سال آینده، ‌سال سوخت پاک و خودروی پاک است
تاریخ : جمعه 30 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks
درصورت همراهي خودروسازان با برنامه كاهش آلودگي هوا

سال آینده، ‌سال سوخت پاک و خودروی پاک است

سال آینده، ‌سال سوخت پاک و خودروی پاک است
محیط زیست > شهری  - 
همزمان با هفته هوای پاک بیست و دومین نشست ستاد محیط‌زیست شهرداری تهران با عنوان سوخت پاک، خودروی پاک، هوای پاک در پاتوق سبز برگزار شد.

 

 به گزارش شهرنوشت، معاون اجرایی سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران به‌عنوان گرداننده بیست و دومین نشست پاتوق سبز در جمع استادان و کارشناسان محیط‌زیست با پرداختن به اینکه چالش‌های موجود در بحث آلودگی هوا نگرانی بسیاری از شهروندان است، گفت: در حال حاضر شرایط آلودگی هوا شرایط مناسبی نیست لذا اقدامات انجام شده نمی‌تواند پاسخگو باشد.

وی یاد آور شد: سال 79 زمانی که اعلام کردیم پیکان بیشترین آلودگی را تولید می‌کند با موجی از اعتراضات مواجه شدیم، حال آنکه اکنون از استانداردهای یورو 4 و یورو 5 صحبت می‌شود که این اقدام و اینکه خودرو سازان ملزم به تغییر استاندارد‌ها شدند بسیار ارزشمند است. به گفته نوروزی بهتر است ارزش‌ها نیز همپای انتقادات مطرح شوند. اینکه سازمان محیط‌زیست با یک پله جهش استاندارد خودرو را از یورو 2 به یورو 4 افزایش داد یک ارزش است که نباید نادیده گرفته شود.

نوروزی با بیان اینکه تا پایان شهریور91 سوخت و خودروی استاندارد یورو 4 را در تمام کشور خواهیم داشت، بیان داشت: این اقدام در حقیقت انقلابی در کاهش آلودگی هوا خواهد بود. وی با تاکید بر اینکه ناهماهنگی و عدم‌تعامل بین دستگاه‌ها یکی از مهم‌ترین عوامل عدم‌تحقق بندهای برنامه کاهش آلودگی هواست، گفت: همه باید برای کاهش آلودگی هوا تلاش و عمل کنند. در ادامه رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط‌زیست نیز با بیان اینکه منابع ثابت و متحرک 2 عامل مهم آلودگی هواهستند، اظهار داشت: این دو مورد به لحاظ سوخت مصرفی و احتراق ناشی از سوخت، بیشترین آلودگی را تولید می‌کنند که کاهش این آلودگی‌ها مستلزم ارتقای استاندارد منبع سوخت است.

امیر فاتح وحدتی با بیان اینکه ارتقای کیفیت سوخت از ابتدای سال‌جاری از سوی وزارت نفت در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: از سال‌های قبل در برنامه جامع کاهش آلودگی هوا نیز این مهم یعنی سوخت با استاندارد بالا مطرح شده بود اما همانند بسیاری از بندهای برنامه تاکنون با جدیت پیگیری نشده است. لذا در حال حاضر این مسئله در دستور کار است و به‌زودی در همین هفته عرضه سوخت با استاندارد یورو 4 در کشور در بسیاری از جایگاه‌ها انجام خواهد شد. وی با پرداختن به اینکه محور برنامه جامع کاهش آلودگی هوا خودروها هستند، بیان داشت: سوخت خودرو، مدیریت ترافیک خودروها، استاندارد تولید خودرو، معاینه فنی خودرو و بحث پارکینگ خودروها از جمله مواردی است که برای کاهش آلودگی ناشی از خودروها در برنامه مذکور بر آن تایید شده است اما هر حرکتی نیازمند تکنیک و هماهنگی‌های لازم، بودجه مورد نیاز و... است.

رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط‌زیست با بیان اینکه حلقه مفقوده در اجرای برنامه جامع کاهش آلودگی هوا عدم‌همکاری لازم و تعامل بین دستگاه‌های ذی ربط است، گفت: باید قبول کنیم که ارتقای استاندارد سوخت و کیفیت خودروها کار بسیار سختی بود. برای افزایش استانداردها در پالایشگاه نفت باید کل خطوط پالایشگاه تغییر می‌کرد که با پیگیری‌ها و الزامات موجود این مهم نیز محقق شد و هم‌اکنون تمام تولیدات پالایشگاه اراک یورو4 است. سوخت تولیدی پالایشگاه تهران نیز تا پایان سال یورو 4 می‌شود.

به گفته وی هم‌اکنون وضعیت آلودگی هوا به لحاظ گازهای آلاینده خطرساز نیست و منواکسیدکربن، دی اکسید گوگرد و ازن شاخص‌های آلودگی هوا نیستند و تنها به لحاظ آلاینده ذرات معلق با مشکل مواجه هستیم. درباره این ذرات ابتدا باید مشخص شود منبع کجاست که با توجه به اینکه این آلاینده طی 2 سال اخیر مشکل‌ساز شده، این مهم هم در حال سنجش است و باید مدیریت شود.
وی تاکید کرد: اقدامات کاهش آلودگی هوا به سرعت در حال پیگیری و انجام بوده و سال آینده سال بسیار مهمی است که تمام دستگاه‌ها اعم از خودروسازان، وزارت نفت، شهرداری و... انقلابی را برای کاهش آلودگی هوا رقم خواهند زد.


|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 30 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

سریال سیاست‌های انفعالی

سریال سیاست‌های انفعالی
دیدگاه > ایران  - دکتر حسن سبحانی:
برای رصد کردن و سنجیدن شرایط اقتصاد کلان، متغیرهای شناخته‌شده‌ای وجود دارد که باتوجه به آنها می‌توان ادراک کرد که روندها به کدام جانب و رقم‌ها در چه وضعیتی قرار دارند؛ متغیرهایی همچون رشد تولید، میزان اشتغال، نرخ بیکاری، نرخ تورم، نرخ بهره و نرخ ارز و... از مصطلح‌ترین آنهاست

این متغیرها در هم تأثیرگذار هستند و از همدیگر متأثر می‌شوند و هرکدام از آنها، وجهی از وجوه متنوع اقتصاد کلان را به نمایش می‌گذارند. لیکن هم‌عرض نیستند بلکه برای بعضی از آنها نسبت به دیگران، مرتبت علّی برقرار است یعنی از وضعیتی برخوردار هستند که چون حاصل آیند می‌توانند در بقیه متغیرها تأثیرگذاری کنند. بدیهی است غرض ما بیان یک رابطه علت و معلولی یکسویه بین متغیرها نیست لیکن ضریب اهمیت بعضی‌ها را به‌مراتب از بعضی‌های دیگر بیشتر و درجه تأثیر آن‌را در سایرین نافذتر تلقی می‌کنیم.

رشد تولیدات کالایی و خدماتی که حکایتگر اهتمام جامعه - اعم از دولت و مردم - به اتخاذ شرایطی است که به‌موجب آن، موانع بر سر راه تولید کم یا حذف شود و تسهیلاتی برای سرعت گرفتن آن عملیاتی شود و درنتیجه بر میزان و ارزش مراحل تولید افزوده شود می‌تواند تولید را به‌عنوان کلیدی‌ترین متغیر یا از زمره کلیدی‌ترین متغیرها، ‌قلمداد کند،‌زیرا با سامان گرفتن تولید، بقیه متغیرها سمت و سوی اصلاحی به‌خود می‌گیرند و شرایط عارضه‌ای بودن خودشان را به این معنی که معلول متغیر تولید هستند به‌وضوح آشکار می‌سازند.

بر این اساس است که مسئولان اقتصادی کشور، باید با عنایت به تعهداتی که در قبال نسل‌هایی از ملت ایران پذیرفته‌اند حداقل در تشخیص متغیرهای کلیدی و علت‌ها، در قیاس با سایر متغیرها بیندیشند و با تأمل در نوع یافته‌های انتزاعی دوران تحصیل یا تأثیرپذیری‌های احتمالی معطوف به فقدان فضای معرفت‌شناسانه نسبت به پدیده‌های اقتصادی، همگرایی بین تصمیمات و سیاستگذاری‌ها و قانونگذاری‌ها را در راستای تأمین بایسته‌های متغیر اصلی که ما آن‌را تولیدات کالایی و خدماتی می‌دانیم عملیاتی کنند.

صورت مسئله هم بسیار ساده است، اتخاذ سیاست‌های ناهمسو، وجود اختیارات وسیع ولی نه لزوما قانونی برای دخالت در امور اقتصادی و از همه مهم‌تر عدم وجود فضای نظارت و پاسخ‌طلبی از تأثیرگذارندگان بر اقتصاد ایران، در کنار فقدان علائمی که نشان بدهند بر کارکردهای اقتصاد کشور اشراف بایسته‌ای وجود دارد، همه و همه موجب شده است که هر روز مشکلی یا مشکلاتی در اقتصاد بروز کند و مسئولان را از منظر حیثیتی به‌دنبال خود بکشاند تا آن مشکل یا مشکلات را حل کنند؛ مشکلاتی که به ماهیت عارضه‌ای بودنشان، اصولا نمی‌توانند حل و فصل شوند، لذا مسئولان ارشد در کشور و اقتصاد، روزی به دنبال جادویی برای درمان تحولات بازار طلا و روز دیگر به‌دنبال معجونی برای چاره‌اندیشی در نوسانات بازار ارز می‌دوند و روز سوم ناامید از نشانه‌های علاج در مشکلات موجود، به تأثیرگذاری در بازارهای پولی از طریق جست‌وجوی نرخ‌های سود بالاتر می‌گردند، اما گویا کسی آمادگی ندارد که در تعریف مسئله بیندیشد و مشکل را آنطور که بوده است بشناسد و به درمان آن اهتمام ورزد. البته ممکن است در چنین حالتی هم، لزوما علاج زودرسی یافت نشود اما می‌توان اطمینان یافت که با تشخیص درست مشکل، لااقل در مسیر درمان صحیح قرار گرفته‌ایم.

مسئولان اقتصادی و کشور باید صادقانه به تدارک ناخواسته مشکلاتی برای تولید اعتراف کنند؛ مشکلاتی که ناشی از سیاستگذاری‌های اقتصادی - اجتماعی آنان است و اذعان کنند که باید به‌جای دویدن پشت‌سر اقدامات سفته‌بازان در بازارهای طلا ، ارز و پول و موفق نشدن به درمان آسیب‌های ناشی از اقدامات آنان بر کرسی عقلانیت بنشینند و سرنوشت این نسل و نسل‌های آتی را از تحت‌الشعاع سیاست‌های «به در و دیوار زدن» موجود نجات دهند.


|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 1 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

رهبرانقلاب در منزل شهيدان احمدي‌روشن و رضايي‌نژاد :
شهداي نخبه مايه افتخار کشور هستند
جام جم آنلاين: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی شب گذشته با حضور در منزل شهیدان مصطفی احمدی روشن و داریوش رضایی نژاد، دو تن از شهدای نخبه کشور، در فضایی معنوی با خانواده‌های آنان دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع خانواده شهید احمدی روشن با اشاره به اینکه این شهدای نخبه جوان مایه افتخار کشور هستند، خاطر نشان کردند: ارزش وجودی این شهدا از دو بعد قابل توجه است، جنبه اول؛ فعالیتهای علمی و تحقیقی و تسلط آنان به کارهای مهم و حساس است که نشان از استعداد برتر و نخبگی آنان دارد و جنبه دوم؛ ابعاد الهی و معنوی این جوانان است که همین عامل زمینه را برای شهادت آنان آماده می کند.

حضرت آیت الله خامنه ای شهادت این جوانان را، در راه خدا و زمینه ساز پیشرفت اسلام دانستند و تأکید کردند: با پیروزی انقلاب اسلامی از تهمت های بزرگی که دشمنان علیه این انقلاب مطرح می کردند این بود که، راه علم در این کشور بسته شد، اما جوانان کشور با مجاهدت و تصرف عرصه های علمی و به میدان آوردن حرف نو و ظرفیت های بالای خود، این تهمت دشمن را باطل کردند.

رهبر معظم انقلاب همچنین با حضور در منزل شهید داریوش رضایی‌نژاد با تأکید بر اینکه تلاش دشمنان برای ترور جوانان نخبه کشور، نشان دهنده عظمتِ کاری است که این جوانان انجام می دهند، خاطر نشان کردند: امروز پیشرفت جمهوری اسلامی مایه دلگرمی ملتهای مسلمان و جوانان کشورهای اسلامی است.

شهید مصطفی احمدی روشن از دانشمندان و نخبگان برجسته کشور هفته گذشته در اقدام تروریستی عناصر وابسته به استکبار به فیض شهادت نائل شد، شهید داریوش رضایی نژاد نیز مرداد ماه امسال (1390) در اقدام تروریستی دیگر به شهادت رسیده بود.


|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 1 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

در دو حادثه جداگانه رخ داد
كشته شدن10سرباز ناتو در افغانستان
جام جم آنلاين: در جريان دو حادثه جداگانه در جنوب و شرق آفغانستان در روز جمعه شش سرباز آمريكايي و چهار سرباز فرانسوي عضو نيروهاي ناتو كشته شدند.

در جریان سقوط یک هلی‌کوپتر نظامی ناتو در جنوب افغانستان شش سرباز ایالات متحده آمریکا جان خود را از دست دادند.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، این سانحه به وقت محلی بامداد جمعه 20 ژانويه و در ولایت هلمند رخ داده است.

مقام‌های آمریکایی می‌گویند هنوز علت سقوط این هلی‌کوپتر روشن نشده اما در بررسی‌های اولیه نشانه‌ای از هدف قرار گرفتن آن به دست نیامده است.

یکی از فرماندهان نیروهای ناتو در افغانستان نیز تاکید کرده که هنگام وقوع این حادثه «دشمن فعالیتی در منطقه نداشته است».

ولایت هلمند در جنوب افغانستان واقع شده و یکی از مراکز مهم فعالیت شورشیان افراطگرای طالبان محسوب می‌شود.

روز دوشنبه نیز یک هلی‌کوپتر غیرنظامی در این منطقه سقوط کرد و سه سرنشین آن کشته شدند. طالبان مسئولیت این حادثه را بر عهده گرفته است.

همچنین روز چهارشنبه، 18 ژانويه در جریان دو عملیات تروریستی در هلمند دست‌کم ۱۶ نفر جان خود را از دست دادند و ۲۳ نفر مجروح شدند. یک مقام امنیتی افغان و دو محافظ او در میان قربانیان بوده‌اند.

مأموریت فرانسه در افغانستان متوقف شد

همچنين به گزارش خبرگزاري فرانسه، در ‌پی کشته شدن چهار سرباز فرانسوی در افغانستان، فرانسه مأموریت خود در این کشور را به حال تعلیق در آورد.

ريیس جمهور فرانسه در این باره گفت: «ارتش فرانسه همراه با متحدانش است، اما ما نمی‌توانیم تحمل کنیم که حتی یکی از سربازان ما توسط متحدانمان مجروح یا کشته شود.»

نیکلا سارکوزی گفته است که خروج زودرس نیروهای فرانسه از افغانستان را بررسی خواهد کرد. وی وزیر دفاع کشور را راهی افغانستان کرده است.

چهار سرباز فرانسوی روز جمعه ۲۰ ژانویه بر اثر تیراندازی یک عضو ارتش افغانستان در شرق این کشور کشته شدند. ۱۶ تن نیز مجروح گشته‌اند.

سخنگوی ناتو این خبر را تأیید کرده و به خبرگزاری فرانسه گفته که فرد مهاجم «یونیفورم نظامی ارتش افغانستان را به تن داشته است».


|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 1 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

كشف يك‌ونيم تن موادمخدر در فارس
جام جم آنلاين: فرمانده انتظامي استان فارس از انهدام چهار باند قاچاق موادمخدر و كشف يك و نيم تن انواع موادمخدر طي شش روز گذشته در اين استان خبر داد.

به گزارش پايگاه خبري پليس سردار سيروس سجاديان در تشريح اين خبر گفت: در راستاي مبارزه با قاچاقچيان عمده مواد مخدرو سوداگران مرگ و جلوگيري از ورود و توزيع محموله‌هاي مواد مخدر در سطح استان فارس ماموران انتظامي اين استان با انجام اقدامات اطلاعاتي و بكارگيري تيم‌هاي عملياتي سيار به شهرستانهاي تابعه و بهره گيري از روش‌هاي نوين كشف جرم در شش روز گذشته موفق شدند 4 باند تهيه و توزيع موادمخدر را شناسايي و متلاشي كنند.

وي ادامه داد: با انهدام اين باندها يك تن و 500 كيلوگرم موادمخدر شامل يك تن و 300 كيلوگرم ترياك و 200 كيلوگرم حشيش كشف شد.

فرمانده انتظامي فارس گفت: در اين رابطه تعداد 31 نفر از قاچاقچيان، حاملان و توزيع كنندگان حرفه‌اي موادمخدر دستگير شدند و 16 دستگاه خودرو متعلق به آنان توقيف شد.

سردار سجاديان افزود: اين مواد توسط ماموران پليس مبارزه با موادمخدر استان و شهرستان‌هاي ني ريز، داراب، زرين دشت، استهبان، لارستان، خرم بيد، فيروزآباد كشف شده است.

وي در خاتمه تاكيد كرد: ماموران انتظامي فارس در راستاي مبارزه با سوداگران مرگ و جلوگيري از ورود، توزيع موادمخدر از هيچ كوششي دريغ نخواهند كرد و با عزمي راسخ با كساني كه بخواهند موجبات ناامني را براي شهروندان فراهم كنند قاطعانه برخورد خواهد كرد.


|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 1 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

يازده نكته كرش براي موفقيت تيم ملي
جام جم آنلاين: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: فوتبال يك ورزش يازده نفره است و 11 نكته براي برتر شدن در اين رشته ورزشي پر طرفدار وجود دارد.

به گزارش جام‌جم آنلاين كارلوس كرش درخصوص وضعيت تيم ملي فوتبال ايران گفت‌وگويي مفصل با سايت رسمي فدراسيون فوتبال انجام داده كه حاوي نكات جالب توجه و مهمي است. متن اين گفت و گو به شرح زير است:

مشكل فوتبال ايران را در حال حاضر چه مي‌دانيد؟

اين‌كه خيلي‌ها معتقدند شايد فقط فوتبال ايران مشكل دارد، اشتباه است. مشكل، فوتبال ايران نيست بلكه هميشه در اين رشته مشكلات وجود داشته است و جزئي از ورزش است و در واقع مشكل از خود فوتبال است. نبايد هر روز انتظار برد داشته باشيم و نمي‌توان هميشه پيروز بود و اين جزئي از ماهيت فوتبال است. بازي برد و باخت دارد، اما همه هميشه به دنبال پيروزي هستند و مهم‌ترين مساله‌اي كه حائز اهميت است سير صعودي در روند تيم ملي است. بايد در اين بين تلاش بازيكنان در بالاترين حد خود باشد. بازيكنان بايد ظرفيت خود را بالا ببرند و به تعهدي كه داده اند پايبند باشند، تا پيروز بود.

سير صعودي و تكامل در فوتبال ايران در چه وضعيتي قرار دارد و چه نقشه راهي براي رسيدن به بهترين وضعيت داريد؟

مهم نيست كه در كجا و در كدام بازي، امتياز مي‌گيريم و پيروز مي‌شويم. مهم موفق بودن و فراهم شدن بستر براي رشد و موفقيت است. بايد پروسه‌اي براي قهرماني تيم مطرح كرد تا تيم يك باشگاه يا تيم ملي در بهترين شرايط قرار گيرد. به عنوان مثال تيم منچستر شرايط مناسبي نداشت اما اكنون به عنوان تيم اول در جدول حضور دارد. زماني كه به ايران آمدم اولين گام و هدفم براي رسيدن به موفقيت، دادن انگيزه به بازيكنان تيم ملي بود. هر روز صبح بازيكنان را با ذهنيت برد، آماده مي‌كردم تا تمرينات خود را آغاز كنند و فكر و انگيزه‌اي كه به ملي پوشان تلقين كردم باعث شد تا با تفكر پيروزي در مستطيل سبز حاضر شوند. پيغامي كه فوتبال براي هر بازيكن دارد، بيدار باش بودن آن بازيكن است. يك بازيكن بايد سخت كار كند تا به سطح حرفه‌اي برسد. ما با سطح حرفه‌اي فوتبال جهان فاصله داريم. ما نياز به اردو، كمپ و برنامه داريم تا موفق باشيم. اگر تلاشي نباشد، اردويي برگزار نشود و عرقي ريخته نشود نمي‌توان به هدف رسيد. اگر كسي معتقد است كه با برگزاري اردوهاي فراوان به جايي نمي‌رسد و فقط يك سري تمرينات مقدماتي كافي است، واقعيت را پنهان مي‌كند. اگر تيم ملي حرفه‌اي مي‌خواهيم، بايد سخت كار كنيم.

اما همه انتظار دارند كه تيم ايران بهترين تيم آسيا باشد...

من فكر نمي‌كنم كه فوتبال ما در آسيا بهترين باشد، ما هنوز از اين جايگاه فاصله داريم. به ژاپن نگاه كنيد، من هميشه برنامه توسعه فوتبال ژاپن را پيگيري كرده ام و با هيچ جاي ديگر قابل مقايسه نيست. مردم و افكار عمومي بيشتر به دنبال راه حل‌هاي غيرواقعي هستند تا كار كردن. چرا كه كار كردن زياد و پشتكار داشتن سخت است. اين‌كه روي كاناپه بنشينيد و آرزو كنيد تا تيم ملي بدون تلاش به جام جهاني برود كار ساده‌اي است و البته طرفداران زيادي هم دارد. اما حقيقت اين است كه تلاشگران موفق مي‌شوند و راحت طلبان به جايي نمي‌رسند. من تجربه فعاليت در بسياري از نقاط دنيا را دارم و با اين تجربه به شما مي‌گويم كه مهم ترين چيزي كه در فوتبال ايران وجود دارد علاقه وافر به فوتبال است كه هيچ جاي ديگر پيدا نمي‌شود. فوتبال يك ورزش يازده نفره است و 11 نكته براي برتر شدن در اين رشته ورزشي پر طرفدار وجود دارد.

نكته اول اين است كه بايد براي تيم‌هاي ملي برنامه توسعه‌اي داشته باشيم.

نكته دوم، براي رشد بازيكنان در رده‌هاي سني پايه نياز به يك برنامه توسعه‌اي مدون هستيم.

سوم، يك برنامه آموزشي كارآمد و موثر براي مربيان است.

چهارم، داشتن زمين‌هاي فوتبال با كيفيت است، چرا كه با داشتن اين زمين‌ها چه در رده ملي و چه در رده باشگاهي به جايي نمي‌رسيم.

مطلب پنجم، ايجاد تجهيزات ورزشي حرفه‌اي براي تيم‌هاي ملي و باشگاه‌هاست.

ششم، سيستم برگزاري مسابقات است كه بايد بهتر شود. به نظر من 18 تيم براي ليگ برتر ايران زياد است و حضور 16 تيم كفايت مي‌كند.

هفتم، سيستم برگزاري رقابتها بايد بين‌المللي باشد.

هشتم، بهبود كيفيت و توجه ويژه به رقابتهاي ليگ‌هاي پايه است

نكته نهم اين است كه بايد براي توسعه داوري برنامه داشته باشيم و از تجربه داوران بين‌المللي استفاده كنيم.

نكته دهم هم درباره مسوولان و مديران فوتبال ايران است كه بايد خيلي بيشتر در كلاس‌هاي مديريتي كه در سطح دنيا برگزار مي‌شود شركت كنند.

نكته يازدهم و در واقع مهم‌ترين نكته مساله بودجه است كه دادن آن بايد از قالب وعده دادن در بيايد و به عمل برسد. من عقيده دارم زماني كه براي عده‌اي سفت و سخت در حال كار و تلاش هستم و مي‌خواهم به آنها كمك كنم تا وضعشان بهبود پيدا كند، نمي‌توانم به آنها دروغ بگويم. باور كنيد بايد بودجه كافي تخصيص داد تا مشكلات فوتبال ايران حل شود.

نظر شما درباره اعتراض مربيان به داوران چيست؟

هميشه و در هر مكاني كه مسابقات فوتبال برگزار مي‌شود، اعتراض به داوري يا شرايط حاكم بر جو بازي موجود است. من هم يك مربي بودم و هميشه به تصميمات داوري اعتراض مي‌كردم. اما بعد از مدتي متوجه شدم كه اعتراض فايده‌اي ندارد چرا كه هيچ داوري تاكنون از تصميم خود بر نگشته و نخواهد گشت و با اعتراض‌هاي بي مورد تنها تمركز مربي و بازيكن از بين مي‌رود. در واقع اين اعتراضات يك نوع وقت تلف كردن و به نوعي كمك به حاشيه سازي در فوتبال است.

وضعيت ليگ ايران را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

زماني كه ليگ برتر ايران را در قالب ليگ‌هاي موجود در آسيا بررسي مي‌كنيم، پي مي‌بريم كه در سطح خوبي است اما اين بدين معني نيست كه اگر ليگ خوبي داريم پس سالهاي درازي را به استراحت بپردازيم. فوتبال، رو به جلو است و هر روز پيشرفت مي‌كند و اشكالات بايد بر طرف شود. مربيان ليگ نبايد راحت بنشينند و بايد با علم به روز، كاملا خود را تطبيق داده و شرايط تيم خود را مطلوب نگه دارند. زماني كه تيمي بازنده بازي است، مربي اش براي ديدار بعدي به فكر بردن خواهد بود. حال مربي هم وجود دارد كه فكر مي‌كند با پيروزي در بازي انجام شده، در آينده باز هم پيروز است!

اگر بخواهيد ليگ را با تيم ملي مقايسه كنيد به چه خروجي مي‌رسيد؟

زماني كه ليگ را با تيم ملي مقايسه كردم به اين نتيجه رسيدم كه بايد كارهاي اصولي و پايه‌اي صورت بگيرد. بايد يك برنامه دقيق و منظم براي سير تكاملي و پيشرفت وجود داشته باشد. حوزه‌هايي است كه بايد بهبود پيدا كنند. بايد سطح رقابت‌هاي ليگ را افزايش دهيم. تيم‌هاي ليگ بايد از 18 به 16 تيم كاهش يابند و پاداشي كه براي بازيكنان و تيم‌هاي رده اول و دوم با سوم و چهارم در ليگ برتر در نظر گرفته مي‌شود، متفاوت باشد تا ايجاد انگيزه كند و معتقدم فدراسيون در اين زمينه مي‌تواند از باشگاهها نيز حمايت كند. زماني كه از سوي يك سازمان مرجع حمايت صورت بگيرد انگيزه ايجاد مي‌شود و بي شك زمينه موفقيت فراهم مي‌شود. يكي ديگر از مشكلاتي كه بر سر راه تيم‌ها است اين است كه زمانيكه مثلا در تهران يك بازي برگزار مي‌شود، 60 هزار تماشاگر در ورزشگاه حاضر مي‌شود و زماني ديگر در يك استان ديگر شاهد حضور 40 تماشاگر هستيم كه 20 نفر از آنها نيروهاي حراست و مسوولين برگزار كننده مسابقات هستند. اين امر نيز به نوعي باعث كاهش انگيزه مي‌شود. معتقدم براي برگزاري مسابقات بايد به گونه‌اي برنامه ريزي كرد كه تمامي شرايط براي برگزاري يك رقابت مهيا باشد و هوادار به ورزشگاه بيايد تا با تشويق و انگيزه‌اي كه هواداران به تيم‌هاي مي‌دهند، رقابتي خوب را به نمايش بگذارد و در نهايت بتوان شاهد افزايش سطح مسابقات در ليگ بود و البته بايد اين را بگويم كه مربيان ايراني در فوتبال ايران بسيار تاثيرگذار هستند.

چرا براي ديدن بازيهاي تيم شهرستاني به استانها سفر نمي‌كنيد؟

اتفاقا پنج شنبه به انزلي رفتم و ديدار ملوان انزلي با شاهين بوشهر را از نزديك تماشا كردم. ايران كشوري است پهناور و در 9 استان آن مسابقات ليگ به صورت همزمان يا يك روز فاصله برگزار مي‌شود. من نمي‌توانم تمام بازيها را از نزديك ببينم. فرصت آن را ندارم و فاصله‌اي كه ميان شهرها وجود دارد نيز اين اجازه را به من نمي‌دهد. در شهر تهران 2 تا 3 بازي انجام مي‌شود. من چگونه بايد برنامه خود را طراحي كنم كه بتوانم هر 3 بازي را از نزديك نظاره گر باشم؟ بيشتر سعي مي‌كنم مديريت داشته باشم و با اعزام دستيارانم به شهرها يا ديدن مسابقات از طريق ماهواره بازيها را رصد كنم و زير نظر داشته باشم. اگر بخواهم صادقانه بگويم دوست دارم تمامي شهرهاي ايران را از نزديك ببينم و اگر به تنهايي بخواهم به شهرستانها سفر كنم هزينه بر خواهد بود و برگزاري ليگ فرصت مناسبي براي اين تفريح خواهد بود اما واقعا زمان، اجازه هماهنگ بودن را نمي‌دهد. ضمن اين‌كه كار فشرده اجازه نمي‌دهد من زماني براي تفريح داشته باشم. از رئيس فدراسيون بايد بخواهم تا روزها را 36 ساعته كند، آن وقت مي‌توانم مرتب به استاديوم‌هاي مختلف در شهر‌ها بروم. مي‌دانم مردم دوست دارندكه كي روش در ورزشگاهها باشد. اين براي من باعث افتخار است اما زمان محدود.

صعود به جام جهاني از هر نظر مهم است ما دوست داريم نظر كارلوس كي روش را در اين باره بدانيم...

چهار دليل اصلي دارم كه صعود به جام جهاني اهميت دارد. دليل اول اين‌كه وقتي به جام جهاني صعود مي‌كنيد به دنيا اعلام مي‌كنيد كه عاشق فوتبال هستيد و اعتبار، شهرت و احترام كشورتان با صعود به جام جهاني بالا مي‌رود. دليل دوم اين است كه درهاي فوتبال جهان به روي فوتبال كشورتان باز مي‌شود و بازيكنان و مربيان ايراني مي‌توانند در فوتبال جهان حضور پيدا كنند و بازيكنان خوب كه در سطح بين‌المللي هستند، مي‌توانند وارد فوتبال ايران شوند و شما فوتبالتان را به جهان مي‌شناسانيد. دليل سوم اين است كه فيفا در جام جهاني گذشته به هر تيمي كه به جام جهاني صعود كرد 9 ميليون دلار پاداش داد كه ما مي‌توانيم اين مبلغ را كه در سال 2014 افزايش هم خواهد يافت خرج توسعه فوتبال پايه كنيم. دليل چهارم هم اين است كه وقتي احترام و ارزش لازم را بدست بياوريد و به جام جهاني صعود كنيد مسوولان مي‌توانند راحت تر به كرسي‌هاي بين‌المللي در كنفدراسيون فوتبال آسيا و فيفا برسند كه مهم ترين آن عضويت در هيات رئيسه‌هاي كنفدراسيون فوتبال آسيا و فيفاست كه با عضويت در اين هيات رئيسه‌ها مي‌توانند ازمنافع فوتبال ايران دفاع كنيم.

نكاتي كه گفتيد نكات مهمي است اما مي‌دانيد كه فوتبال ايران طرفداران ويژه‌اي دارد...

بله، ‌من با علم به وجود چنين شور و اشتياقي به شما اعلام مي‌كنم كه اين طرفداران ويژه هستند و من با توجه به شور و اشتياق مردم ايران به فوتبال، تيم ملي را مستحق حضور در جام جهاني مي‌دانم. من بيشتر از 30 سال است كه در فوتبال جهان و در كشورهايي نظير پرتغال، آمريكا، آفريقاي جنوبي، چين و... بوده ام. هيچ جاي دنيا نديده ام كه هواداران براي ديدن يك بازي، شب قبلش نزديك در ورودي ورزشگاه بخوابند. اين اشتياق ستودني است و اگر شما جايي غير از ايران را سراغ داريد بگوييد.

قرار بود شما با تيم‌هاي ملي پايه مثل نوجوانان،‌جوانان و اميد همكاري نزديكي به عنوان سوپر وايزر داشته باشيد اما پس از اتفاقاتي كه براي تيم ملي اميد افتاد، برخي معتقدند حضور شما در تيم‌هاي پايه كمرنگ شده است.آيا واقعا اين اتفاق افتاده است؟

من فوتبال پايه كشورهاي زيادي را ديده ام. چين، ‌انگليس، برزيل، ‌آفريقاي جنوبي و كشورهاي اروپايي. من تجربيات خوبي در فوتبال پايه دارم و همه اين را مي‌دانند و براي به اشتراك گذاشتن تجربياتم در دسترس هستم و دوست دارم بر كار تيم‌هاي پايه نظارت كنم، چرا كه هم دانشش را دارم و هم تجربه اش را. اما من دوست ندارم نظراتم را به مسوولان فوتبال پايه تحميل كنم. اما اگر كادر فني تيم‌هاي پايه تمايل داشته باشند من همه چيز را با آنها به اشتراك مي‌گذارم. آن اشتباهي كه در تيم اميد پيش آمد در تيم‌هاي ديگر هم پيش آمده، يادم هست در يكي از كشورهايي كه كار مي‌كردم در رده جوانان يك بار يك مربي چهار تعويض انجام داد و يا بارها و بارها از بازيكنان صغرسن استفاده كرد و هميشه از اين اتفاقات مي‌افتد اما ما بايد تغيير كنيم. من خودم را مي‌گويم، نسبت به گذشته اشتباهاتم كمتر شده است و اگر در گذشته 150 اشتباه مي‌كردم در حال حاضر 50 اشتباه مي‌كنم. من براي كمك به تيم‌هاي پايه هميشه آماده هستم و دوست دارم با كساني كه كار كنم كه تعهد دارند. در تيم ملي اميد اين تعامل وجود داشت و آنها همه چيز را با من چك مي‌كردند و نظرات من را مي‌خواستند. از من نخواهيد وقتم را جايي تلف كنم كه فقط صحبت و حرف مي‌بينم اما خبري از عمل در فوتبال پايه نيست. شايد هم كساني كه در فوتبال پايه هستند نمي‌خواهند با ما كار كنند.

زماني كه در مرخصي بوديد شايعات زيادي در خصوص مذاكره تيم‌هاي مختلف با شما مطرح شد، و هواداران فوتبال انتظار داشتند كه شما اين مسائل را تكذيب كنيد.....

زماني كه در مرخصي بودم متوجه شدم از سوي رسانه‌ها و مطبوعات داستان‌هاي جالبي مطرح شده است. با كادر خود و مدير رسانه‌اي تيم صحبت كردم و خواستم هر چه زودتر اين مسائل پايان يابد. در روزنامه‌ها آمده بود كه من با باشگاه و يا تيم‌هاي ديگر كشورها مذاكره كرده ام اما اين صحت نداشت. در طول 32 سال كار حرفه‌اي، هميشه به اصولي كه براي خود داشته ام، پايبند بوده ام و به قراردادي كه با فدراسيون‌ها يا باشگاهها بسته ام احترام گذاشته ام و حالا تصميم گرفته ام كه در ايران باشم نه جاي ديگر و تا زماني كه فدراسيون ايران من را بخواهد، من نيز هستم. اين كار حرفه‌اي نيست كه زماني كه با تيم يا كشوري قرارداد دارم، به جاي ديگري بروم و قرارداد جديدي را به امضا برسانم. قبل از حضورم در ايران گزينه‌هايي چون تركيه، برزيل، افريقا و انگليس و چند تيم اروپايي پيش رويم بود كه قراردادهايشان اصلا قابل مقايسه با قرارداد فعلي نيست اما وجود هدفي مشترك بين من و فدراسيون ايران باعث شد تا سرمربيگري اين تيم را برعهده داشته باشم.

خرداد ماه برنامه‌هاي تيم ملي بسيار فشرده است، چه برنامه‌اي براي آن داريد؟

فدراسيون از من يك انتظار دارد كه آن انتظار، هدف من است. فدراسيون فوتبال ايران از من انتظار دارد تا تيم كشورش به جام جهاني صعود كند و هدف من صعود و حضوري پر قدرت در ديدارهاي جام جهاني است و در نهايت هدف هر دو ما يكي است. معتقدم هدايت تيمي را بر عهده دارم كه در سال 2014 در رقابتهاي جام جهاني برزيل به مصاف حريفان خود مي‌رود. براي اين‌كه به اين هدف برسيم دو نكته مهم را نبايد فراموش كرد. اولا، ميل و اشتياقي است كه در من براي رسيدن به اين هدف دارم و باعث شده تا سخت كار كرده و برنامه ريزي كنم، اما مشكلاتي در اين بين وجود دارد. زماني كه بازيكن به تيم ملي دعوت مي‌كنم به دليل تنهايي ام در كمپ تيم‌هاي ملي و وقت صرف كردن نيست بلكه به دليل حرفه‌اي شدن و شناخت بهتر آنها در كنار فعاليت و تلاش است و در اين صورت است كه ميتوان به هدف خود رسيد. تيمي كه بيشتر كار كند مي‌تواند موفق باشد و به جام جهاني صعود كند. برگزاري اردوهاي مدون مي‌تواند ما را به هدفمان نزديك تر كند. بهت زده مي‌شوم زماني كه برخي از كارشناسان فوتبال اعلام مي‌كنند بازي با قطر مگر اردوي 10 روزه مي‌خواهد؟ بحث من بازي با قطر نيست و من فقط يك قدم جلوتر از خود را نمي‌بينم و من حضور در جام جهاني در سال 2014 را مي‌بينم و بحث قطر نيست و مهم حضور در عرصه بزرگ و بين‌المللي است. قطر براي من فقط حكم يك گام براي رسيدن به جام جهاني دارد. اگر پيشنهاد اردوي 10 روزه مي‌دهم و مي‌خواهم بازيكنان در كمپ باشند، نياز تيم و نياز براي رسيدن به يك هدف بزرگ است. اگر قرار است كه به برزيل رفته و از اماكن تفريحي آن لذت ببريم، بله تمامي اين برنامه‌ها بي فايده است اما اگر قرار است در برزيل حضور داشته باشيم و در آنجا موفق بوده و تمام تلاشمان را در آنجا انجام دهيم، بايد اردو باشد، بايد تمرين باشد، بايد مسابقه دوستانه برگزار شود تا به جام جهاني 2014 صعود كرد. تنها زمان صعود ما به جام جهاني از ماه ژوئن تا ماه نوامبر 2012 است. صعود در اين ماهها اتفاق مي‌افتد در نه سال 2014 و رئيس فدراسيون از من خواسته تا اين مهم اتفاق بيافتد. ما 6 بازي در سال 2012 پيش رو داريم و در واقع 75 درصد از كل امتيازها براي صعود را در اين ماه‌ها مي‌توانيم كسب مي‌كنيم. تا نوامبر مشخص مي‌شود كه صعود مي‌كنيم يا نه. نكته دومي كه بازهم بسيار مهم و حائز اهميت است، ذهنيت بازيكنان است. زماني كه صعود كرديم بايد ذهن بازيكنان را آماده كنيم تا حضوري پرقدرت و مطلوب در رقابتهاي جام جهاني برزيل داشته باشند. من مربي اي نيستم كه بخواهم فقط در برزيل حضور داشته باشم و از سواحلش لذت ببرم. مطمئنا مربي‌هايي وجود دارند كه با اين هدف به مقصد برزيل مي‌روند. مي‌خواهم وقتي كه به جام جهاني صعود كرديم، اگر شانسي براي پيروزي در هر ديدار وجود داشته باشد، آن پيروزي را بدست بياوريم. حضور در اين بازيها بايد با هدف بردن باشد و نه تنها با هدف حضور. بر همين اساس بازيكني مي‌خواهم كه براي جنگيدن و تلاش كردن آماده باشد و بازيكني نميخواهم كه فقط با صعود به جام جهاني ارضا شود و اين يكي ديگر از دلايل اردوي 10 روزه در قطر است. حتي در برنامه‌هاي خود، اردويي 2 يا 3 هفته‌اي را تا قبل از بازي در ماه ژوئن گنجانده ام. اگر افراد بتوانند، مواردي را كه گفتم درك كنند، بي شك دوست اين فوتبال و فدراسيون هستند و اگر كسي غير از اين نظر داشته باشد، خيلي ساده است، او هيچ گاه دلش براي اين فوتبال نمي‌سوزد.

 الان در فوتبال ايران چه احساسي داريد؟

75 ميليون نفر چشمشان به من است و كارم سخت است. هر شب با اين فكر مي‌خوابم و صبحها بيدار مي‌شوم كه بايد دل 75 ميليون نفر را شاد كنم، چرا كه بايد پاسخگوي همان 75 ميليون نفر باشم كه چشم اميدشان به تيم ملي ايران است. مطمئنا من فقط با طرفداران استقلال و پرسپوليس طرف نيستم و همه تيم‌هاي ايران و همه باشگاهها و طرفدارانشان مي‌خواهند تيم ملي به جام جهاني صعود كند. بار سنگيني روي دوش من است و تمام برنامه ريزي‌ها بايد طوري انجام شود كه 75 ميليون نفر راضي شوند. 12 سال است در تيم‌هاي ملي كار مي‌كنم و خوب مي‌دانم يك اشتباه كافي است كه يك مربي عليه يك كشور شود و يك كشور عليه يك مربي.

فكر مي‌كنيد انتخابات فدراسيون فوتبال روي كار شما اثر بگذارد؟

من به عنوان سرمربي تيم ملي، درگير قضاياي انتخابات نخواهم شد. در مدت زمان 10 ماهه‌اي كه در ايران بوده ام مسوولان فوتبال ايران را خوب شناخته ام. دوستانم در فدراسيون فوتبال از رئيس تا هيات رئيسه و همينطور سازمان ليگ و دبيركل فدراسيون، حمايت‌هاي فوق العاده‌اي از تيم ملي بزرگسالان داشته اند و جا دارد از آنها تشكر كنم چرا كه در داخل و خارج اردوها و سفرهاي خارجي هميشه ما را حمايت كرده اند و ارتباط ما خوب بوده است. من اميدوارم كساني كه راي مي‌دهند بهترين گزينه را انتخاب كنند و همينطور من كه يك راي دارم. البته راي من مخفي است و فقط خودم مي‌دانم به چه كسي راي مي‌دهم. ولي پس از 10 ماه يك تيم واقعي داريم و همه راه و چاه كار در فوتبال ايران را مي‌شناسيم و شك نداريم كه هر كسي هم كه انتخاب شود از هدف بزرگ ما حمايت خواهد كرد. فقط اين را بگويم كه ارتباط كاري و درك مشترك بسيار خوبي بين من و رئيس فدراسيون فوتبال برقرار شده و مايه تاسف خواهد بود كه اين ارتباط كاري من و كفاشيان قطع شود و بخواهم از نو با شخص ديگري فضاهاي كاري تيم ملي را مطرح كرده تا آنها را به سامان برسانيم.


|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 1 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

معاون رئيس جمهور:
ايران 500 سال گاز دارد
جام جم آنلاين: معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه ایران تا 500 سال اینده گاز دارد، از توسعه صنعت CNG به ایران به عنوان یک معجزه یاد کرد و گفت: تولید بنزین الکلی باید در دستور کار وزارت نفت قرار گیرد.

محمدجواد محمدی زاده در مراسم آغاز عرضه بنزین یورو 4 در سطح جایگاه سوخت تهران با بیان اینکه با اجرای طرح سهمیه بندی بنزین مصرف این فرآورده حدود 100 درصد در کشور کاهش یافته است، گفت: بر این اساس هم اکنون 60 میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف می‌شود که اگر سهمیه بندی بنزین در کشور اجرا نمی‌شد مصرف این فرآورده از مرز 120 میلیون لیتر در روز عبور می‌کرد.

معاون رئیسی جمهور با اعلام اینکه در شرایط فعلی هنوز مصرف بنزین و سوخت در ایران با استانداردهای جهانی فاصله دارد تصریح کرد: اتلاف سوخت و انرژی در ناوگان حمل و نقل کشور وجود دارد اما باید با اجرای طرح‌های مختلف بهینه سازی مصرف انرژی در این بخش را در دستور کار قرار دهیم

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست با اعلام اینکه ایران حداقل تا 150 سال آینده نفت و 500 سال آینده گاز در اختیار دارد، بیان کرد: با توجه به اینکه این انرژی‌ها تجدیدپذیر نبوده باید با متنوع سازی سبد مصرف انرژی امکان بهینه سازی بیشتر را در این بخش فراهم کنیم

این عضو کابینه دولت دهم با اعلام اینکه در سبد انرژی خودروها در اروپا سهم گازوئیل 55 درصد و سهم بنزین به کمتر از 40 درصد در سبد سوخت خودروها کاهش یافته است تبیین کرد: اما در ایران سهم بنزین به حدود 65 درصد افزایش یافته بد که تک محصولی شدن سبد سوخت خودروها یک فاجعه تلقی می‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه بنزین با امنیت کشور ارتباط دارد خواستار متنوع سازی بیشتر سبد سوخت خودروها شد و افزود: ورود دو میلیون دستگاه خودروی گازسوز و توسعه صنعت سی ان جی در ایران یک معجزه به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ضرورت ورود خودروهای الکتریکی، هیبرید و الکل سوز به ناوگان حمل و نقل کشور از تولید 60 درصد سوخت خودروهای در برزیل با استفاده از الکل گیاهی خبر داد و افزود:‌باید استفاده از انرژی‌ای پاک در سبد سوخت توسعه یابد.

محمدی‌زاده سرمایه گذاری 15میلیارد دلاری در طرح‌های بهینه سازی پالایشگاه نفت را یک اقدام موثر دولت برای صیانت بیشتر از محیط زیست عنوان کرد خاطرنشان کرد: این حجم از پروژه‌ها با وجود افزایش تحریم و بدون توقف تولید بنزین گازوئیل در پالایشگاه‌ها اجرایی شده است.(مهر)


|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 1 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks
رمز گشايي از پروژه هديه 60
جام جم آنلاين: «توسعه مقاومت اجتماعي سبز» عنوان اصلي طرح تماس است كه پيشتر با عنوان اختصاري «ت» مورد اشاره قرار گرفته بود. طرح تماس محصول پيگيري هاي شوراي هماهنگي جنبش سبز و تعامل نزديك اتاق فكر فتنه با بيگانگان در بازنگري عملكرد فتنه گران و بررسي ناكامي هاي جنبش هاي خياباني است كه پس از بررسي كارشناسي و مدد گرفتن از نظرات طيف هاي مختلف مخالفان جمهوري اسلامي نهايي گرديد.

 ورود غرب به فاز جنگ تمام عیار اطلاعاتی با ایران و تلاش برای تلفیق این گزینه با سایر گزینه های فشار، عرصه هایی کاملا جدید برای قدرت نمایی ایران اسلامی ایجاد کرده است.

پس از افشاي پروژه بزرگ ضد ايراني هديه 60 از سوي یکي از ديپلماتهاي فعال کشورمان که نمي خواست نامش فاش شود انتشار متن هايي به نام عناصر وابسته به سرويس هاي اطلاعاتي غرب در كنار بسياري از علائم ديگر نشان داد كه موشك به هدف خود اصابت كرده و سوخت شدن اين پروژه مهم غرب همچنان تلفات مي دهد.

همان ديپلمات طي گفتگويي با باشگاه خبرنگاران زواياي ديگري از اين برنامه ريزي مشترك ضد ايراني را اشكار ساخت وگفت: طراحان طي يك جدول زمان بندي يك سال و نيمه در پي آن بودند تا پس از اجراي مراحل مختلف و استفاده از هسته هاي سازمان يافته با فراخوان عمومي و پس از هماهنگي و گرفتن تاييد نهايي از سرويس هاي اطلاعاتي غربي به عنوان گام نهايي، پايه گذار تغييرات خيال پردازانه با سوء استفاده از فضاي شکل گرفته در آستانه انتخابات در حاكميت جمهوري اسلامي باشند.

ديپلمات کشورمان مراحل اجرايي شدن طرح تماس را چند گام دانست و گفت: گام اول: اجراي آزمايشي طرح مابين 500 تن از مرتبطين نزديك و معتمد است و گام بعدي طراحي، تمهيد و پيگيري مقدمات راه اندازي سايت اينترنتي و ساير ظرفيت هاي خاص و عام ارتباطي مي باشد و گام سوم اعلام رسمي و فراخوان عمومي طرح تماس و اقدامات اجرايي است.

 پروژه انتخاباتی انفجار سیاه

منابع خبری از دور تازه ای اقدامات روانی علیه مسئولین بلند پایه نظام در آستانه انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی خبر میدهند.

به گزارش رویداد، همزمان با  نزدیک تر شدن به ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی و هراس دشمنان ایران اسلامی از حضور کم نظیر مردم در جریان رای گیری و مشارکت سیاسی ، دور جدیدی از تخریب ها علیه مسئولین بلند پایه نظام اسلامی در دستور کار دشمن قرار گرفته است.

دراین پروژه که "انفجار سیاه" نام گرفته است و کنایه به منتشر کردن دوده ای عظیم از اطلاعات نا امید کننده و سیاه در محوطه ذهنی مخاطبان ایرانی دارد،چند مرحله اساسی در دستور کار برای تعقیب قرار دارد.

طرح موضوعات جنجالی و پرتنش درباره فساد ادعایی مسئولین عالی رتبه نظام و من جمله طرح مباحث بدون استناد و کاملا دروغ از فعالیت های اقتصادی که طبیعتا مورد توجه توده های مختلف مردم می باشد و حساسیت های بالایی نسبت به آن وجود دارد.

 ایجاد شبهه درباره صلاحیت های مدیریتی مسئولین نظام اعم از صلاحیت های عمومی و تخصصی و طرح مباحثی همچون عدم کارایی ، که این فاز از عملیات انفجار سیاه هم اکنون آغاز شده است و در پوشش فعالیت های شبه مردمی و دانشجویی در محیط اینترنت ، تعقیب میشود.

بمباران اطلاعاتی با انتشار انبوهی از اطلاعات ضد و نقیض در خصوص اشخاصی که پرونده تایید صلاحیت های کاندیداها را دردست اقدام دارند با هدف تاثیر گذاری بر قضاوت و رای و نظر این افراد و همچنین افزایش هزینه های دقت برای حفظ و صیانت از منافع ملی از جمله مواردي است كه در اين پروژه مورد توجه مي باشد.

موضع  انتخاباتي هاشمي

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در ديدار جمعي از استادان و محققان حوزه علميه و محققين دانشگاه‌هاي شهر مقدس قم با اشاره به برخي نگراني‌هاي به حقي كه در جمع روحانيون و بزرگان حوزه‌هاي علميه حاكم است، پاسخ به سوالات را حق مردم، محققين و روحانيون خواند و تصريح كرد: به سوالات و شبهات جدي كه مطرح است بايد پاسخ‌هاي مستدل، صريح و روشن داد تا شبهات برطرف شود.

 وي تصريح كرد: حضور دائمي مردم در صحنه و مشاركت احزاب، گروه‌ها و اقشار گوناگون جامعه براي اداره كشور، اصلي اساسي و مورد قبول حضرت امام(ره) و رهبري بوده و هيچ كس منكر آن نيست.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه «برون رفت از مشكلات موجود بدون مشاركت جدي حوزه‌هاي علميه و روحانيت مشكل خواهد بود» پذيرش اشتباه و بازگشت به خواست اسلام و مردم را قدم اول اصلاح امور عنوان كرد و گفت: اگر با مردم صادقانه سخن بگوييم و مدبرانه عمل كنيم قطعاً مردم خوب و وفادار ايران هم در اصلاح امور بيشتر مشاركت خواهند كرد.

وي ابراز عقيده كرد: آن‌چه باعث بروز مشكلات شده قانون اساسي و نظام نيست بلكه حاكم كردن سلايق فردي بر قانون و سيستم حكومتي و نيز خارج ساختن مسووليت‌ها و عملكردها از حوزه نظارت‌هاي قانوني است.

 تحريم‌هاي بي نتيجه

"دنيل برمرز"، پروفسور و استاد دانشگاه بوستون در رشته سياست بين الملل طي مقاله اي با اشاره به تلاش هاي غرب براي توقف روند پيشرفت هاي ايران، اظهار داشت: سياست تحريم و تشديد دوره اي آن بر كشوري مانند ايران بي اثر بوده است.

به گزارش نشريه فارين پاليسي، طي هفته هاي اخير مخالفان غربي ايران برنامه پركاري را مي گذرانند چرا كه موفقيت هاي اطلاعاتي و نظامي تهران و نيز روند تضعيف موقعيت اقتصادي و استراتژيك آمريكا و همپيمانانش در جهان و بخصوص خاورميانه آنان را بيش از پيش وادار به چاره‌انديشي كرده است. اما گويا اين بار نيز سياستمداران قدرت هاي غربي راه حلي جز جنگ اقتصادي بر روي ميز خود ندارند.

آمريكا و هم پيمانان اروپايي آن در حالي طرح تحريم نفت ايران را مطرح كرده اند كه بسياري از آنان و نيز برخي كشورهاي آسيايي مشتري هاي پرمصرف اين كالا بوده و چرخه اقتصادي خود را بر مبناي آن طراحي و اجرا مي كنند.

پس از ارائه طرح تحريم نفتي ايران، نمايندگان ايالات متحده در كشورهاي مختلف تلاش هاي گسترده خود براي همسو كردن ساير كشورها با خود را آغاز نمودند با اين حال علاوه بر كشورهاي اروپايي، كشورهاي شرقي نظير هند، ژاپن و كره جنوبي نيز راضي به پذيرش اين طرح نشده اند. چشم انداز اقتصادي بسياري از آنان براساس دادو ستد نفت خاورميانه بخصوص ايران برنامه ريزي مي گردد.

بيش از 30 سال تحريم هاي غرب در مورد تهران اعمال شده و اگر اين سياست موفقيت آميز مي بود، بايد پس از سي سال نشاني از شكست يا توقف پيشرفت هاي هسته اي ايران ديده مي شد.

 


|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 1 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

طبق خواسته آيت‌الله جوادي آملي
فرشچيان تابلوي سيمرغ راخلق مي‌كند
جام جم آنلاين: استاد محمود فرشچیان تابلوی نقاشی سیمرغ عطار نیشابوری را طبق خواسته آیت‌الله جوادی آملی به تصویر می‌کشد.

در پی انتشار نظر آیت الله جوادی آملی و در خواست وی از استاد فرشچیان به منظور نقاشی سیمرغ عطار نیشابوری، وی در پاسخ ضمن استقبال از این پیشنهاد اظهار داشت: ان شاء الله این کار را با کمال میل انجام خواهم داد البته سیمرغ از موضوعات بسیار پیچیده به ویژه برای نقاشی محسوب می‌شود.

معاون پژوهشي خانه هنرمندان ايران نيز در اين‌باره ابراز عقيده كرد: گفت‌وگو ميان آيت‌الله جوادي آملي و استاد فرشچيان، گفت‌وگو ميان دو شخص يا حتي يک حکيم و يک هنرمند نيست؛ بلکه گفتگو ميان دين و هنر و همچنين حکمت و هنر است.

نامور مطلق معتقد است: جامعه ما به چنين گفت‌وگوهايي نياز دارد. اميد است اين گفت‌وگو آغاز تعامل ميان علماي ديني و هنرمندان و دستيابي به درک متقابل و رفع برخي سوءتفاهم‌ها شود؛ زيرا به واقع، هنر و حکمت، بخصوص در فرهنگ شرقي و ايراني - اسلامي، داراي مباني و ريشه‌هاي مشترک هستند و دو گونه نگرش به يک حقيقت واحد تلقي مي‌شوند. در اين رابطه هر قدر گفت‌وگو بيش‌تر شود، مباني مشترک نيز بيش‌تر آشکار مي‌شود. بويژه اين‌که تعامل ميان حکمت و هنر به نوعي صيانت از هر يک از آن‌ها در مقابل افراط و تفريط‌ها نيز محسوب مي‌شود.

همچنین مجید سرسنگی؛ مدیر عامل خانه هنرمندان ایران نیزاعلام کرد: خانه هنرمندان ایران آمادگی آن را دارد تا بیش از پیش شرایط تعامل میان حکمای دینی و هنرمندان را فراهم آورد و امیدوار است با پیگیری این طرح تا اجرای کامل آن، شاهد آفرینش و رونمایی از اثر استاد فرشچیان، در آینده ای نه چندان دور در حضور آیت الله جوادی آملی باشیم.(ايسنا)


|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 1 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

ساخت کوچکترين گوش دنيا
جام جم آنلاين: دانشمندان آلمانی نوعی گوش نانویی ساخته اند که به عنوان کوچکترین گوش دنیا قادر است به صدای باکتریها گوش دهد.

اگر فکر می کنید که گوش انسان نمی تواند صداهای با بسامد کمتر از 20 کیلوهرتز را بشوند بهتر است نظر خود را عوض کنید. چون به زودی خواهید توانست حتی صدای باکتریها و میکروبها را هم بشنوید.

درحقیقت، گروهی از محققان دانشگاه "لودویگ- مکسیمیلیان" در مونیخ آلمان نوعی گوش نانویی را ابداع کرده اند که قادر است اصوات تا شش برابر زیر سطح آستانه شنوایی گوش انسان را بشنود. کوچکترین گوش دنیا می تواند فصول جدیدی از علوم آکوستیک و زیست شناسی را آغاز کند.

این گوش نانویی صداهای ساطع شده از میکروارگانیسمهایی چون ویروسها و باکتریها را می شنوند. این دستگاه کوچک برپایه یک نانو ذره طلا به بزرگی 60 میلیونیم میلیمتر (60 نانومتر) قرار دارد که در یک دسته نور لیزری به دام افتاده است.

براساس گزارش فیزیک وورد، دانشمندان آلمانی این دستگاه را در یک وسیله آبی میان دو چشمه صوتی قرار دادند. چشمه ای که پرقدرت تر است از یک سوزن تنگستنی ساخته شده که به یک بلندگو که در بسامد 300 هرتز می لرزد، متصل شده است.

چشمه ضعیف تر، دارای یک نانوذره طلا است که به صورت دوره ای توسط یک پرتو لیزر گرم می شود. این پرتو لیزر امواج صوتی را در بسامد 20 هرتز تولید می کند.

با روشن کردن یکی از این دو چشمه، لرزشهای تولید شده، نانو ذره طلا را در همان جهتی که امواج صوتی ایجاد می شوند به حرکت وا می دارند. به این ترتیب، با اندازه گیری این جابجایی می توان بسامد صوت را محاسبه کرد.

برپایه آزمایشاتی که این فیزیکدانان آلمانی انجام داده اند، گوش نانویی قادر است اصوات در مقیاس میکروسکوپی فراتر از توانایی گوش انسان را تا سقف 60 دسی بل بشنود.

این محققان در این خصوص توضیح دادند: "با استفاده از این گوش نانویی می توانیم نوع جدیدی از میکروسکوپهای آکوستیک را توسعه دهیم."(مهر)


|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
موضوعات مرتبط: , , ,
آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید