندازند. با افزايش قيمت دلار و محدوديت واردات و نيز محدوديت گشايش اعتبار كارخانه چوب و كاغذ مازندران با متوليان و صاحبان اصلى كارخانه كه همانا روزنامه هاى كثيرالانتشار هستند چنان مى كند كه دشمنان امروز ايران اسلامى كه سعى در تحريم ما دارند چنين نكردند.
همين كاغذهاى توليد شده كه در خصوص كيفيت آن شايد لازم باشد چند شماره، گزارش فنى به آن اختصاص دهيم و ارزش سرمايه گذارى و هزينه هاى انجام شده و نيروى كار و... را در يك كفه و توليد نامرغوب و غير قابل رقابت با ضعيف ترين كشورهاى توليدكنندگان كاغذ را در كفه ى ديگر بگذاريم تصور باطلى است اگر حتى به درصدى از كيفيت آن ها برسيم.
و وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامى و مخصوصاً معاونت محترم مطبوعاتى كه تمام سعيشان به افزايش تيراژ روزنامه ها و مألاً و خوانندگان روزنامه ها و تنوير افكار عمومى است آيا مى دانند كارخانه ى مذكور با چه قراردادهاى تركمانچاى و گلستان، روزنامه ها را مى پذيرد؟
آيا خريد كاغذ نزديك به ۹۰۰ تومان در كارخانه توسط دلالان و از ما بهتران و فروش آن با مدت كوتاه با چند برابر قيمت، عدالت رسانه اى است؟ آيا چاپ نشدن يك روزنامه با ۳۰ سال و بيشتر و كمتر به لحاظ نداشتن كاغذ و عدم پذيرش هزينه هاى كاغذ به صورت اقساط توسط كارخانه ى چوب مازندران به سود فرهنگ مكتوب ايران اسلامى است؟ يا آقايان ل ـ خ ـ ت و ديگرانى كه يك شبه با آنچه كه خوانندگان با واژه  آن آشنا هستند و ما براى بعضى ملاحظات از آن عمل نام نمى بريم چه گونه چند ماهه به ميلياردها تومان افسانه اى رسيدند كه براى بعضى از ما بهتران كه در همه ى زمينه ها با رندى و بدون اينكه از خود ردى برجاى بگذارند خاكه روى خاكه كردند و بهترين خودروهاى ژاپنى، آلمانى و كره اى بود كه نصيبشان شد!!
راستى  كيست و كدام نهاد است كه به فرياد مظلوميت روزنامه ها برسد؟ بگذريم از چند روزنامه ى وابسته به دولت و نهادهاى دولتى كه غم نان و پرسنل ندارند.
ولى آيا ده ها روزنامه خدمتگزار كه اين روزها بايد حضورى پررنگ تر و فعال تر از هميشه داشته باشند بايد از بدست آوردن اموال حقه ى خودشان كه سال ها پيش به اين اميد كه به چنين گرداب هولناكى نيفتند پذيرفتند محروم باشند؟ اين يادداشت در لحظاتى كه روزنامه هاى ما زير چاپ مى رفت به لحاظ موقعيت اضطرارى كه براى همه ى همكاران مطبوعاتى مان ايجاد شده با تعجيل و بدون اديت و بررسى مجدد چاپ شد.
اميد ما اين است كه همكاران خوب و مطبوعاتى ما بويژه مديران مسئول محترمى كه در آن سال هايى كه اصل ايجاد و احداث كارخانه ى چوب و كاغذ مازندران با چند تيرآهن، بالا برده شده بود و طرحش در حال حذف بود و بيمارى محتضر بود كه ما به فريادشان رسيديم امروز شأن و منزلت مديران روزنامه ها در بخش هاى مختلف آنقدر پايين آمده باشد كه پشت در اتاق هاى اين آقايان در سرما و گرما شخصيت شان را بفروشند در حالى كه چشم هاى مظلوم و البته نگرانشان مى بيند كه آن ها كه محبوب و ميهمان عزيز و بسيار محترم مديران چوب و كاغذ هستند دلالانى هستند كه روز بعد مديران بازرگانى اين روزنامه ها بايد پشت دكه هاى به اصطلاح بازرگانى آنان تا ساعت ۱۱ صبح منتظر باشند و صاحبان ثروت يك روزه با صورت هاى پف كرده و با چشم هاى متورم كه حتماً از تهجد و شب زنده دارى است با اكراه جواب سلام آنان را بدهند. باز هم تكرار مى كنم همكاران عزيز! اين تراژدى را جدى بگيرند. در كشورى كه فرهنگ غنى اسلام بايد حاكم باشد آيا رسانه هاى نوشتارى جايگاهى ندارند؟ و اگر دارند بايد هنوز و هنوز هشت شان گروى نه باشد؟

|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks
مرحله پايانى ليگ برتر كشتى آزاد
ثامن الحجج با پيروزى مقابل خونه به خونه قهرمان شد
 
تيم ثامن الحجج (ع) سبزوار با پيروزى ۶ بر يك مقابل خونه به خونه بابل عنوان قهرمانى ليگ برتر كشتى آزاد را به خود اختصاص داد.ديدار پايانى نهمين دوره رقابت هاى ليگ برتر كشتى آزاد عصر ديروز در سالن ۱۲ هزار نفرى مجموعه ورزشى آزادى تهران بين تيم هاى خونه به خونه بابل و ثامن الحجج (ع) سبزوار برگزار شد كه با قهرمانى نماينده بابل به پايان رسيد.
در اين ديدار كه از ساعت ۱۶ عصر ديروز آغاز شد شاگردان محسن كاوه در پايان مقابل شاگردان غلامرضا محمدى به برترى ۶ بر يك رسيدند و بر سكوى قهرمانى قرار گرفتند.از نكات جالب توجه اين ديدار شكست مهدى تقوى قهرمان ۲۰۱۱ جهان مقابل محمد نادرى بود. هر دو تايم اين ديدار به كلينچ كشيده شد كه در هر دو بار نادرى موفق به خاك كردن تقوى شد.در ديدار ۷۴ كيلو نيز يك شگفتى ديگر رقم خورد و حسام مقدم با پيروزى مقابل ايربك فارنيف روس با كسب چهارمين برد تيمش قهرمانى ثامن را قطعى كرد.
رضا يزدانى ديگر دارنده نشان طلاى ۲۰۱۱ جهانى استانبول نيز مقابل عبدالسلام قادس اف شكست خورد. يزدانى در حالى كه در تايم اول و در كلينچ برنده شده بود در تايم دوم با نتيجه يك بر صفر شكست خورد. يزدانى در تايم سوم هم در حالى كه با تا ۳۰ ثانيه پايانى با نتيجه يك بر صفر از حريفش عقب بود به دستور پزشكان به مسابقه ادامه نداد و بازنده شد.
خونه به خونه بابل ۲ - ثامن الحجج (ع) سبزوار ۵
نتايج ديدارهاى انفرادى به شرح زير است: (اسامى نماينده بابل ابتدا آمده است)
۵۵ كيلو: ياسر حيدرقلى نژاد - حسن رحيمى، برنده (صفر - يك و صفر - يك)
۶۰ كيلو: اوپن سات - احمد چاكايف، برنده
(۲ - ۳ و صفر - يك كلينچ)
۶۶ كيلو: مهدى تقوى - محمد نادرى، برنده (صفر - يك كلينچ، صفر - يك كلينچ)
۷۴ كيلو: ايربك فارنيف - حسام مقدم، برنده (۲ - صفر، يك - ۲ و يك - ۵)
۸۴ كيلو: احسان لشگرى، برنده - احسان امينى (يك - صفر و يك - صفر)
۹۶ كيلو: رضا يزدانى - عبدالسلام قادس اف، برنده (يك - صفر كلينچ، صفر - يك و )
۱۲۰ كيلو: محمدرضا آذرشكيب - فردين معصومى، برنده (صفر - يك كلينچ، يك - صفر و يك - صفر كلينچ )
پيش از اين مسابقه و در ديدار رده بندى نيز تيم تله كابين گنجنامه همدان با برترى مقابل شهردارى ملاير عنوان سوم را به خود اختصاص داده بود.
   
ترازوى فنى با خادم سنگين شد
محمدى: حاشيه نسازند در المپيك موفق مى شويم
 
دارنده نشان برنز كشتى آزاد المپيك گفت: زمانى من و دنگسركى به راحتى از كشتى كنار گذاشته شديم، بدون اينكه آب از آب تكان بخورد.مراد محمدى درباره تغييرات در تيم ملى كشتى گفت: اين تغييرات مثبت و به نفع كشتى است، چون ترازوى كادر فنى را سنگين تر كرده است. بايد اين موضوع را به فال نيك گرفت و به نظرم كشتى نتايج بهترى خواهد گرفت و موفق تر عمل خواهيم كرد.وى ادامه داد: بايد به گونه اى عمل كنيم كه بهترين نفرات در كادر فنى حضور داشته باشند و هميشه به تعداد محدودى از افراد قائل نباشيم تا بهترين نتايج را بگيريم.دارنده نشان طلاى جهان در پاسخ به اين سوال كه آيا اين تغييرات باعث ايجاد حاشيه در آستانه المپيك نمى شود گفت: حاشيه را خود اهالى كشتى درست مى كنند و اگر از اين تصميم حمايت كنيم حاشيه اى اتفاق نمى افتد. زمانى هم من و دنگسركى به راحتى كنار گذاشته شديم، بدون اينكه آب از آب تكان بخورد و با سكوتمان حاشيه اى درست كنيم، اما حالا دنبال حاشيه سازى هستند. محمدى در پايان خاظر نشان كرد: اگر عده اى حاشيه سازى نكنند مطمئن باشيد در المپيك موفق خواهيم بود. خادم توانايى اش بالاتر از چيزى است كه خيلى ها تصور مى كنند.
   
با اعلام رسول خادم
۳ كشتى گير ديگر به اردوى تيم ملى كشتى آزاد دعوت شدند
 
با تصميم مدير تيم هاى ملى و امور فنى سه كشتى گير آزادكار ديگر به اردوى تيم ملى بزرگسالان دعوت شدندمدير تيم هاى ملى و امور فنى، سه كشتى گير ديگر به اردوى تداركاتى تيم ملى كشتى آزاد بزرگسالان به منظور حضور در رقابت هاى قهرمانى آسيا در كره جنوبى، جام بين المللى جهان پهلوان تختى و رقابت هاى گزينشى المپيك ۲۰۱۲ لندن كه روز ۲۹ دى ماه در محل خانه كشتى تهران برگزار مى شود، دعوت شدند.
•اسامى اين كشتى گيران دعوت شده به شرح زير است:
۱- مصطفى آقاجانى ۶۰ كيلوگرم تهران
۲- ميثم نصيرى ۶۶ كيلوگرم زنجان
۳- سعيد داداشپور ۷۴ كيلوگرم مازندران
   
محمدى بايد مى ماند و كار مى كرد
توكليان: خادم با بازگشتش آبرويش را گرو گذاشت تا انتظارات جامعه كشتى را برآورده كند
 
مربى سابق تيم ملى كشتى آزاد گفت: رسول آبرو و اعتبار خودش را گرو گذاشته است تا با بازگشتش انتظارات جامعه كشتى را برآورده كند. امير توكليان درباره تغييرات در تيم ملى كشتى آزاد و حضور رسول خادم گفت: بازگشت خادم به كشتى اتفاق خوبى است. الان هم كشتى نياز به آرامش و حمايت دارد.وى ادامه داد: خادم آنقدر توانايى و درايت دارد كه بتوانيم در المپيك صاحب مدال شويم. تغييرات در همه جا وجود دارد و بايد قبول كرد همانطور كه خود من هم شامل آن شدم.دارنده نشان نقره جهان تصريح كرد: اگر غير از اين مى شد بازگشت رسول ارزشمند نبود. رسول بايد وارد تشك شود. اگر بخواهيم به نتيجه فكر كنيم بايد اين اتفاق مى افتاد. جامعه كشتى هم اين انتظار را داشتند و خادم به حق دعوت جامعه كشتى را پذيرفت.مربى سابق تيم ملى در واكنش به صحبت هاى سرمربى سابق تبم ملى گفت:  محمدى در زمان ورود خادم گفت كه كشتى با حضور او دوران طلايى را سپرى خواهد كرد؛ اما حالا دعوت خادم را براى ادامه كار در تيم ملى نپذيرفته است. اگر هدف منافع ملى بود بايد مى ايستاد و كار مى كرد.توكليان درباره بازگشتش به كادر فنى تيم ملى گفت: با من صحبتى نشده است، اما هركارى از دستم برآيد انجام خواهم داد. مطمئنم كشتى ما در المپيك موفق مى شود چون رسول آبرو و اعتبار خودش را گرو گذاشته است و كمتر كسى حاضر بود در آستانه المپيك اين سمت را قبول كند. خادم اگر دنبال منافع شخصى اش بود سمت هاى بالاترى مى توانست بگيرد، اما انتظارات جامعه كشتى را برآورده كرد.
   
هفته پانزدهم ليگ برتر واليبال
جدال مدعى قهرمانى و سقوط در روز سخت بالانشينان
 
پانزدهمين هفته از رقابت هاى ليگ برتر واليبال باشگاه هاى ايران عصر امروز با برگزارى هفت مسابقه پيگيرى خواهد شد.دومين هفته دور برگشت رقابت هاى ليگ برتر واليبال باشگاه هاى ايران عصر امروز ۲۸ دى ماه با برگزارى ۷ ديدار در ۶ شهر برگزار مى شود كه در تهران تيم حسين معدنى يعنى باريج اسانس كاشان ميهمان نوين كشاورز خواهد بود. جدال دو مربى جوان ليگ برتر در خانه واليبال از جذابيت خاصى برخوردار است. اين مسابقه به دليل پخش تلويزيونى زودتر از ساير مسابقات و از ساعت ۱۵:۱۵ آغاز خواهد شد. اين دو تيم در هفته گذشته موفق به شكست حريفان خود شده اند و قطعاظ در هفته هم با انگيزه فراوان برابر هم صف آرايى خواهند كرد. حسين معدنى كه پيش از حضور در كاشان تقريباظ تمام مسابقات برگزار شده در خانه واليبال را از نزديك تماشا مى كرد، اين بار در نقش سرمربى يكى از تيم ها به خانه واليبال بازگشته است و بايد منتظر ماند و ديديد كه آيا مى تواند از شاگردان مسعود آرمات امتياز بگيرد يا خير؟
جدال تيم هاى مدعى قهرمانى و مدعى اول براى سقوط هم در تهران برگزار مى شود؛ جايى كه شاگردان پيمان اكبرى در تيم پيكان بايد برابر شاگردان ناصر شهنازى در تيم كرمان قرار بگيرند. كرمانى ها كه از ابتداى فصل شرايط بدى داشتند اين روند خود را همچنان حفظ كرده اند تا جدى ترين مدعى براى سقوط به ليگ دسته اول باشند، اما در مقابل پيكانى ها كه اوايل فصل شرايط خوبى نداشتند توانستند خود را به رده هاى بالايى جدول برسانند و نشان دهند كه پيكان هميشه پيكان است، حتى اگر تعداد ملى پوشانش كم باشد. اين تيم حتى تا هفته گذشته هم هم امتياز با سايپا در رده دوم قرار داشت، اما شكست در گنبد موجب شد تا خودروسازان اختلافى دو امتيازى را با صدر جدول ببينند و براى جبران آن تمام تلاش خود را برابر كرمان به كار بگيرند. هرچند كه شايد نتيجه اين مسابقه تا حدود زيادى قابل پيش بينى باشد، اما كرمانى ها هم براى مسابقه در تهران انگيزه فراوان دارند و مى خواهند حداقل يك امتياز را از چنگ پيكانى ها دربياورند. كاله آمل در اين هفته بايد به جايى برود كه پيكانى ها در هفته گذشته شكست تلخى را در آنجا تجربه كردند؛ آملى ها با ستاره هاى خود بايد به گنبد سفر كنند تا برابر هاوش و تماشاگرانش قرار بگيرند. گنبدى ها كه با پيروزى هفته گذشته خود برابر پيكان نشان دادند در خانه تيمى متفاوت و قدرتمندتر هستند اين بار مى خواهند يكى ديگر از مدعيان قهرمان را شكست دهند، اما بدون شك عطايى و ستاره هايش نمى خواهند دست خالى گنبد را ترك كنند، چرا كه مى دانند اگر اين اتفاق رخ دهد اختلاف آنها با صدر جدول بيش از پيش خواهد شد؛ تمام اين دلايل موجب مى شود تا جدال اين هفته كاله و گنبد از حساسيت و جذابيت بالايى برخوردار باشد.
مصاف تيم هاى چهارم و پنجم جدول رده بندى هم بسيار حساس خواهد بود؛ جايى كه كهكشانى هاى گيتى پسند ميزبان شهردارى اروميه خواهند بود. اصفهانى ها كه هفته گذشته در يزد شكست بدى را متحمل شدند مى خواهند آن نتيجه را جبران كرده و برابر شهردارى اروميه كه در مكان چهارم جدول قرار دارند پيروز شوند.
شاگردان مومنى مقدم كه انتظارها از آنها بسيار بالا است مى دانند كه در صورت كسب ۳ امتياز اين مسابقه مى توانند يك پله صعود كنند و جاى شهردارى را در جدول بگيرند، بنابراين با حمايت تماشاگران خود و با تمام توان برابر حريف ظاهر خواهند شد.
شاگردان وطن پرست هم كه تا اينجاى كار به نوعى پديده بودند نمى خواهند مكان چهارم خود را از دست بدهند و با انرژى و انگيزه مضاعف برابر گيتى پسند و بازيكنان ملى پوشش حاضر خواهند شد. بايد منتظر ماند و ديد كه در پايان اين هفته جدول رده بندى چه مقدار تغيير پيدا خواهد كرد يا خير.
• برنامه بازى هاى هفته پانزدهم به اين شرح است:
تهران، ساعت ۱۵:۱۵
•نوين كشاورز- باريج اسانس كاشان
ناظر: محمود حداد
داور اول : مسعود يزانپناه
داور دوم : محسن ترابى
تهران، ساعت ۱۷
•پيكان - كرمان
ناظر : عباس جلاير
داور اول : محمد ابراهيم زاده
داور دوم : محمد عشق دوست
گنبد، ساعت ۱۷
هاوش گنبد- كاله مازندران
ناظر : اسماعيل صباغ
داور اول : محمد حسين شفقى
داور دوم : نادر انصارى
تبريز، ساعت ۱۷
•شهردارى تبريز -مشهد الرضا
ناظر : محمد حسن خوشدل
داور اول : محمد شاهميرى
داور دوم : مسعود قارى
اصفهان، ساعت ۱۷
•گيتى پسند -شهردارى اروميه
ناظر : سعيد درخشنده
داور اول : حسين پور كاشيان
داور دوم : احمد سرمست
كرج، ساعت ۱۷
•سايپا البرز - مناطق نفت خيز جنوب
ناظر : حميد حق بين
داور اول : ابراهيم فيروزى
داور دوم : بهرام سليمانى
بندرعباس، ساعت ۱۷
•آلومينيوم المهدى بندرعباس- پيشگامان كوير يزد
ناظر : اميدوار حاتمى
داور اول : حميد راهجرديان
داور دوم : عليرضا قريب
   
 
تيم ملى واليبال ايران به تورنمنت لهستان دعوت شد
 
فدراسيون واليبال لهستان با ارسال دعوت نامه اى تيم ملى ايران را به تورنمت اين كشور دعوت كرد.فدراسيون واليبال لهستان با ارسال دعوت  نامه اى به طور رسمى تيم ملى واليبال ايران را براى شركت در تورنمنت يادبود هيوبرت جرزى واگنر كه از ۳۰ تير تا يك مرداد ماه سال جارى با شركت تيم هاى استراليا، روسيه، برزيل، ايران، لهستان و كره جنوبى در لهستان برگزار مى شود، دعوت كرد. با توجه به اينكه مسابقات المپيك از ۶ تا ۲۲ مرداد برگزار مى شود، اين پيكارها چند روز قبل از آغاز المپيك انجام مى شود.هيوبرت جرزى واگنر، كاپيتان و مربى اسبق تيم ملى لهستان است كه چند عنوان قهرمانى و نايب قهرمانى جهان و اروپا را در ويترين افتخارات خود دارد.
   
پايان انتظار ارباب حلقه ها
حدادى در ليست ممفيس قرار گرفت
 
سرانجام پس از گذشت چند روز از بازگشت حامد حدادى به آمريكا سنتر ايرانى وارد ليست ممفيس شد. سنتر ايرانى در جريان ديدار امروز ممفيس گريزليز مقابل سن آنتونيو كه به برترى ۱۰۲ بر ۸۶ تيمش منجر شد در ليست ۱۲ نفره اين تيم حضور داشت اما فرصت بازى پيدا نكرد.سايت رسمى باشگاه ممفيس و بخش ورزشى سايت ياهو دليل غيبت حدادى را صلاحديد مربى اين تيم عنوان كرده اند.گفتنى است؛ ممفيس با اين پيروزى به رتبه ۹ كنفرانس غرب صعود كرد.
   
 
مقانلو: در هر ۸ وزن مسابقات انتخابى مى گذاريم
 
سرمربى تيم ملى اميد تكواندو در خصوص نفرات اعزامى به مسابقات آسيايى ويتانم گفت: ما در هر ۸وزن مسابقات انتخابى خواهيم گذاشت و هنوز هيچ چيز براى نفرات حاضر در مسابقات ويتنام، مشخص نيست. «بيژن مقانلو» سرمربى تيم ملى اميد تكواندو در خصوص اوزان اعزامى به مسابقات آسيايى ويتنام گفت: هنوز هيچ چيز مشخص نيست و ما مسابقات انتخابى مان در هر ۸ وزن برگزار خواهيم كرد.وى در خصوص نحوه زمانبندى اردوى تيم اميد در ادامه تصريح كرد: اعزام داوران ليگ به مسابقات امارات، سبب تغيير برنامه ليگ برتر شده است و از اين رو برنامه ما نيز با كمى تغيير مواجه شد.طبق برنامه قبلى ما، قرار بود مسابقات انتخابى در تاريخ ۱۰ بهمن برگزار شود و پس از ۵روز استراحت تمامى نفرات در تاريخ ۱۵ بهمن ماه در اردو حضور پيدا كنند، اما تغييرات حاصل سبب شد تا اردوى مجدد تيم اميد ۱۸بهمن ماه برگزار شود.مقانلو در پاسخ به اين سوال كه با توجه به تغييرات انجام شده ، مسابقات انتخابى تيم ملى نيز در همان تاريخ قبلى برگزار مى شود يا خير؟ گفت: به هبچ عنوان اين تاريخ را تغيير نمى دهيم.مسابقات انتخابى ما در تاريخ ۱۰ بهمن ماه برگزار خواهد شد و نفرات اصلى در آن مقطع مشخص مى شوند، وقتى سازمان ليگ خود را با اردوهاى تيم ملى وفق نمى دهد ما مجبور مى شويم پلان برنامه مان را با آن ها هماهنگ كنيم و از اين رو تنها تغيير ما زمان اردوى بعدى تيم است كه در تاريخ ۱۸بهمن ماه برگزار خواهد شد.
   
مسابقات بيليارد غرب آسيا
وفايى راهى فينال شد
 
نماينده اسنوكر ايران در مسابقات بيليارد غرب آسيا به ديدار نهايى صعود كرد.حسين وفايى در مرحله يك چهارم نهايى مسابقات بيليارد غرب آسيا در بخش اسنوكر به مصاف احسان حيدرى نژاد هم تيمى خود رفت و با نتيجه ۴ بر ۲ پيروز شد. وى در مرحله نيمه نهايى مقابل حريفى از كشور قطر به ميدان رفت و با نتيجه ۴ بر صفر وى را مغلوب خود كرد و راهى ديدار نهايى شد. وفايى در ديدار فينال به مصاف برنده ديدار امارات و سوريه خواهد رفت. ديدار فينال اين دوره از رقابت ها عصر ديروز برگزار مى شود.
   
 
ناگفته ها و افشاگرى سرمربى ايتاليايى تيم ملى جودو بعد از ترك ايران
 
سرمربى ايتاليايى تيم ملى جودو پس از آنكه به همكارى اش با اين تيم پايان داد با بيان اينكه تا شهريورماه با فدراسيون جودو قرارداد دارد، گفت: مشكلات خانوادگى بهانه اى بود براى كنار گذاشتن من چرا كه مسئولان فدراسيون در نشستى كه با آنها داشتم به من گفتند برو!
«جيرولامو جيوو ينازو» بعد از فسخ قرارداد با فدراسيون جودوى ايران دوشنبه تهران را به مقصد كشورش ترك كرد. مسئولان فدراسيون جودو معتقدند كه وى از زمان بازگشت تيم ملى از رقابتهاى كينگ دائو چين ديگر سرمربى تيم ملى نبوده و به مربى تكنيك و تاكتيك تنزل درجه يافته است.اين درحالى است كه وى براساس قراردادى كه ۲۳ خردادماه امضاء كرده سرمربى تيم ملى است. بنابر اعلام سايت رسمى فدراسيون جودو وى روز يكشنبه به دليل مشكلات خانوادگى از سمت خود استعفا داده است.قبل از آنكه جيرو تهران را ترك كند در گفتگويى از نحوه حضور در ايران به عنوان سرمربى تا زمان اخراجش به مواردى اشاره كرد كه در زير بدان اشاره شده است.
براى آموزش آمده بودم، نه مربيگرى تيم ملى!
جيرو در مورد علت حضورش در ايران گفت: براساس برنامه فدراسيون جودوى ايتاليا، براى تمرين در كنار تيم ملى و برگزارى يك دوره آموزشى به مدت ۲ هفته به تهران سفر كردم. قبل از آنكه به ايران بيايم هيچ صحبتى با من در مورد هدايت تيم ملى نشده بود اما در زمان حضورم در تهران مسئولان فدراسيون به من پيشنهاد پذيرش مسئوليت تيم ملى را دادند و با مسئولان كميته ملى المپيك هم چند جلسه داشتيم.
مسئولان فدراسيون از شرايط اضطرارى جودوى ايران گفتند
وى در مورد قبول پيشنهاد فدراسيون جودوى ايران اظهارداشت: بعد از آنكه دوره تمرينى تمام شد به ايتاليا بازگشتم و قرار شد پيشنهاد مسئولان فدراسيون جودوى ايران را بررسى كرده و سپس پاسخ دهم. زمانى كه در ايتاليا بودم خيلى از ايران تماس داشتم و مسئولان جودوى ايران با اعلام اينكه وضعيت جودوى اين كشور حالت اضطرارى دارد خواهان بازگشت سريع من به تهران شدند.
قرارداد به ايتاليا ارسال شد
جيرو در ادامه خاطرنشان كرد: بعد از آنكه موافقت خود را براى قبول سرمربيگرى تيم ملى جودوى ايران اعلام كردم، خيلى زود قراردادى در تاريخ ۲۶ آوريل ۲۰۱۱ (۶ ارديبهشت ماه ۱۳۹۰) به ايتاليا ارسال شد تا من امضاء كنم و پس از آن حدود ۲۰ روز بعد به ايران آمدم و كارم را آغاز كردم.
ماجراى سفر به برزيل
وى همچنين يادآور شد: بعد از آنكه به تهران آمدم مسئولان فدراسيون جودو اصرار داشتند همراه تيم ملى به برزيل اعزام شوم، آنهم در حالى كه با تيم ملى اصلا كار نكرده بودم چون من يك هفته قبل از سفر تيم ملى به برزيل به تهران رسيده بودم.
خواسته هاى من برآورده نشد
سرمربى پيشين تيم ملى جودوى كشورمان خاطرنشان كرد: من براى كار در تيم ملى به امكانات زيادى نياز داشتم. بارها و بارها از مسئولان فدراسيون خواستم فيلم مسابقات، دوربين براى آناليز، يك مسئول تغذيه و خيلى چيزهاى ديگر در اختيارم قرار گيرد ولى هر چه پيگيرى مى كردم نتيجه اى نداشت.
هيچكس با من همكارى نكرد
وى با انتقاد از مسئولان فدراسيون جودو اظهارداشت: نه تنها امكانات در اختيار من قرار نگرفت، بلكه هيچكس هم با من همكارى نمى كرد. حاج يوسف زاده اصلا با من صحبت نمى كرد، زارعيان هم همكارى خوبى با من نداشت اما آخوندزاده جودو را خوب مى فهميد و مرا همراهى كرد.
برنامه من اصلا مطالعه نشد
وى در مورد اينكه گفته مى شود براى هدايت تيم ملى جودو برنامه نداشته است، اظهارداشت: به هيچ عنوان چنين چيزى را قبول نمى كنم، مگر مى شود يك مربى برنامه اى براى تيم تحت رهبرى خود نداشته باشد. من برنامه بدنسازى، تكنيك و تاكتيك داشتم و همه را به فدراسيون ارائه دادم اما هيچكس به آن توجه نكرد.وى افزود: به ايتاليا مى روم و همه اينها را به فارسى ترجمه كرده و براى كميته ملى المپيك ايران ارسال مى كنم تا آنها قضاوت كنند كه آيا اينها برنامه آماده سازى هست يا خير؟ اگر برنامه هاى من مطالعه مى شد و بعد عنوان مى كردند كارايى ندارد به هيچ عنوان نارحت نمى شدم ولى مسئولان فدراسيون جودو اصلا برنامه هاى من را بررسى نكردند.
با حرف زدن پيشرفت حاصل نمى شود
وى ادامه داد: مسئولان جودوى ايران فقط حرف مى زنند، با حرف زدن كه نمى توان پيشرفت كرد. بايد روى تاتامى سخت كار كرد و كار كرد. آنها كه الان بهترينهاى دنيا هستند فقط تمرين مى كنند و در مسابقات شركت مى كنند. به نظر من با اين روش جودوى ايران پيشرفت نخواهد كرد.
قرارداد جديدى ندارم
جيرو خاطرنشان كرد: كماكان براساس قراردادى كه با فدراسيون جودوى ايران دارم سرمربى تيم ملى هستم و هيچ قرارداد جديدى امضاء نكرده ام. حقوق من نيز كاهش پيدا نكرده است چون مسئولان جودو اين پيشنهاد را به من داده اند اما آن را قبول نكردم.
با اين بى برنامگى جودوى ايران به جايى نمى رسد
اين مربى ايتاليايى خاطرنشان كرد: اگر امكانات لازم در اختيار من قرار مى گرفت و اجازه مى دادند برنامه هايم در تيم ملى اجرا شود، قول مى دادم با همين وضعيت هم چند سهميه المپيك بگيريم و هم در لندن به مدال دست پيدا كنيم. متاسفانه يك برنامه را براى اجرا به تيم تحميل كردند كه واقعا خنده دار بود. اين نوع سيستم را هيچ كجاى دنيا نديده ام، براى موفقيت بايد با برنامه كار كرد. با اين بى برنامگى مطمئن باشيد جودوى ايران به جايى نمى رسد و فقط مى توانم بگويم حيف از اين همه جودوكار با استعداد.
پشتوانه سازى مشكل اصلى جودوى ايران
جيرو در بخش ديگرى از گفتگوى خود افزود: جودو در ايران به خوبى پيشرفت كرده و خيلى گسترده است اما بايد يك برنامه مدون و مشخص داشت و از دوره نوجوانى جودوكاران را تحت تعليم قرار داد. در ايتاليا از هشت، نه سالگى روى جودوكاران براى حضور در المپيك ۸ سال بعد كار مى شود اما در ايران اينطور نيست.
وضعيت نابسامان در سفرها
اين مربى ايتاليايى در مورد اوضاع تيم ملى در سفرهاى برون مرزى هم گفت: زياد وضعيت خوبى نداشتيم. مشكلات مالى تيم خيلى زياد بود. حاج يوسف زاده با ۱۰۰ دلار مى خواست همه چيز را انجام دهد! وى مى گفت برويم هتل ارزان، غذاى ارزان بخوريم و ...
يكبار كه كارت بانكى به وى دادند كه خالى بود و من ۲۵۰۰ يورو براى تيم خرج كردم و بعد از بازگشت فدراسيون به من پرداخت كرد.
گفتند ميراسماعيلى به تيم ملى نيايد
وى در خصوص خط خوردن آرش ميراسماعيلى از تيم ملى جودو اظهارداشت: من به فدراسيون اعلام كردم كه آرش مى تواند به عنوان عضو تيم و يا مربى در اردوى تيم ملى باشد و به ما كمك كند اما مسئولان فدراسيون به من اعلام كردند اين جودوكار به اردوى تيم نيايد.
به دلايلى كه نمى دانم چيست اخراج شدم!
وى در مورد دلايل خاتمه كار با تيم ملى ايران گفت: چهارشنبه هفته گذشته به من اطلاع دادند كه بايد به فدراسيون بروم. وقتى رفتم دفتر فدراسيون به من گفتند كه يك فيلم از تو داريم كه بايد از ايران بروى! هر كارى كردم آن فيلم كه ادعا مى كردند را به من نشان ندادند. اگر فيلمى در كار بود چرا به من نشان ندادند؟ بعد به مطبوعات اعلام كردند كه به دليل مشكلات خانوادگى استعفاء داده ام اما دوباره تاكيد مى كنم كه من به دلايلى كه نمى دانم چيست اخراج شدم.
   
سليمانى توانايى هاى خود را قبلا نشان داده بود

|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks
احمدى نژاد: ايران مى تواند پرچم دار حيات طيبه باشد
 
احمدى نژاد گفت: بايد به جايى برسيم از نظر اخلاق و فرهنگ طبابت در دنيا الگو شويم نه اين كه به سمتى برويم كه جامعه پزشكى حيات خود را در وجود بيمار و توليد آن در كشور بداند. به گزارش ايسنا محمود احمدى نژاد در هفدهمين جشنواره تحقيقات پزشكى رازى با تشكر از فعالان اين عرصه اظهار كرد: اين جلسه نشان ديگرى از حركت هاى علمى پرشتاب ملت ما و جامعه پژوهشى كشور است. سرعت حركت مناسب است و جا دارد كه از همه عالمان و دانشمندان كشور تشكر كنم، اما مى دانم كه ظرفيت علمى كشور ما بيشتر از اين است. وى در ادامه به مبحث سلامت اشاره كرد و گفت: از اركان اصلى سعادت انسان سلامت است. سلامت يك نعمت و هديه خداوندى است كه با چيزى نمى توان آن را برابر كرد. خوشبختانه كار روى سلامت در كشور زياد شده است، اما در ابتداى راه هستيم و تا رسيدن به جامعه سالم به لحاظ جسمى و روحى فاصله زياد است از وزير بهداشت و همكارانش مى خواهم كه در اين زمينه فعاليت هاى بيشترى كنند به خصوص در زمينه تغذيه كه اصلاح آن مانع بسيارى از بيمارى هاست. احمدى نژاد در ادامه به رعايت بهداشت اشاره كرد و گفت: رعايت بهداشت مقدم بر درمان است و پژوهش ها و تحقيقات خوبى روى اين زمينه انجام شده در زمينه درمان هم در سال هاى اخير شاهد پيشرفت هاى بسيارى بوده ايم شايد در ۱۰ سال قبل اگر اين پيشرفت ها وجود داشت شاهد مهاجرت هاى درمانى به خارج از كشور نبوديم اين مهاجرت ها امروز تقريبا صفر شده است. حتى در بعضى از زمينه ها شاهد ورود بيماران به كشور براى درمان هستيم. احمدى نژاد افزود: بايد طورى برنامه ريزى كنيم كه از نظر درمانى همه دستاوردهاى امروز بشر در اختيارمان باشد، چرا كه شيوه هاى درمان متنوع است و ما بايد اين تنوع را در كشور داشته باشيم باور من اين است كه مى توانيم يك مرجع جهانى در بخش درمان باشيم كما اين كه آمارها نشان مى دهد سالانه ۲۵ الى ۳۰ هزار نفر براى درمان به كشور ما مى آيند. وى در ادامه افزود: در بخش دارو نيز كارهاى خوبى شده است البته مريضى ها پيچيده شده و نياز به داروهاى نوتركيب وجود دارد در اين زمينه بايد پيشرفت ها با سرعت بيشترى ادامه يابد اين كلام معصوم است كه براى هر دردى درمانى وجود دارد، پس بايد به دنبال درمان همه بيمارى ها باشيم و فكر نكنيم كه يك بيمارى لاعلاج است. وى تصريح كرد: هم اكنون پنج درصد داروها وارد مى شوند، در حالى كه اين پنج درصد ۳۵ درصد بودجه مربوط به دارو را مصرف مى كنند. بايد تلاش كنيم كه هرچه بيشتر داروها را در داخل بسازيم هرچند كه من معتقدم بايد تعامل در زمينه ساخت دارو با كشورهاى ديگر داشته باشيم و تلاش براى ساختن دارو در داخل بهانه اى براى عدم تعامل نباشد. البته بايد دانست كه ساخت برخى داروها نياز به پژوهش و تحقيقات دارد و دولت هم از پژوهش و تحقيقات حمايت مى كند. رييس جمهور خاطرنشان كرد: ۵۰ درصد تحقيقات در بخش وزارت بهداشت انجام مى شود در حالى كه تنها ۱۰ درصد بودجه تحقيقات به اين وزارتخانه ارائه مى شود، اى كاش مى توانستيم اين رقم را به ۵۰ درصد برسانيم اما مى توانم به شما اعلام كنم كه به ۲۰ درصد خواهيم رساند. احمدى نژاد در بخش ديگرى از سخنان خود با تاكيد بر علوم بومى در كشور گفت: ۵۰۰ سال قبل از گاليله دانشمندان ما گردش زمين را كشف كرده بودند و براساس حركت ستارگان و زمين بود كه توانستند هزار سال پيش دقيق ترين تقويم يعنى تقوم جلالى را طراحى كنند. تقويمى كه هر هزار سال تنها يك ثانيه خطا دارد. اما متاسفانه در دوره اى غفلت شد و انسان هاى بى كفايت به قدرت رسيدند و روند پيشرفت در كشور ما متوقف شد. ملت تحقير شدند. وى ادامه داد: اما با تمام اين ها معتقدم هنوز فاصله ها زياد نيست و مى توان به قله هاى علم رسيد. جالب است وقتى كه موعود بيايد معلوم مى شود كه از ۲۷ مرحله علم تنها دو مرحله طى شده است اين نشان مى دهد كه هنوز فاصله ما زياد نيست و بايد تلاش كنيم تا به پيروزى و موفقيت برسيم. احمدى نژاد در بخش ديگرى از سخنان خود با تاكيد بر توجه به طب سنتى در كشور گفت: مكتب پزشكى امروز در دنيا براساس شناختى است كه از انسان وجود دارد و ما هم براساس اين مكتب تلاش مى كنيم داروها و تجهيزات پزشكى بسازيم و بايد در اين راه با سرعت مسير را طى كنيم. وى در ادامه افزود: اما مبادا تنها به اين مكتب پزشكى اكتفا كنيم. مكاتب طبى و پزشكى ديگرى هم وجود دارد و چرا از آن ها استفاده نكنيم. امروز اثبات شده است كه روح و جسم روى هم تاثير مى گذارند و اين محور پزشكى سنتى ما بوده است و ما بايد روى اين پزشكى سنتى كار كنيم و حتى وزارت بهداشت مى تواند يك بخش مجزا در زمينه پرداختن به اين مكتب پزشكى و آموزش آن ايجاد كند. مكتبى كه به موازات مكتب پزشكى روز دنيا مى تواند به آن پرداخته شود. احمدى نژاد در پايان گفت: باور داريم كه ايران مى تواند بر بام علمى جهان بنشيند و پرچم دار حيات طيبه و سعادتمندى انسان باشد.
   
رييس ستاد انتخابات كشور:
بشار اسد هم اكنون تفكر احمدى نژاد را تمرين مى كند
 
رييس ستاد انتخابات كشور گفت: امروز شكاف عجيبى بين ملت ها ودولت ها، اتحادها و اتفاق هايى كه در عرصه بين المللى در حال وقوع است ايجاد شده است. به گزارش ايلنا وى در همايش روساى هيات هاى بازرسى استان ها تصريح كرد: با دخالت هاى مشمئز كننده اى كه آمريكا و اروپا در انتخابات روسيه داشته اند همچنين بحث حضور آقاى پوتين در مديريت روسيه، بحث چين و اثرگذارى آن در اقتصاد جهان رقابت اروپا با آمريكا با روسيه و چين و وجود اختلافات بين آمريكا و اروپا همگى نويدبخش يك تحول جديد در جهان است. وى افزود: آمار و ارقام مويد اين است كه غرب در منجلاب وفساداخلاقى فرو رفته و امروز به اشباع رسيده و به دنبال اين است كه به سمت اخلاقيات بگرايد كه اين گم شده اش را در منظر تفكرات اسلامى دنبال مى كند.اما موج بيدارى اسلامى بدون توقف در حال پيش روى است، اين حركت همچنان تداوم دارد و به سمت و سوى عربستان نيز مى رود و اگر به فضل الهى دخالت هاى سخيف بيگانگان قدرى كاهش پيدا كند ما شاهد يك تحول اساسى درخاورميانه خواهيم بود. مرتضوى ادامه داد: عده اى سعى كردند جهت بيدارى اسلامى را تغيير دهند و در سوريه براى تروريست ها ثروت و سلاح بردند و به شيوخ بى تدبير خليج فارس مخصوصا حاكم قطر و عربستان هزينه هاى هنگفت ميلياردى در كشور سوريه كردند تا اين كه بگويند اين حركت سوريه به لبنان و پس از آن به ايران خواهد رسيد كه البته خوشبختانه در سوريه با مشت پولادين مردم و مديريت خوبى مواجه شدند. وى گفت: آقاى بشار اسد هم اكنون تفكر احمدى نژاد عزيز ما را تمرين مى كند. سرزده به ميان مردم مى رود و بسيار زيبا به مديريت مى پردازد.
   
سخنگوى وزارت امور خارجه:
اگر لازم باشد به نامه اوباما پاسخ داده مى شود
•روابط ما با همه كشورها در بالاترين و بهترين سطح خود قرار دارد•
رامين مهمان پرست ـ سخنگوى وزارت امور خارجه ى كشورمان ـ صبح سه شنبه در نشست هفتگى خود با خبرنگاران درباره ى مذاكرات ايران و ۱+۵ گفت: همواره از مذاكرات و گفت وگو استقبال مى كنيم و خوشحاليم كه مقامات كشورهاى ۱+۵ مجددا اعلام آمادگى پيدا كردند كه به ميز مذاكره برگردند. اميدواريم تامين حقوق همه ى ملت ها مورد نظر كشورهاى مختلف قرار گيرد تا در سايه ى اين گفت وگوها با رويكرد همكارى مشكلات جهان امروز حل شود. او هم چنين گفت: هر زمان كه مكان و زمان اين گفت وگوها قطعى شود،  اعلام مى كنيم. به گزارش ايسنا، دستيار ويژه وزير خارجه كشورمان درباره ى يادداشت آمريكا به ايران درباره وضعيت تنگه ى هرمز و هم چنين آزادى تعدادى از ملوانان ايرانى از دست دزدان دريايى توسط نيروى دريايى آمريكا و اين كه آيا تغييرى در روابط دو كشور قرار است ايجاد شود، خاطرنشان كرد: در روابط ايران و آمريكا هيچ اتفاق جديدى رخ نداده است، اقدامى كه آمريكايى ها در مورد ملوانان ايرانى انجام دادند اقدامى انسان  دوستانه است. همان طور كه بارها نيروهاى دريايى ما در همين منطقه نسبت به آزادى و نجات ملوانان ساير كشورها اقدام كرده اند. سخنگوى وزارت خارجه افزود: كشور ما به هيچ وجه دنبال تنش و درگيرى با هيچ كس نيست. اعلام كرده ايم امنيت منطقه خليج فارس اولويت اصلى ماست و هر كشورى بخواهد امنيت اين منطقه را به خطر بياندازد با پاسخ قاطع ايران مواجه خواهد شد. اين مساله بارها تذكر داده شده است. ما در بالاترين حد دفاع از كشورمان هستيم. اگر كسى بخواهد فضاى منطقه را تغيير دهد طبيعى است كه همه چيز تغيير خواهد كرد. سخنگوى دستگاه ديپلماسى كشورمان درباره ى اين كه آيا به نامه ى آمريكا درباره تنگه ى هرمز پاسخ مى دهيم يا خير؟ گفت: اين موضوع در حال بررسى است. اگر لازم بود پاسخى به آن داده مى شود اما به هر حال اين موضوع چيزى نيست كه نشان دهنده ى تغيير جدى در رويكردها باشد. مهمان پرست ادامه داد: روابط ما با همه كشورها در بالاترين و بهترين سطح خود قرار دارد، اگر قرار باشد حقوق ملت ما محترم شمرده شود و كسى تلاش نكند حقوق ملت ما را پايمال كند. هر كس نسبت به رفتار خصمانه اى كه با ملت ما داشته است اظهار پشيمانى و ندامت كند و در عمل نشان دهد كه مى خواهد رفتار غلط گذشته را كنار بگذارد ممكن است ملت ما ديدگاهش نسبت به آن ها تغيير كند و بازنگرى هايى به وجود آيد اما در حال حاضر چنين نشانه هايى را از رفتار مقامات آمريكايى توسط ملت ما مشاهده نمى شود. تهديد، تحريم، فشار، وارد كردن اتهامات پى در پى و حمايت از گروه هاى تروريستى و ترور دانشمند كشورمان به نظر علائم مناسبى براى داشتن رابطه خوب نيست. سخنگوى وزارت امور خارجه كشورمان در ادامه در پاسخ به پرسشى درباره اين كه رسانه هاى آمريكايى اعلام كرده بودند كه نامه اوباما به مقامات ايران با لحنى تند و هشدارآميز همراه بوده است، گفت: محتواى نامه و جزييات آن چندان مهم نيست، اصل اقدام به نامه نگارى نشان مى دهد كه آن ها مشكلاتى دارند و بايد مشكلات شان را حل كنند.
   
رييس سازمان بازرسى كل كشور:
دستگاه قضايى دچار محافظه كارى نشده است
 
رييس سازمان بازرسى كل كشور گفت: با تدبيرى كه رييس قوه قضاييه به خرج دادند هر چه زودتر يك مرحله از پرونده فساد مالى اخير به دادگاه مى رود ولى طبعا اين پرونده پيوست ها و شماره هاى بعدى هم دارد. به گزارش ايسنا، پورمحمدى در حاشيه مراسم بزرگداشت شهداى صنعت هسته اى كشور كه صبح روز سه شنبه در مدرسه عالى شهيد مطهرى برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: اسناد مثبته كه در زمينه فساد مالى اخير به دستگاه قضايى آمده ضميمه پرونده شده و خوشبختانه بازرسان و قضات ما با دقت و قاطعيت دارند پرونده را آماده مى كنند. خبرنگارى پرسيد  برخى معتقدند قوه قضاييه در روند رسيدگى به پرونده فساد مالى دچار محافظه كارى شده است، آيا اين قضيه صحت دارد؟ كه پورمحمدى در پاسخ گفت: هيچ گاه اين طور نيست. قوه قضاييه با دقت، وسواس، و با منطق حقوقى طبق ضوابط و قوانين، كار دادرسى خودش را دارد تعقيب مى كند. اين پرونده خيلى گسترده است ولى با تدبير رياست محترم قوه قضاييه هر چه زودتر يك مرحله از پرونده براى ارسال به دادگاه آماده مى شود. وى در پاسخ به سوالى در باره برخورد قوه قضاييه با نمايندگانى كه اسم شان در پرونده فساد مالى اخير است و اينكه آنها متهم بوده يا براى تحقيق احضار شده اند، گفت: هر كسى به ميزان اتهامش مورد تعقيب قرار گرفته و هيچ سمت و جايگاهى براى قوه قضاييه در رسيدگى هايش لحاظ نمى شود.
   
يك نماينده:
خواستار پيگيرى مصوبات شوراى عالى پول واعتبارهستيم
 
نماينده صومعه سرا در مجلس هشتم و عضو شوراى عالى پول و اعتبار از اظهار نظرهاى غير مسئولانه در زمينه نرخ سود تسهيلات انتقاد كرد. به گزارش ايلنا، سيدكاظم دلخوش در تذكرى شفاهى گفت: شوراى عالى پول و اعتبار براى برون رفت از وضعيت فعلى بازار مصوباتى را در زمينه انطباق سود تسهيلات بانك ها با تورم داشت كه متاسفانه افرادى غير مسئول در اين زمينه اظهار نظر اشتباه كردند. وى افزود: افرادى غير مسئول اعلام كردند كه شوراى عالى پول و اعتبار مصوبه اى در اين زمينه ندارد اما از مسئولين شورا مى خواهيم كه مصوبات را اجرايى كند و همچنين خواستار تذكر به بانك مركزى هستيم كه مصوبات تصويب شده در شورا را هرچه سريع تر ابلاغ كند. عضو كميسيون اقتصادى مجلس خاطرنشان كرد: ما در مورد مصوبات شورا صحبتى نمى كنيم اما خواستار پيگيرى و اجراى آن ها هستيم. نماينده صومعه سرا در ادامه سخنان خود با اشاره به بند ۶۶ قانون بودجه ۹۰درموردهزينه هاى رايگان مصرف انرژى مساجد روستا ها گفت: طبق اين قانون قرار بود هزينه آب و برق و... مساجد رايگان باشد اما وزارت نيرو بخشنامه كرده است كه مساجد تنها تا مصرف ۱۵۰ كيلووات ساعت برق از پرداخت هزينه معاف هستند و اين درحالى است كه ميانگين مصرف برق اين مساجد بين ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ كيلووات است. وى تاكيد كرد: در حال حاضر براى پرداخت اين هزينه ها به مساجد فشار مى آيد كه البته در زمينه آب و گاز خوب عمل شده است.
   
مجلس تصويب كرد:
قيمت ارز تعيين شده از سوى بانك مركزى مبناى تعيين ارزش اوليه كالاى قاچاق است
 
نمايندگان مجلس شوراى اسلامى در جريان رسيدگى به لايحه مبارزه با قاچاق كالا و ارز مقرر كردند ستاد مركزى مبارزه با قاچاق كالا و ارز مى تواند ضمن پيگيرى پرونده نزد مراجع رسيدگى كننده، تعقيب و رسيدگى به جرايم مرتبط با آن را تقاضا كند يا از آراى صادره اى كه در آن منافع عمومى و عايدات دولت لحاظ نشده است، تجديدنظر كند. به گزارش ايسنا، بر اساس اين حكم سازمان مامور وصول درآمد هاى دولت مكلف است فهرست ارزش كالا هاى وارداتى را بر اساس نرخ برابرى ارز اعلامى از سوى بانك مركزى به صورت سالانه در اختيار كليه سازمان هاى كاشف و ضابطين قضايى مرتبط براى تعيين ارزش اوليه قرار دهد. در صورتى كه در طول سال در فهرست ارزش كالاهاى وارداتى تغييرات عمده اى رخ دهد از سوى سازمان هاى ذى ربط اعلام مى شود. بر اساس ديگر مصوبه مجلس حكم تعدد و يا تكرار ارتكاب جرم قاچاق، مطابق قانون مجازات اسلامى است.
   
عضو كميسيون امنيت ملى و سياست خارجى مجلس:
شوراى عالى انقلاب فرهنگى سريع تر درباره رياست دانشگاه آزاد تصميم بگيرد
 
عضو كميسيون امنيت ملى و سياست خارجى مجلس از شوراى عالى انقلاب فرهنگى خواست هر چه سريعتر به گزينه پيشنهادى هيئت امناى دانشگاه آزاد اسلامى براى رياست دانشگاه آزاد راى داده و تكليف اين موضوع مهم را روشن كند. جواد كريمى قدوسى در گفتگو با مهر، در خصوص تعيين وضعيت انتخابات رئيس دانشگاه آزاد اسلامى اظهار داشت: دانشگاه آزاد يكى ازدستاوردهاى مهم انقلاب اسلامى بوده است به خصوص در دولت هاى نهم و مجلس هشتم از جمله موضوعاتى كه به آن پرداخته شد بحث تعيين تكليف دانشگاه آزاد بود. قدوسى ادامه داد: به گفته جاسبى دارايى هاى دانشگاه آزادى رقم بسيار بالايى است، هرچند دانشگاه آزاد در بحث توسعه مراكز آموزش عالى عملكرد قابل دفاعى داشته اما تكليف اين رقم بالا و وضعيت دانشگاه آزاد هر چه سريعتر بايد روشن شود، زيرا اين دارايى ها از كنار فرصت هاى ملت بوجود آمده است.
   
هاشمى رفسنجانى:
مسوولان به اشتغال روشندلان كمك كنند
 
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: مسوولان موظف هستند، روشندلان جامعه را مورد حمايت قرار داده و با ايجاد امكانات و اشتغال براى ايشان و حمايت از انجمن ها و سازمان هاى مردمى اين قشر، اندكى از كمبودها وسختى آنان را بكاهند. به گزارش ايسنا، آيت ا... هاشمى رفسنجانى در ديدار انجمن نابينايان دشت ساوه، روشندلان و كم بينايان را چشم و چراغ جامعه خواند و با اشاره به توانمندى و استعداد بالاى اين قشر عزيز گفت: از يك سو دل هرانسانى از ديدن محنت و محدوديت هاى روشندلان عزيز محزون مى گردد، اما از سوى ديگر با مشاهده توانمندى و استعداد بالاى اين عزيزان كه به خوبى و البته با رنج و سختى از پس نيازهاى خود برمى آيند و حتى كمك حال جامعه نيز هستند، مسرور و مشعوف مى گردد. وى به مصداق شعر «خدا گر ز حكمت ببندد درى، ز رحمت گشايد در ديگرى»، محدوديت را محروميت ندانست و تصريح كرد: اين كه خداوند قوه يا امكانى را از انسان مى گيرد، به طور قطع حكمتى را در آن قرار داده و البته تفسير اين حكمت نيز مى تواند اين باشد كه قوا و استعدادها و عزت را دوچندان در آن شخص تقويت مى كند. رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به دوران مسووليت اجرايى خود، به اقداماتى چون طرح عصاى سفيد و توسعه خط بريل اشاره كرد.
   
 
گزارش ابرار از نابسامانى بى سابقه كاغذ مطبوعات
 
زمان زياد دورى نيست آن روزهايى كه صحبت از راه اندازى كارخانه چوب و كاغذ شمال بود با اين هدف كه قسمتى از نياز مطبوعات كشور به ويژه روزنامه ها را با توليد كاغذ رول، تأمين كند و تا اندازه اى از خروج ارز از كشور براى خريد كاغذ خوددارى شود ضمن اينكه در كنار اين راه اندازى و اين كارخانه اهداف ديگرى همچون ايجاد اشتغال براى افراد محلى و شهرستان هاى مجاور و نيز فرآورده هاى جانبى آن، همه و همه داراى توجيحات صحيح و ارزش اقتصادى بالا بود.آن زمان ۹ روزنامه كثير الانتشار اطلاعات، كيهان، جمهورى اسلامى، سلام، همشهرى، ابرار،  رسالت،  كار و كارگر و جهان اسلام روزنامه  هاى مطرح كشور و مصرف كننده ى عمده ى كاغذ رول بودند. بدين منظور وزارت صنايع وقت با برنامه ريزى براى ديدار مديران مسئول اين روزنامه ها از فعاليت هاى مربوط به راه اندازى اين شركت به شدت از كمبود اعتبارات مالى براى فعاليت هاى نهايى و اتمام كار كه نقصان عمده اى داشت نگران بودند تا آنجا كه وزراى صنايع و اقتصاد و دارايى و ارشاد اسلامى وقت در يكى از جلسات انجمن مديران مسئول روزنامه هاى كثيرالانتشار كه متشكل از ۹ روزنامه فوق الذكر بود حاضر شدند و عاجزانه متعهد شدند كه از ارز مربوط به يارانه ى خريد كاغذ روزنامه ها كه مجموعاً ۵۰ميليون دلار بود ظرف ۳ سال،هرسال ۲۰ ميليون دلار! از سهميه مورد نياز روزنامه ها براى راه اندازى اين كارخانه هزينه شود، به جاى آن اين شركت با توليد كاغذ مرغوب و قيمت مناسب نياز روزنامه ها را تامين كند را البته مديران مسئول وقت روزنامه هاى مذكور كه هر يك از رجال با سابقه و خدمتگزار و ياران امام و انقلاب بودند با همه ى سختى هايى كه با اين كسرى ارز برايشان ايجاد مى كرد براى حفظ استقلال اقتصادى و خودكفايى ايران اسلامى و ذخيره ى ارزى به اين ره يافت اقتصادى، تن در دادند تا فرداهايى كه توليدات اين كارخانه آماده شد با قيمتى مناسب در اختيارشان قرار گيرد اما...
خوب است رياست محترم بازرسى كل كشور و بازرسى رياست جمهورى و وزارت صنايع، گوشه ى چشمى به امروز اين كارخانه بياندازند. با افزايش قيمت دلار و محدوديت واردات و نيز محدوديت گشايش اعتبار كارخانه چوب و كاغذ مازندران با متوليان و صاحبان اصلى كارخانه كه همانا روزنامه هاى كثيرالانتشار هستند چنان مى كند كه دشمنان امروز ايران اسلامى كه سعى در تحريم ما دارند چنين نكردند.
همين كاغذهاى توليد شده كه در خصوص كيفيت آن شايد لازم باشد چند شماره، گزارش فنى به آن اختصاص دهيم و ارزش سرمايه گذارى و هزينه هاى انجام شده و نيروى كار و... را در يك كفه و توليد نامرغوب و غير قابل رقابت با ضعيف ترين كشورهاى توليدكنندگان كاغذ را در كفه ى ديگر بگذاريم تصور باطلى است اگر حتى به درصدى از كيفيت آن ها برسيم.
و وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامى و مخصوصاً معاونت محترم مطبوعاتى كه تمام سعيشان به افزايش تيراژ روزنامه ها و مألاً و خوانندگان روزنامه ها و تنوير افكار عمومى است آيا مى دانند كارخانه ى مذكور با چه قراردادهاى تركمانچاى و گلستان، روزنامه ها را مى پذيرد؟
آيا خريد كاغذ نزديك به ۹۰۰ تومان در كارخانه توسط دلالان و از ما بهتران و فروش آن با مدت كوتاه با چند برابر قيمت، عدالت رسانه اى است؟ آيا چاپ نشدن يك روزنامه با ۳۰ سال و بيشتر و كمتر به لحاظ نداشتن كاغذ و عدم پذيرش هزينه هاى كاغذ به صورت اقساط توسط كارخانه ى چوب مازندران به سود فرهنگ مكتوب ايران اسلامى است؟ يا آقايان ل ـ خ ـ ت و ديگرانى كه يك شبه با آنچه كه خوانندگان با واژه  آن آشنا هستند و ما براى بعضى ملاحظات از آن عمل نام نمى بريم چه گونه چند ماهه به ميلياردها تومان افسانه اى رسيدند كه براى بعضى از ما بهتران كه در همه ى زمينه ها با رندى و بدون اينكه از خود ردى برجاى بگذارند خاكه روى خاكه كردند و بهترين خودروهاى ژاپنى، آلمانى و كره اى بود كه نصيبشان شد!!
راستى  كيست و كدام نهاد است كه به فرياد مظلوميت روزنامه ها برسد؟ بگذريم از چند روزنامه ى وابسته به دولت و نهادهاى دولتى كه غم نان و پرسنل ندارند. ولى آيا ده ها روزنامه خدمتگزار كه اين روزها بايد حضورى پررنگ تر و فعال تر از هميشه داشته باشند بايد از بدست آوردن اموال حقه ى خودشان كه سال ها پيش به اين اميد كه به چنين گرداب هولناكى نيفتند پذيرفتند محروم باشند؟ اين يادداشت در لحظاتى كه روزنامه هاى ما زير چاپ مى رفت به لحاظ موقعيت اضطرارى كه براى همه ى همكاران مطبوعاتى مان ايجاد شده با تعجيل و بدون اديت و بررسى مجدد چاپ شد. اميد ما اين است كه همكاران خوب و مطبوعاتى ما بويژه مديران مسئول محترمى كه در آن سال هايى كه اصل ايجاد و احداث كارخانه ى چوب و كاغذ مازندران با چند تيرآهن، بالا برده شده بود و طرحش در حال حذف بود و بيمارى محتضر بود كه ما به فريادشان رسيديم امروز شأن و منزلت مديران روزنامه ها در بخش هاى مختلف آنقدر پايين آمده باشد كه پشت در اتاق هاى اين آقايان در سرما و گرما شخصيت شان را بفروشند در حالى كه چشم هاى مظلوم و البته نگرانشان مى بيند كه آن ها كه محبوب و ميهمان عزيز و بسيار محترم مديران چوب و كاغذ هستند دلالانى هستند كه روز بعد مديران بازرگانى اين روزنامه ها بايد پشت دكه هاى به اصطلاح بازرگانى آنان تا ساعت ۱۱ صبح منتظر باشند و صاحبان ثروت يك روزه با صورت هاى پف كرده و با چشم هاى متورم كه حتماً از تهجد و شب زنده دارى است با اكراه جواب سلام آنان را بدهند. باز هم تكرار مى كنم همكاران عزيز! اين تراژدى را جدى بگيرند. در كشورى كه فرهنگ غنى اسلام بايد حاكم باشد آيا رسانه هاى نوشتارى جايگاهى ندارند؟ و اگر دارند بايد هنوز و هنوز هشت شان گروى نه باشد؟

|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

آثار هنرمندان ایرانی در هند به نمایش در می‌آیند

آثار هنرمندان ایرانی در هند به نمایش در می‌آیند هنر > نمایشگاه

 - همشهری آنلاین:


نمایشگاهی از آثار 52 هنرمند ایرانی با الهام از شعر مولانا با عنوان "فیل در تاریکی" چهارشنبه هفته آینده در هند افتتاح می‌شود.


به گزارش ایلنا، در این نمایشگاه هرکدام از هنرمندان با الهام از شعر مولانا با عنوان "فیل در تاریکی"، آثارشان را درمعرض نمایش قرار داده‌اند، به طوری که هر هنرمند با بررسی یک رویداد، وضعیت یک شیء را با دیدن آن از زاویه خاص و نه به عنوان یک کل اثری آفریده است.

داستان شاعرانه مولانا به عنوان نقطه عطفی است که هنرمندان ایرانی در طول دهه گذشته، به بیان تحولات اجتماعی و هنری در کشور خود پرداخته‌اند.

این مجموعه متنوع شامل آثاری از هنرمندان شناخته شده بین‌المللی و هنرمندان جوان ایرانی است.

این نمایشگاه در سه بخش برگزار می‌شود که شامل "خروج از فرم "، "بازتاب یک جامعه پیچیده" با پرسش مسائل اجتماعی مانند بازنمایی جنسیت و روند هنر معاصر ایران است.

در بخش دیگر نیز "چشم‌انداز سیاسی" خاورمیانه و درگیری‌های مختلف اعم از جنگ برای نفت و نفت در تاریخ سیاسی ایران برپا می‌شود.

نمایشگاه "فیل در تاریکی" شامل آثاری از فریده لاشایی، صادق تیرافکن، فرح اصولی، گلناز فتحی، رکنی حائری‌زاده، شادی قدیریان، سمیرا عباسی، ایمان افسریان، شیرین علی آبادی، سمیرا علیخانزاده، افروز عمیقی، مجتبی امینی،نازگل انصارنیا، آرام کامروز، رضا آرامش، مهرانه آتشی، شجاع آذری، محمود بخشی، گوهر دشتی، علیرضا دایانی، علاابتکار، شیرین فخیمی ، پرستو فروهر، امیرعلی قاسمی، بیتا قزل، باربد گلشیری، امیرعلی گلریز، رامین حائری زاده، رکنی حائری زاده، الهام دوست حقیقی، خسرو حسن زاده، غزاله هدایت، پیمان هوشمند زاده، شیرازه هوشیاری، کتایون کرمی، شهرام کریمی، سیمین کرامتی، عباس کوثری، امیر معبد، معصومه مظفری، پندار نبی پور، تیما ناصری، لیلا پازوکی، سارا رهبر، محسن راستانی، شیرین صباحی، حامد صحیحی، زینب شهیدی، بهنوش شریفی، ژینوستقی زاده، نیوشا توکلیان و علی زنجانی است.

نمایشگاه "فیل در تاریکی" در بنیاد هنر دوی هند توسط امیرعلی قاسمی جمع‌آوری و برپا می‌شود.


|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

تشکیل کمیته‌های مشورتی در دانشگاه آزاد

تشکیل کمیته‌های مشورتی در دانشگاه آزاد آموزش > عالی

 - همشهری آنلاین:


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: به زودی 3 کمیته مشورتی در سامانه مرکزی این دانشگاه تشکیل می شود که تمام دانشگاه آزادی‌ها در صورت تمایل می توانند با عضویت در این کمیته ها علاوه بر حل مشکلات، نحوه قراردادها را تبیین کنند و در اختیار هیات رئیسه دانشگاه قرار دهند.


به گزارش مهر، فرهاد دانشجو که شب گذشته با رای قاطع اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد، با ابلاغ حکم رئیس هیات امنای این دانشگاه به زودی بر صندلی جاسبی تکیه می زند.

در زمان ریاست جاسبی، برخی بخشنامه ها و آیین نامه ها از جمله آیین نامه نحوه ادامه تحصیل کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی موجب نگرانی و ایجاد مشکل برای بسیاری از کارکنان این دانشگاه بزرگ غیرانتفاعی شد.

از سوی دیگر، هنوز وضعیت بسیاری از کارکنان قراردادی و پیمانی این دانشگاه و نحوه ادامه همکاری با آنان در بخشهای مختلف نامعلوم مانده که با تغییر ریاست این دانشگاه، نگرانی کارمندان در خصوص قطع یا ادامه همکاری نه تنها ادامه دارد بلکه افزایش هم یافته است.

فرهاد دانشجو در گفتگوی خود با خبرنگار مهر، به این دو سوال مهم در خصوص نحوه ادامه تحصیل کارکنان و ادامه همکاری با کارکنان، مدیران و معاونان این دانشگاه پاسخ داد.

تشکیل 3 کمیته مشورتی در دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام خبر تشکیل 3 کمیته مشورتی در دانشگاه آزاد، تاکید کرد: برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی توسط اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان تنظیم خواهد شد، بنابراین از این 3 گروه در شناسایی و حل مشکلات استفاده می کنیم.

وی ضمن اشاره به اسامی این 3 کمیته در ادامه افزود: کمیته های مشورتی کارمندی، مشورتی دانشجویی و مشورتی اعضای هیات علمی از روز نخست استقرارم در دانشگاه آزاد تشکیل خواهد شد. به همین منظور بخشی در سامانه مرکزی دانشگاه آزاد برای عضویت در هر کدام از این 3 کمیته اختصاص داده می شود و داوطلبان با مراجعه به این بخش از سامانه تا یک ماه فرصت ثبت نام و عضویت دارند.

به گفته عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، در صورتیکه تعداد متقاضیان در این کمیته ها زیاد باشند، دسته بندی و اگر استقبال کم باشد دعوت می شوند. این دسته بندی یا دعوت در قالب کمیته های جانبی و مرکزی صورت می گیرد تا مسائل و مشکلات دانشگاه آزاد توسط بدنه خود دانشگاه که در این کمیته ها عضو هستند تبیین شود، همچنین راهکاری واقعی، عملی و قابل اجرا توسط اعضا تدوین و به هیات رئیسه دانشگاه پیشنهاد خواهد شد.

دانشجو با یادآوری اینکه 3 کمیته مذکور از ابتدا تا انتهای ریاست وی بر دانشگاه آزاد اسلامی فعال خواهد بود، خاطرنشان کرد: وضعیت قراردادهای کارکنان هم در این کمیته بررسی، به هیات رئیسه پیشنهاد و راههای درست و قانونی اعلام می شود.

وضعیت ادامه تحصیل کارمندان در دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری برخی اقدامات خود در زمان ریاستش بر دانشگاه تربیت مدرس به منظور تسهیل شرایط ادامه تحصیل کارکنان این دانشگاه، خاطرنشان کرد: زمان ریاستم بر دانشگاه تربیت مدرس، امکانی را فراهم کردم تا کارمندان بتوانند به راحتی ادامه تحصیل دهند در عین حال به اساس کار در دانشگاه تربیت مدرس هم لطمه ای وارد نشود.

وی همچنین درباره نحوه ادامه تحصیل کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: در صورتیکه ادامه تحصیل کارکنان به اصل کار صدمه ای وارد نکند با آن موافقت می شود اما در هر سال تعدادی از کارمندان و نسبتی از مجموع افراد می توانند وارد دوره های تحصیلی شوند.

دانشجو گفت: راه عملی چگونگی تحصیل آنان و اینکه در دوره های مجازی یا عملی تحصیل کنند باید در کمیته های مربوطه و در قالب در نظر گرفتن شرایط دانشگاه و کارمندان با یکدیگر، بررسی شود.

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، با تاکید بر اینکه اعتماد کامل دارد که کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی رشد و اعتلای خود و دانشگاه را با هم می بینند، اضافه کرد: رشد دانشگاه در گرو اعتلای کارمندان و برعکس است و با همکاری کادر دانشگاه آزاد، این مجموعه را پیشرفت می دهیم.

زمان آغاز به کار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره زمان آغاز به کارش در دانشگاه آزاد اسلامی، تاکید کرد که این سوال را باید از رئیس هیات امنای این دانشگاه پرسید که حکم ابلاغ ریاست فرهاد دانشجو را امضا می کند.

دانشجو ابراز امیدواری کرد که حکمش هرچه زودتر ابلاغ شود تا امور این دانشگاه معوق نماند و کارهای دانشگاه آزاد هر چه زوتر به روال صحیح خود برگردد.


|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : چهار شنبه 28 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

رونمایی از پوستر جشنواره بین‌المللی فیلم فجر

رونمایی از پوستر جشنواره بین‌المللی فیلم فجر
سینما و تلویزیون > جشنواره  - همشهری آنلاین:
پوستر سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، پوستر این دوره جشنواره توسط ابراهیم حقیقی طراحی شده است.

حقیقی طراح سیمرغ و پوستر چند دوره جشنواره فیلم فجر بوده است.

این پوستر ساعتی پیش طی مراسمی در سالن اسوه با حضور محمد خزاعی دبیر جشنواره سی‌ام و ابراهیم حقیقی رونمایی شد.

 


|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
موضوعات مرتبط: , , ,
آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید