پرسپولیس ۲ - مس سرچشمه یک / کریمی و نوری، دنیزلی را نجات دادند
تاریخ : شنبه 1 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

 

 

پرسپولیس ۲ - مس سرچشمه یک / کریمی و نوری، دنیزلی را نجات دادند

لیگ برتر - پرسپولیس با شکست دادن مس سرچشمه به رده هفتم جدول رسید.

به گزارش خبرآنلاین؛ دقیقه 3 مسابقه بود که مجید باجلان دروازه پرسپولیس را باز کرد. با این گل، دنیزلی و تیمش شوکه شدند. شوک ناشی از این گل به قدری زیاد بود که پرسپولیس کلا نیمه اول را ضعیف کار کرد و مسابقه قابل قبولی ارائه نداد. اما در نیمه دوم شرایط عوض شد. دنیزلی که هفته قبل توانسته بود تیمش را از یک شکست نجات دهد، این هفته هم توانست در نیمه مربیان برنده باشد. پرسپولیس در دقیقه 76 روی پاس زیبای علی کریمی و ضربه تمام کننده محمد نوری به گل اول رسید. در دقیقه 86 هم نقش گلزن و گلساز عوض شد و محمد نوری توانست یک پنالتی برای پرسپولیس بگیرد که علی کریمی این پنالتی را گل کرد.
پرسپولیس با این برد 29 امتیازی شد و به رده هفتم جدول رسید.


|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : شنبه 1 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

 

 

دایی: نباید نفت را می بردیم!/ فوتبال،بسکتبال نیست که نتیجه آن ۱۰ بر ۲ شود

لیگ برتر - فارس نوشت:

سرمربی راه‌آهن گفت:« در روزی که نباید می‌بردیم توانستیم برابر نفت تهران به پیروزی برسیم.»علی دایی پس از پیروزی 2 بر یک راه‌آهن برابر نفت تهران، گفت:« فکر کنم یکی از سخت‌ترین بازی‌هایمان را در لیگ برتر انجام دادیم. نفت تهران تیم بسیار خوبی است و در هر دو نیمه بازی خوبی به نمایش گذاشت، من از نحوه بازی بازیکنانم به غیر 20 دقیقه پایانی راضی نیستم.گلی که از نفت دریافت کردیم، موقعیتی نبود که بخواهیم گل بخوریم. فرصت‌هایی به مراتب بهتر در نیمه اول روی دروازه ما به وجود آمد که می‌توانست گل شود.»

او این را گفت و ادامه داد:« به هیچ عنوان در این دیدار دنبال مساوی نبودیم و از اول برای پیروزی وارد میدان شدیم. در این فصل ما بدشانسی‌های زیادی داشتیم و در بازی‌هایی که مستحق پیروزی بودیم به این امر دست نیافتیم اما شاید در روزی که نباید بازی را می‌بردیم توانستیم به برتری دست یابیم. سه بازی در نیم‌‌فصل دوم انجام دادیم که عملکرد خوبی داشتیم. در بازی برابر صبا و ملوان نیز موقعیت‌هایمان زیاد بود اما خوب نتیجه نگرفتیم. امروز خدا لطف داشت و توانستیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم. این پیروزی برای ما حیاتی بود. ما همیشه در دقایق پایانی گل می‌خوریم و در این بازی توانستیم در دقایق پایانی به گل دست‌یابیم.»

او در مورد حضور ک‌روش در ورزشگاه هم حرف زد و گفت:« بازیکنانم زحمت زیادی در زمین می‌کشند و به نظرم چیزی از ملی‌پوشان کم ندارند. آنها هم می‌توانند در تیم ملی حضور یابند و امیدوارم بتوانیم افرادی در آینده تربیت کنیم که به درد تیم ملی بخورند و در خدمت مملکت باشند.»
دایی درباره عملکرد داوران در این دیدار گفت:« صحبتی در مورد داوری نمی‌کنم.»

وی در مورد اینکه حسین فرکی عنوان کرده این دیدار باید با نتیجه 10 بر 2 به سود نفت تهران تمام می‌شد، گفت:« اگر اینطور بود که بستکبال می‌شد. اگر قرار باشد هر توپی که از کنار دروازه به اوت برود به گل تبدیل شود یا باید هندبال بازی کنیم یا بستکبال! حسین فرکی را دوست دارم و او بزرگ من است، صحبت‌های او را نیز با جان و دل قبول می‌کنم. همانطور که گفتم خدا در این دیدار به ما لطف داشت اما اگر بخواهیم هر توپی را گل تلقی کنیم در آن صورت باید هندبال یا بستکبال بازی کنیم.»


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : شنبه 1 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

 

 

این فیلم چرا در جشنواره نیست؟

سینما - فیلم 'زندگی خصوصی آقا و خانم میم'با وجود تمام ایرادهایش، می‌توانست در جمع سی و دو فیلم بخش مسابقه قرار گیرد.

کیوان کثیریان: فهرست فیلم های بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر هر سال که اعلام می شود، سوال هایی هم با خود همراه می کند که مرجع پاسخ به این پرسش ها گاه هیات انتخاب است و گاه مدیر کل نظارت و ارزشیابی که با حضورش در ترکیب هیات انتخاب، راه هرگونه اعمال سلیقه را برای خود باز نگه داشته است.
بنا ندارم در این چند سطر از فیلمی دفاع کنم یا بالعکس. و نمی دانم موضع همه اعضای هیات انتخاب نسبت به فیلم "زندگی خصوصی آقا و خانم میم" دومین ساخته روح الله حجازی (با بازی مهتاب کرامتی، حمید فرخ نژاد و ابراهیم حاتمی کیا) چه بوده اما با توجه به چند فیلمی که پیشاپیش دیده ام یا درباره شان شنیده ام، تردید ندارم که این فیلم با وجود تمام ایرادهایش، امتیازاتی هم دارد که می توانست در جمع سی و دو فیلم بخش مسابقه قرار گیرد. حاضر نبودن فیلم حتی در بخش آیینه سینمای ایران (خارج از مسابقه) کاملا این ظن را تقویت می کند که مشکل فیلم - به رغم آنچه مدیر کل نظارت و ارزشیابی در رسانه ها ادعا کرده- مشکل کیفی نبوده است. اظهار نظر یکی دو عضو هیات انتخاب درباره فیلم هم این گمانه را تایید می کند.
اما چند پرسش دارم که می تواند خیال همه را بابت سالم بودن  مکانیزم پذیرفته نشدن "زندگی خصوصی آقا و خانم میم" راحت کند. البته نمی دانم هیات انتخاب در این باره پاسخگو خواهد بود یا سجاد پور یا هردو یا هیچکدام!
اول: آیا کنار ماندن این فیلم با فیلم پیشین حجازی ارتباطی دارد؟
"درمیان ابرها" گرچه به لحاظ مضمونی بحث برانگیز شد اما فیلم خوش ساختی بود که از دولت نهم پروانه ساخت و نمایش گرفت. لج و لجبازی با فیلمساز بابت فیلم قبلی اش عجیب و غریب است.
دوم: آیا کنار ماندن فیلم با اعتراض های فیلمساز به صادر نشدن پروانه ساخت دومین فیلمش ارتباطی ندارد؟
به هرحال معاونت سینمایی فعلی قرار بوده انتقاد پذیر و پاسخگو باشد و طبعا اینگونه برخوردها، از این معاونت قرار بوده بعید باشد!
 سوم: آیا کنار ماندن فیلم با نام تهیه کننده اش ارتباطی ندارد؟
محمد رضا شفیعی از تهیه کنندگان جوان و البته پرکار تلویزیون است که در دو سه سال اخیر آثار شاخصی همچون وضعیت سفید، جراحت، رستگاران، شیدایی و ... را تهیه کرده و این اولین تجربه سینمای او بوده. این تهیه کننده با محمد مهدی عسکرپور هم دوبار کار کرده و ارتباط خوبی با او دارد. حالا کدامیک از وی‍ژگی های بالا می تواند نام او را دچار مشکل کند؟
 چهارم: آیا کنارماندن فیلم با بازی ابراهیم حاتمی کیا ارتباطی ندارد؟
ابراهیم حاتمی کیا یک نما در "بوی پیراهن یوسف" که بازی کرد، هیچ استعدادی از خود در این زمینه بروز نداد. اما در "زندگی خصوصی آقا و خانم میم" او خوب بازی کرده و از حد تصور بهتر ظاهر شده. اگر کنارماندن فیلم به حضور او و توقیف فیلم آخرش "گزارش یک جشن" مرتبط باشد باید بسیار تاسف خورد و اگر به امضای حاتمی کیا پای بیانیه 9 نفره علیه تعطیلی خانه سینما ربط داشته باشد که دیگر کار از تاسف می گذرد.‌ آن هم برای معاونت سینمایی که گمان می کند غیر سیاسی ترین است.
پنجم: اگر پاسخ هر چهار پرسش بالا"نه ندارد" باشد، می ماند یک پرسش اساسی دیگر. آیا هیات انتخاب کیفیت تمامی سی و دو فیلم بخش مسابقه و 17 فیلم بخش آیینه سینمای ایران را تایید می کند؟
حالا اگر زد و ما همه فیلم های بخش مسابقه جشنواره را دیدیم و کلی فیلم با کیفیت پایین تر پیدا کردیم، چه؟ آن وقت شما چه جوابی دارید؟ حضور بعضی فیلم ها که با "سهمیه" یا چیزی شبیه آن وارد بخش مسابقه شده اند و نام سازندگانشان از همین حالا دارد این فرض را تایید می کند که پیدا کردن فیلم های آنچنانی در بخش مسابقه کار چندان دشواری نیست.
امیدوارم مسوولان جشنواره و هیات انتخاب پاسخگوی آنچه انجام داده اند، باشند و تا زمان باقی است اگرحقی ادا نشده ادا کنند. به هرحال نمایش فیلم در هر بخش از جشنواره می تواند آن را در معرض قضاوت مردم و اهل رسانه و منتقدان قراردهد. و این کمترین حقی است که می شود برای این فیلم قائل شد. من "پریناز" را ندیده ام ولی شنیده ام که مشکل آن فیلم هم کیفی نیست و امیدوارم آن هم امکان نمایش در جشنواره را پیدا کند.
 حالا که حدود 80 درصد فیلم های متقاضی، در بخش های مختلف جشنواره جای داده شده اند (که البته به نظرم اتفاق کاملا بحث برانگیزی است) اضافه شدن یکی دو فیلم دیگر، به جایی بر نمی خورد!


|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : شنبه 1 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

 

 

کنایه گزارشگر تلویزیون به ستاره های پرسپولیس / این سه بازیکن روی هم ۱۰۳ سال سن دارند

لیگ برتر - مزدک میرزایی هنگام گزارش مسابقه پرسپولیس - مس رفسنجان کنایه‌ای به سن ستاره‌های پرسپولیس زد.

به گزارش خبرآنلاین؛ میرزایی که گزارشگر این مسابقه بود هنگامی که مهدوی کیا زمین را ترک می کرد و بازوبند را به علی کریمی می داد گفت: «کریمی، مهدوی کیا و هاشمیان روی هم 103 سال سن دارند.»

کنایه او به شاید به موقع بود؛ چراکه پرسپولیس در آن لحظه یک گل از حریف ته جدولی اش عقب بود. البته میرزایی مجموع سن این سه نفر را یک سال بیشتر حساب کرده چراکه وحید هاشمیان، مهدی مهدوی کیا و علی کریمی به ترتیب 35، 34 و 33 سال سن دارند و مجموع سن آن ها می شود 102 سال.


|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : شنبه 1 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

 

 

مصدومین و مجروحان زلزله نیشابور/گزارش تصویری

حوادث - مصدومین زلزله نیشابور به بیمارستان‌های دولتی 22 بهمن و حکیم نیشابور، انتقال یافتند و تحت درمان قرار گرفتند.

نمایش اسلاید
 
 
مصدومین و مجروحان زلزله نیشابور

عکسها: مهر


|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : شنبه 1 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks
به دليل گرايش هاى سياسى و شركت در راهپيمايى مخالفان؛
خبرنگار مشهور روسيه از كار اخراج شد
 
پاول لوبكوف، يك خبرنگار معروف روسى اظهار داشت كه به خاطر گرايش هاى سياسى و شركت در راهپيمايى هاى مخالفان از يك شبكه تلويزيونى مهم روسيه اخراج شده است. به گزارش ايسنا، به نقل از روزنامه ديلى ميل، پاول لوبكوف كه كارمند شبكه تلويزيونى NTV بود، در صفحه فيس بوك خود نوشت: خط تلفن همراه من توسط سرويس امنيتى روسيه مسدود شده است زيرا من از اين شبكه اخراج شده ام. لوبكوف به راديو كومرسانت گفت: مديران شبكه تلويزيونى مذكور به خاطر فعاليت هاى سياسى او و شركت در تظاهرات گسترده عليه ولاديمير پوتين، نخست وزير روسيه او را اخراج كرده اند. وى افزود: من يك برنامه ويدئويى در خصوص تخلفات انتخاباتى در انتخابات پارلمانى ماه دسامبر تهيه كردم اما شبكه NTV تصميم گرفت آن را پخش نكند. لوبكوف ۴۴ ساله يك خبرنگار كهنه كار است كه يك جايزه مهم رسانه اى را به خاطر فعاليت هايش در بخش خبرى شبكه NTV دريافت كرده است. وى همچنين تهيه كننده يك برنامه مشهور در خصوص منازل افراد مشهور بوده است. نمايندگان شبكه NTV به رسانه هاى روسيه گرفتند: قرارداد لوبكوف براى توليد يك سريال علمى در انتهاى سال ۲۰۱۱ به پايان رسيده و NTV ديگر قصد ندارد اين سريال توليد شود.
   
معاون وزير اطلاعات:
قرائن حاكى از شهادت امام موسى صدر است
 
معاون وزير اطلاعات درباره ى سرنوشت امام موسى صدر گفت: اطلاعات درباره ى امام موسى صدر ضد و نقيض است و به دليل اين كه كسانى كه در موضوع امام موسى صدر در ليبى مطلع بودند سر به نيست شدند، اطلاعات ميدانى وجود ندارد اما قرائن حاكى از شهادت ايشان است. به گزارش ايسنا، گرامى ـ معاون وزير اطلاعات ـ عصر چهارشنبه در نشست مقدماتى اجلاس جوانان و بيدارى اسلامى گفت: بعد از شروع تحولات بيدارى اسلامى تمام ارگان هاى نظام جمهورى اسلامى ايران با تمام توان در اين عرصه با توجه به ظرفيت ها فعاليت كرده و به پيشرفت اين حركت كمك كرده اند. در همين راستا دستگاه اطلاعاتى كشورمان نيز بر اساس ماهيتش به مقابله با فعاليت كشورهايى كه در جهت جلوگيرى از ادامه ى روند بيدارى اسلامى فعاليت مى كنند پرداخته و در زمينه هاى امنيتى و سايبرى تلاش كرده است تا عرصه براى بيدارى اسلامى باز شود. او با بيان اين كه غرب و آمريكا نسبت به تحولات بيدارى اسلامى يك راهبرد سه  لايه اتخاذ كرده بودند، اضافه كرد: بر اساس اين راهبرد سه لايه، در اولين لايه، آمريكا به حمايت از اصلاحات و مقابله با هرگونه انقلاب و تحركات پرداخته و در لايه ى دوم تلاش براى تفسير سكولار انجام مى شود و در لايه ى سوم جلوگيرى از مدل شدن انقلاب اسلامى ايران انجام گرفته است كه در اين راستا برنامه هاى گسترده اى انجام گرفته كه اولين گام آن حركت ۲۵ بهمن سال ۱۳۸۹ بود كه تلاش مى كردند ايران را در داخل مشغول كنند تا به ميزان مشغول سازى نظام در داخل، از ايفاسازى نقش فعال از سوى ايران در كشورهاى ديگر جلوگيرى شود. گرامى ادامه داد: پس از اين اتفاق، غربى ها تلاش كردند كه دستان مقاومت را در منطقه از كار بيندازند. به همين دليل تحولات در سوريه از اوايل سال ۹۰ آغاز شد و با ايجاد يك بحران سازى در اين كشور، از مرزهاى شرقى و غربى سلاح وارد شده و گروه هايى از القاعده براى انجام شورش هاى مختلف وارد اين كشور شدند. آمريكايى ها يك اقدام گسترده ى پيچيده ى عملياتى را در سوريه انجام دادند تا بتوانند دست اول مقاومت را از كار بيندازند و از سوى ديگر در بحرين مدلى ايجاد كردند كه مشابه مدل امنيتى كرانه باخترى بود كه بر اساس اين مدل تمام ارتباطات بخش هاى مختلف با پايتخت مانند اينترنت و تلفن قطع مى شود كه اين اقدام در مصر اتفاق افتاد. در اين هنگام وظيفه ى دستگاه اطلاعاتى اين بود كه با همه ى هجمه هاى وارده از سوى غرب مقابله كند و ارتباطات از كار افتاده را درست كند. معاون وزير اطلاعات هم چنين در پاسخ به سوالى درباره ى فيلترينگ هاى انجام شده در فضاى سايبرى ايران گفت: آسيب هاى امنيتى بسيارى در فضاى سايبرى وجود دارد. ما مجبور هستيم براى محفوظ ماندن از اين آسيب هاى امنيتى، محدوديت هايى را ايجاد كنيم؛ زيرا دشمنان با وارد كردن ويروس هايى مى توانند باعث تخليه اطلاعاتى شده و يا ضربات جدى وارد كنند. به طور مثال به تازگى دو ويروس از سوى مسوولان دستگاه امنيتى شناسايى شده كه با تلاش هاى شبانه روزى از ضربه زدن آن ها به فضاى سايبرى ايران جلوگيرى شد. او با اشاره به دستگيرى قاتل دكتر على محمدى يكى از دانشمندان هسته اى، اضافه كرد: قاتل دكتر على محمدى صاحب تجهيزاتى بود كه در نوع خود جديدترين نوع بودند و با اقدامات پيچيده اى توانسته بود اين حادثه ى تروريستى را انجام دهد.
   
 
شخصيتهاى سياسى عراق خواهان اخراج فورى منافقين شدند
 
اعضاى ائتلاف دولت قانون و جريان صدر با اشاره به حمايت برخى ازكشورهاى عربى از ادامه حضور منافقين، ضرورت اخراج اين گروهك تروريستى را كه مشكلات فراوانى براى ملت و دولت عراق ايجاد كرده اند، مورد تاكيد قرار داده اند. به گزارش مهر به نقل از پايگاه النهرين، «اسماء الموسوى» عضو ائتلاف ملى عراق اعلام كرد: برخى كشورهاى همسايه و حتى منطقه اى پيوندهاى محكمى با منافقين دارند. وى افزود: منافقين به اهداف اطلاعاتى برخى كشورهاى منطقه كمك مى كنند و اخراج آنها به قطع دخالتهاى خارجى در عراق منجر خواهد شد. عضو فراكسيون «الاحرار» وابسته به جريان صدر بيان كرد: همه اعضاى منافقين بايد از عراق اخراج شوند تا بارى بردوش كشور نگذارند، زيرا عراق به اندازه كافى با فشارهاى داخلى و خارجى روبرو است. از سوى ديگر «شاكر الدراجى» عضو ائتلاف دولت قانون نيز گفت : برخى كشورهاى همسايه خواهان ادامه حضور منافقين در عراق هستند و براى رسيدن به هدف خود به سازمان ملل متحد براى تمديد حضور طولانى مدت آنها فشار وارد مى كنند. وى افزود: نگرانيم كه سازمان ملل متحد تسليم فشارها شود به ويژه اينكه برخى گروههاى سياسى عراقى خواهان ادامه حضور منافقين به دليل منافع شخصى خود هستند. «منصور عبدالرزاق» عضو ائتلاف دولت قانون نيز گفت : نشست كشورهاى اروپايى با دولت عراق براى پناه دادن به منافقين به دلايل انسانى بوده است نه بيشتر. وى افزود: پس از اينكه بسيارى از كشورهاى عربى مخالفت خود را با ميزبانى منافقين اعلام كرده اند مذاكرات با برخى ديگر از كشورها براى انتقال منافقين به آنها در جريان است. منصور بيان كرد: دولت، اراضى عراق و هر آنچه را به مردم تعلق داشت، از منافقين پس گرفته و داد وستدهاى آنها محدود شده است. خاطرنشان مى شود اخيرا اعلام شد كه ۳۲۶ نفر از منافقين از اردوگاه اشرف به پايگاه ليبرتى منتقل خواهند شد.گروهك تروريستى منافقين از دهه هشتاد پادگان نظامى اشرف دراستان دياله (۵۷ كيلومترى شمال شرق بغداد) را به عنوان مقر خود برگزيد.
   
عضو هيئت رئيسه مجلس:
«دانشگاه آزاد» نه آزاد بودو نه اسلامى
• تغيير جاسبى ضرورى بود•
عضو هيئت رئيسه مجلس شوراى اسلامى با تاكيد بر اينكه تغيير مديريت دانشگاه آزاد يك امر ضرورى بود، از مديريت جديد خواست تا به دور از رفتار احساسى و با مطالعه ساختار دانشگاه آزاد را متناسب با طراز نام آن و نظام اسلامى اصلاح كند. محمد دهقان در گفتگو با مهر، تصميم شوراى عالى انقلاب فرهنگى در خصوص تغيير مديريت دانشگاه آزاد اسلامى را مفيد ارزيابى كرد و اظهار داشت: اصل اين كار لازم بود هر چند ديرهنگام انجام شد. نماينده چناران گفت: تغيير مديريت دانشگاه آزاد ضرورى بود زيرا يك مدير اجرايى وقتى ۳ دهه در جايى خدمت مى كند ديگر قدرت نوآورى و ابتكارش را از دست مى دهد و يك مديريت بسته بر آن محيط حاكم مى شود. وى گفت: قرار بوده ما دانشگاه آزاد اسلامى داشته باشيم اما وقتى نوآورى نباشد و محيط مديريتى بسته باشد اين آزاد بودن از بين مى رود و خود به خود غير آزاد مى شود. عضو هيئت رئيسه مجلس خاطر نشان كرد: در اين صورت ديگرمحيط دانشگاه آزاد با دانشگاه بودن سازگار نيست. دانشگاه بايد محيط باز و فرهنگى و سياسى با نشاط باشد. به نظر من اين وضعيت در دانشگاه آزاد به تدريج از بين رفته بود. مسئله مهمتر اين بود كه اسم اين دانشگاه «دانشگاه آزاد اسلامى» است. اما چه در ظاهر و چه در باطن ديگر نمى توانستيم اين دانشگاه را يك دانشگاه اسلامى بدانيم. دهقان گفت: اين دانشگاه پس از انقلاب اسلامى تاسيس شده است و تغيير ساوزكار دانشگاه ها در اوايل انقلاب خيلى راحت نبود. پس از اسلامى شدن دانشگاه ها قرار بود دانشگاه آزاد با يك مديريت انقلابى شكل بگيرد و الگويى باشد براى دانشگاه هاى ديگر اما دانشگاه آزاد اسلامى از بعد ظاهر و باطن از دانشگاه هاى دولتى ما بسيار عقب تر است. لذا اين دانشگاه آزاد اسلامى نه آزاد بود ونه اسلامى. وى ابراز اميدوارى كرد مديريت جديد بدون عجله اقدامات خوبى در اصلاح ساختار دانشگاه آزاد انجام دهد. دهقان گفت: من تاكيد مى كنم به هيچ وجه مديريت جديد در اصلاح ساختار عجله نكند ۳۰ سال مديريت شده است همه گذشته نبايد تخريب شودزحماتى كه تا الان كشيده شده نبايد ناديده گرفته شود در جاهايى ممكن است ضعف هايى در مديريت وجود داشته باشد و در جاهايى نيز نقاط قوتى باشد. نقاط قوت عملكرد آقاى جاسبى بايد در اين ۳۰ سال حفظ شود و ساختارهاى درست حفظ و ساختارهاى غلط با مطالعه به تدريج حذف شود. وى گفت: براى اينكه نقاط ضعف دانشگاه آزاد را بشناسيم توصيه مى كنم مديريت جديد ۸۰ جلدى كه در كار تحقيق و تفحصى كه از دانشگاه آزاد در مجلس هفتم انجام شد مطالعه كنند عيب هاى دانشگاه آزاد را مى توان در آنجا شناخت. همچنين نقاط قوت دانشگاه آزاد در يك فرصت چند ماهه مطالعاتى به طور كامل روشن شود و كم كم به تدريج بدون اينكه ضربه به مديران كارآمد دانشگاه و اساتيد وارد شود اصلاحات انجام شود. وى گفت: نمى توان نسبت به دانشگاه آزاد قضاوت يك سويه داشت بدون مطالعه نبايد اقدام به كارى كرد هر اقدامى حتما بايد با مطالعه و دقت و بدون رفتار احساساتى انجام شود تا دانشگاه آزاد اسلامى جديدى داشته باشيم كه هم طراز اسم خود و نظام اسلامى باشد.
   
 
جلسه ۸۰ طراح سئوال از احمدى نژاد براى جمع بندى پاسخ هاى دولت
 
سخنگوى طراحان سئوال از احمدى نژاد با اعلام اين خبر كه ۴ كميسيون امنيت ملى، برنامه، عمران، اصل ۹۰ سئوال از رئيس جمهور را بررسى كرده اند از بررسى سئوال از احمدى نژاد در كميسيون هاى اقتصاد و فرهنگى مجلس شوراى اسلامى در هفته پس از تعطيلات و جمع بندى پاسخ ها و اعلام نظر به هيئت رئيسه در همان هفته خبر داد. مصطفى رضا حسينى در گفتگو با مهر با بيان اينكه هنوز دو كميسيون اقتصادى و فرهنگى سئوالات نمايندگان از رئيس جمهور را بررسى نكرده اند، گفت: معاونان رئيس جمهور در كميسيون هاى اصل ،۹۰ برنامه و بودجه، عمران و امنيت ملى به سئوالات نمايندگان پاسخ گفتند. نماينده شهربابك در مجلس تصريح كرد: پس از بررسى سئوال از احمدى نژاد در ۲ كميسيون باقيمانده پس از تعطيلات مجلس ۸۰ نفر طراحان سئوال با برگزارى جلسه اى پاسخ هاى معاونان احمدى نژاد به سئوالات مطرح شده را بررسى كرده و به راى مى گذارند. در صورتيكه قانع نشده باشند موضوع به هيئت رئيسه ارجاع مى شود تا هيئت رئيسه طبق آيين نامه مراتب را به رئيس جمهور اعلام مى كند تا شخص ايشان براى پاسخ به سئوالات نمايندگان در صحن علنى مجلس حضور يابند. سخنگوى طراحان سئوال از احمدى نژاد اظهار داشت: پاسخ هاى معاونان رئيس جمهور به سئوالات نمايندگان در كميسيون هاى امنيت ملى، برنامه، عمران و اصل ۹۰ كلى و توجيهى بوده است. وى افزود: معاونان احمدى نژاد در اين جلسات ايرادات شكلى به سئوالات مى گيرند و اعلام مى كنند كه اظهار نظر در فلان مورد يا عدم اجراى برخى از قوانين حق رئيس جمهور است و رئيس جمهور ايده و نظر خاص خود را داشته و به اين صورت اعلام كرده است. وى تاكيد كرد: همين قدر كه مجلس موفق شده اين موضوع مهم را كه همه بايد حول محور قانون عمل كنند و حتى رئيس جمهور نيز براى تخلفاتش بايد به مجلس پاسخگو باشد را پيگيرى كند بسيار ارزشمند است. حسينى افزود: دشمنان ما بدانند اگر ما در بدترين شرايط نيز قرار داشته باشيم هر قوه وظيفه خود را انجام مى دهد، با وجود رهبرى در راس جامعه و هدايت هاى حكميانه ايشان هيچ آسيبى به كشور نمى رسد. وى افزود جهانيان بدانند ما در سطحى از دموكراسى قرار داريم كه حتى اگر در معرض تهديد دشمن هم قرار داشته باشيم همه چيز در كشور بر اساس قانون عمل شده و اين تهديدها هيچ تاثيرى در روند اداره كشور نخواهد گذاشت. وى در پايان تاكيد كرد: اميدواريم سئوال از رئيس جمهور به نتيجه اى ختم شود كه رضايت خدا، رضايت مقام معظم رهبرى، مصلحت كشور و رضايت مردم در آن باشد. به گزارش مهر، اظهارات احمدى نژاد در مورد عفاف و حجاب يكى از سئوالات طراحان سئوال از وى است كه هفته آينده در كميسيون فرهنگى بررسى خواهد شد.
   
دبير كميته برق انجمن صنفى پيمانكاران ساختمانى:
پول انشعاب برق به خزانه رفته است نه حساب توانير
 
هزينه هايى كه به عنوان پول انشعاب از مردم گرفته مى شود به جاى واريز به حساب توانير، به خزانه واريز شده و براى رسيدن به دست پيمانكاران برق با تاخير هاى زمانى همراه است. عليرضا كفشكنان دبير كميته برق انجمن صنفى پيمانكاران ساختمانى، تاسيساتى و تجهيزاتى در گفتگو با ايلنا با اشاره به پيگيرى هايى كه كميته برق انجمن براى دريافت مطالبات پيمانكاران برق صورت داده است،گفت: در جلساتى كه با نمايندگان مجلس و كميسيون اصل ۹۰ داشتيم، تاخير درپرداخت مطالبات پيمانكاران برق بررسى و بخشى از آن مطالبات نيز پرداخت شد. وى با اشاره به پرداخت ۱۰ تا ۱۵ درصد مطالبات گذشته شركت هاى توزيع برق از بخش مطالبات برق، گفت: اين بخش مطالبات گذشته بود اما متاسفانه مطالبات جارى نيز به آن ها اضافه شده و اگر اين مشكلات ساماندهى پيدا نكند، صنعت برق با مشكلات جدى ترى روبرو مى شود. كفش كنان يكى ديگر از مشكلات موجود براى شركت هاى توزيع برق را عدم واريز هزينه هايى دانست كه به عنوان پول انشعاب از مردم گرفته مى شود. وى تاكيد كرد: هزينه هايى كه به عنوان پول انشعاب از مردم گرفته مى شود به جاى واريز به حساب توانير، به خزانه واريز شده و براى رسيدن به دست پيمانكاران برق با تاخير هاى زمانى همراه است. وى اين نحوه پرداخت را عاملى براى ايجاد مشكل در گردش پول دانست و گفت: بخشى ازهزينه هايى كه از طرف وزارت نيرو و شركت هاى توزيع واريز مى شود، مربوط به هزينه هاى برق بوده و برخى ديگر مربوط به پول انشعابى است كه از مردم گرفته مى شود. كفش كنان ادامه داد: با مصوبه جديد دولت، از اين به بعد اين هزينه ها به حساب خود توانير ريخته شده و از تاخيرزمانى در پرداخت آن جلوگيرى مى شود.
   
 
مخالفت مجلس با كليات طرح ممنوعيت شغلى۲ تابعيتى ها
 
نمايندگان مجلس شوراى اسلامى در جلسه روز گذشته، كليات طرح دو فوريتى ممنوعيت شغلى دوتابعيتى ها، الزام دولت به پيگيرى حقوق قربانيان ايرانى حوادث تروريستى در محاكم داخلى و خارجى و موادى از لايحه مبارزه با قاچاق كالا و ارز مربوط به تعيين مجازات شروع جرم قاچاق كالا و ارز را بررسى كردند. مجلس با كليات طرحى دو فوريتى درباره افراد داراى تابعيت دوگانه مخالفت كرد. در اين طرح دو فوريتى كه كليات آن به تصويب مجلس نرسيد، آمده بود: اشخاصى كه تحصيل تابعيت ايرانى نموده يا بنمايند از همه حقوقى كه براى ايرانيان مقرر است بهره مند مى شوند اما نمى توانند عهده دار پست هاى مهم اطلاعاتى و امنيتى و اقتصادى شوند. اين طرح به امضاى ۵۵ نفر از نمايندگان مجلس نيز رسيده بود. به گزارش ايسنا، مهرداد لاهوتى يكى از طراحان اين طرح دوفوريتى گفت: خارجيانى كه در ايران تابعيت گرفته اند از ۹ پست مندرج در ماده ۹۸۲ قانون مدنى محروم شده اند. وى خاطر نشان كرد: نيت طراحان اين بود ايرانيانى كه داراى تابعيت دوگانه هستند و نقش مهمى در فساد بزرگ مالى اخير داشته اند نيز مشمول اين ماده شوند، به همين منظور طراحان طرح، شمول ماده ۹۸۲ قانون مدنى را براى ايرانيانى كه تابعيت دوگانه دارند، گسترش داده اند. وى تاكيد كرد: اين مطالبه مردم از مجلس به دليل فساد بزرگ مالى اخير است؛ بنابراين به اين طرح راى دهيد تا ايرانيانى كه زندگى شان در خارج از ايران است نتوانند در داخل پست سازمانى داشته باشند و به اين ترتيب از تكرار تخلف مالى اخير جلوگيرى شود. در ادامه محمدرضا خباز در مخالفت با اين طرح گفت: نيازى به چنين طرحى نبود چرا كه ماده ۹۸۹ قانون مدنى علاوه بر آنكه تابعيت ايرانى افراد را كان لم يكن تلقى كرده، اموال آنان را مصادره و از تصدى مشاغل دولتى محروم كرده است. وى خاطر نشان كرد: طرح مذكور مصاديق پست هايى كه افراد داراى تابعيت دوگانه از آن محروم مى شوند را مشخص نكرده است، بنابراين ابهام دارد. حسن غفورى فرد با استناد به اصل ۴۱ قانون اساسى گفت: معناى طرح اصلاح ماده ۹۸۲ قانون مدنى اين است كه اگر بلافاصله كسى تابعيت كشور ديگرى را پذيرفت، به سرعت از تابعيت ايرانى خارج مى شود. وى تاكيد كرد: هيچ فردى نمى تواند تابعيت دوگانه داشته باشد و مصادره اموال و زندانى شدن نيز جزو مجازات هاى تعيين شده از سوى قانون مدنى است. وى افزود:  به عبارت ديگر كسى كه تخلف كرده و داراى تابعيت دوگانه شده، علاوه بر آنكه نمى تواند پست سازمانى داشته باشد، همچنين نمى تواند در تابعيت جمهورى اسلامى باقى بماند. نماينده مردم تهران تاكيد كرد: معناى كار طراحان اين است كه تابعيت دوگانه اشكال ندارد و فقط اين افراد نمى توانند پست سازمانى داشته باشند. رييس مجلس شوراى اسلامى در پاسخ به اخطار غفورى فرد، با وارد ندانستن اخطار وى گفت: قانون اساسى اين مطلب را مورد تاكيد قرار داده ولى تخلفات، مطلب ديگرى است. وى پرسيد آيا كسى كه مى خواهد مسئوليت بگيرد نبايد وضعيتش مورد بررسى قرار گيرد? وى افزود: موضوع مورد تاكيد طرح اصلاح ماده ۹۸۲ قانون مدنى، مشروعيت داشتن تابعيت دوگانه افراد نيست، بلكه بررسى تابعيت مضاعف افراد و واگذار نكردن مسئوليت هاى دولتى به آنان است، به همين دليل اخطار شما را وارد نمى دانم پس از سخنان موافقان، نماينده دولت در توضيحات مجدد يكى از طراحان، كليات طرح مذكور به راى گذاشته شد كه از ۱۹۵ نماينده حاضر، ۵۶ نفر موافق، ۶۶ نفر راى مخالف و ۲۷ نفر راى ممتنع دادند. بر اين اساس نمايندگان مجلس با كليات طرحى مخالفت كردند كه افراد داراى تابعيت دوگانه را از تصدى پست هاى مهم اطلاعاتى و امنيتى و اقتصادى منع مى كرد. در بخش ديگرى از مذاكرات نمايندگان در جلسه ى علنى ديروز مجلس شوراى اسلامى، نمايندگان به يك فوريت طرحى راى دادند كه در صورت تصويب نهايى آن دولت ملزم به پيگيرى حقوق قربانيان ايرانى حوادث تروريستى در محاكم داخلى و خارجى خواهد شد. به گزارش ايسنا، حشمت ا... فلاحت پيشه كه به عنوان يكى از طراحان يك فوريت اين طرح سخن مى گفت، با بيان اين كه ترور دانشمندان ايرانى به عنوان يك استراتژى براى غرب مطرح است، يادآور شد: ما بايد حقوق ايرانيان و بازماندگان حوادث تروريستى را دنبال كنيم، چرا كه عده اى اقدام به ترور ايرانيان مى كنند و از سوى ديگر از غرب پاداش سياسى دريافت مى كنند. نماينده اسلام آباد غرب با اشاره به وجود ترديد در روابط ايران با برخى دستگاه ها و سازمان هاى بين المللى مثل آژانس انرژى اتمى، تاكيد كرد: برخى سازمان هاى اطلاعاتى مثل سازمان سيا، به حلقه ى وصلى بين گروه هاى تروريستى و سازمان ها تبديل شده اند. اين عضو كميسيون امنيت ملى و سياست خارجى مجلس اضافه كرد: در برخى دادگاه هاى كشورهاى غربى، پرونده هايى عليه جمهورى اسلامى شكل گرفته، در آنها حكم صادر شده و غرامت هايى براى كشورمان مصوب شده است، در حالى كه ما در قبال اقدامات تروريستى عليه كشورمان، حتى يك پرونده را هم به نتيجه نرسانده ايم. على اصغر يوسف نژاد هم كه به عنوان مخالف يك فوريت اين طرح سخن مى گفت، با تاكيد بر لزوم پيگيرى حقوق قربانيان حوادث تروريستى تصريح كرد: شكى نيست هيچ كشورى در دنيا به اندازه ى ايران قربانى حوادث تروريستى نبوده است. وى ادامه داد: در شرايط فعلى نيز استراتژى ابرقدرت ها استفاده از ترور براى جلوگيرى از پيشرفت هاى علمى و فناورى مخصوصا در ابعاد هسته اى است. اين نماينده ى اصولگراى مجلس خاطرنشان كرد: سوال من از طراحان اين است كه اين طرح چه الزامى دارد و در محتواى آن به دنبال چه چيزى هستيد كه در صورت تصويب به آن دست پيدا مى كنيد? در حالى كه تمام آنچه در اين قانون آمده در داخل براى دستگاه هاى اجرايى منظور شده و ما به جاى اين اقدامات بايد از كارهاى پيشگيرانه و حفاظتى استفاده كنيم. يوسف نژاد موارد پيش بينى شده در اين طرح يك فوريتى را سطحى، گذرا و بدون توجه به اقدامات پيشگيرانه توصيف كرد گفت: بهتر بود طراحان قدرى عميق تر به اين موضوع توجه مى كردند. گفتنى است: پس از سخنان موافق و مخالف يك فوريت اين طرح با ۱۲۷ راى موافق، ۶ راى مخالف و ۱۶ راى ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماينده به تصويب رسيد. به گزارش ايسنا، دستور ديگرى كه نمايندگان درجلسه ى ديروز مجلس به آن رسيدگى كردند لايحه مبارزه با قاچاق كالا و ارز بود و طى آن ماده مربوط به تعيين مجازات شروع جرم قاچاق كالا و ارز حذف شد. به گزارش ايسنا، در بررسى اين ماده رضا عبدا...ى رييس كميسيون برنامه و بودجه مجلس پيشنهاد حذف را مطرح كرد و گفت: اين كه چرا هر سال بيش از ده ميليون پرونده در محاكم قضايى مطرح مى شود و چرا با وجود استفاده بيش از ۲۴۰ ميليارد دلار درآمد نفت و گاز وضع اشتغال و بيكارى در كشور اين چنين است مربوط به تصويب چنين قوانينى است. به گزارش ايسنا، اگر اين ماده به تصويب مى رسيد وسايل نقليه حامل كالاى قاچاق اگر در فرودگاه، لنگرگاه يا راه غيرمجاز توقف مى كردند عمل ارتكابى توسط فرمانده كشتى يا ناخداى شناور، راننده يا خلبان شروع به جرم قاچاق محسوب مى شد. نمايندگان در بررسى ماده اى ديگرى از اين لايحه ماده ۶۷ مربوط به تعيين مجازات براى شروع به جرم قاچاق را مراعا گذاشته و آن را جهت بررسى بيشتر به كميسيون اقتصادى ارجاع دادند. مجلس در بررسى ماده ۶۸ لايحه مبارزه با قاچاق كالا و ارز به بحث و بررسى پرداخت اما در مورد آن راى گيرى نهايى انجام نداد.
   
فروزنده خبر داد:
شنبه و دوشنبه آينده روز كار است
 
معاون توسعه و مديريت برنامه ريزى احمدى نژاد گفت: شنبه و دوشنبه روز كار است، ولى دستگاه ها مى توانند به كارمندانى كه تقاضاى مرخصى داشته باشند، مرخصى  دهند. به گزارش ايسنا، لطف ا... فروزنده در حاشيه جلسه دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سوال كه با توجه به تعطيلى يكشنبه و سه شنبه هفته آينده اين احتمال وجود دارد كه از سوى دولت بين تعطيلى، تعطيل شود، با رد اين موضوع و با بيان اين كه دولت در زمينه تعطيلى تصميمى نگرفته تاكيد كرد كه روز شنبه و دوشنبه روز كار است.
   
وزير خارجه:
مذاكرات ايران و ۱+۵ احتمالا در استانبول برگزار خواهد شد
 
وزير امور خارجه جمهورى اسلامى ايران در آنكارا اعلام كرد مذاكرات هسته اى ايران و گروه ۱+۵ احتمالا در استانبول برگزار خواهد شد. به گزارش مهر به نقل از خبرگزارى فرانسه، وزير امور خارجه جمهورى اسلامى ايران كه ديروز براى ديدار با مقامات بلندپايه تركيه وارد آنكارا شده است، اظهار داشت مذاكرات ميان ايران و كشورهاى عضو گروه ۱+۵ درباره موضوع هسته اى تهران احتمالا در استانبول تركيه برگزار خواهد شد. على اكبر صالحى افزود : مطمئن نيستم، اما احتمالا اين مذاكرات در استانبول برگزار خواهد شد. به گزارش فرانس پرس، وزير امور خارجه ايران زمان اين مذاكرات را مشخص نكرد. صالحى همچنين تاكيد كرد احمد داود اوغلو وزير امور خارجه تركيه تماسهايى با كاترين اشتون مسئول سياست خارجى اتحاديه اروپا و سعيد جليلى دبير شوراى عالى امنيت ملى جمهورى اسلامى ايران براى تعيين زمان ازسرگيرى مذاكرات دوجانبه انجام مى دهد. آخرين دور مذاكرات ميان ايران و گروه ۱+۵ ژانويه ۲۰۱۰ ميلادى در استانبول برگزار شد.
   
 
تقدير از خلبان شهبازى در جلسه هيات دولت
 
خلبان هوشنگ شهبازى از سوى احمدى نژاد در هيات دولت مورد تقدير قرار گرفت. به گزارش ايسنا، خلبان هوشنگ شهبازى پس از اين كه در هيات دولت مورد تقدير احمدى نژاد قرار گرفت در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: تحريم صنعت هواپيمايى كشورمان با اصول اوليه حقوق بشر در تناقض است. اولين اصول حقوق بشر بر امنيت جان انسان ها و مسافرت هاى هوايى تاكيد دارد.
   
 
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : شنبه 1 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks
جزيره نه، در فدراسيون فوتبال مجمع الجزاير درست شده است
واعظى آشتيانى: گزينه دولت ، رييس فدراسيون مى شود
 
مجمع فدراسيون فوتبال در سوم دى ماه پرده ديگرى براى نشان دادن از هم گسيختگى مديريتى فوتبال ايران بود و از سوى ديگر مطرح شدن سوژه پشت پرده هاى فوتبال در برنامه نود دريچه ديگرى به فروپاشى اخلاقى فوتبال ايران باز كرد اما نكته اينجاست كه پيش از اين و در سالهاى قبل بارها كارشناسان و دلسوزان هشدار اين روزها را داده بودند. اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل اسبق باشگاه استقلال در مصاحبه با سايت قانون مى گويد آنچه در زمينه اصلاح اساسنامه فدراسيون و برخورد با دلالى اين روزها مطرح مى شود را در دوران حضورش در فوتبال گفته اما گوش شنوايى نبوده است.
• با مطرح شدن بحث اصلاح اساسنامه فدراسيون فوتبال شاهد از هم گسيختگى مديريتى در مجموعه فدراسيون وجبهه گيرى نواب رييس در مقابل رييس فدراسيون بوديم، نظر شما در مورد اصلاحات پيشنهادى چيست؟
- به جرات مى توانم بگويم من نخستين نفرى بودم كه ۳ سال پيش اعلام كردم اساسنامه موجود كارآمد نيست و بايد مجمع بعضى اختيارات از جمله انتخاب نواب رييس و روساى كميته ها به رييس فدراسيون واگذار كند.
• اما عمده اعتراض به همين افزايش اختيارات رييس فدراسيون است؟
- من برخلاف كسانى كه مى گويند با اين كار در فدراسيون ديكتاتورى مى شود معتقدم وقتى مجمع مى تواند هرگونه تخلف يا زورآزمايى رييس فدراسيون را با مجامع فوق العاده كنترل كند، ديگر مشكلى وجود نخواهد داشت.
• نظر شما درباره علنى شدن اختلاف ها در درون فدراسيون چيست؟
- از ابتدا هم معتقد بودم كه در فدراسيون فوتبال نه يك جزيره بلكه حتى مجمع الجزاير تشكيل شده است و پيش بينى اين اختلاف نظرها مى شد اما متاسفانه رييس فدراسيون اكنون كه به پايان دوره رياستش رسيده تازه يادش افتاده كه چگونه بايد مديريت كرد و چگونه بايد برنامه درخواست كرد و اى كاش ۳ سال پيش تصميم به اين اصلاحات مى گرفتند.
• يكى ديگر از مباحث روز فوتبال بحث كاهش تعداد تيم هاى ليگ برتر است. به نظر شما ظرفيت ليگ برتر ايران چند تيم است؟
- اصلا بحث ۱۸ تيم يا ۱۶ تيم نيست، معتقدم ليگ برتر ما ظرفيت ۱۲ تيم را هم ندارد. اگر در فوتبال اروپا از جمله اسپانيا، ايتاليا، انگليس و فرانسه با ۲۰ تيم و آلمان با ۱۸ تيم مسابقات ليگ برگزار مى شود به علت روند صحيح توليد بازيكن و سيستم سريع عرضه و تقاضا بازيكنان توسط باشگاههاست. در حالى كه در فوتبال ايران شاهد هستيم بعضى باشگاهها حتى براى طول فصل بازيكن كم مى آورند. ليگ برتر ايران بدون داشتن اين روند توليد بازيكن و فقدان پشتوانه فنى با ۱۸ تيم برگزار مى شود. ببينيد كه در ليگ برتر ما فاصله تيم اول تا آخر جدول صفر تا صد است اما در اروپا اين فاصله نزديك به هم است.
• شما چه تعداد تيم را براى ليگ برتر ايران مفيد مى دانيد؟
- ليگ برتر تيم ما لياقت ۱۸ تيم را ندارد و در خوش بينانه ترين حالت بايد با ۱۲ تيم برگزار شود. در واقع ما از دوره اول ليگ برتر تا دوره فعلى شاهد اضافه شدن بار فنى نبوده ايم. يكى از نكات بارز رشد فنى يك فوتبال صادر كردن بازيكن است، واقعا در طول سالهاى اخير ليگ برتر ۱۸ تيمى ما چه تعداد بازيكن صادراتى بخصوص به ليگ هاى معتبر باشگاهى جهان داشته است؟ اين موضوع خودش يك شاخصه است كه نشان مى دهد روند توليد بازيكن در فوتبال ما وجود ندارد و اين روند خنثى هم حاصل روزمرگى مسئولان فدراسيون فوتبال كشور است كه كارهاى روزمره خود را كافى مى دانند.
• چرا نخبگان و چهره هايى كه احساس مى شود مى توانند به فوتبال كمك كنند علاقه اى به حضور در انتخابات فدراسيون ندارند؟
- به اين دليل كه فضاى مطلوب را در فوتبال ايران نمى بينند. بارها اشاره كردم كه فوتبال ايران اسير هزاردستان شده است كه به صورت يك شبكه گسترده و در قالب افراد بى خاصيت و لمپن كه من آنها را پدرخوانده و هزار دستان مى نامم فعاليت مى كنند. اين افراد با ابزار چاپلوسى، تملق و نمامى حتى نزد متوليان اصلى ورزش كشور هم نزديك مى شوند و مى توانند آنها را تحت تاثير قرار دهند. به همين دليل افراد مدير و نخبه مردد هستند چراكه مى دانند در صورت ورود به اين عرصه ناچار به رويارويى تمام عيار با اين افراد هستند اما اطمينان ندارند كه از سوى مسئولان عالى ورزش كشور حمايت مى شوند يا نه؟
• با اين وضعيت به انتخابات آينده فدراسيون فوتبال مى توان اميدى داشت؟
- نه من به اين انتخابات خوش بين نيستم و معتقدم هر گزينه اى كه حمايت دولتى داشته باشد در نهايت پيروز مى شود.
• سوالى درباره استقلال، آيا تصور مى كنيد با شرايط حساس نيم فصل دوم و اتفاقات مشكوكى كه بر روى سكوها رخ مى دهد ممكن است وضعيت خوب اين تيم تغيير كند؟
- نمى خواستم درباره استقلال حرفى بزنم اما در پاسخ به اين سوال مى گويم كه مديريت استقلال در واقع از الان آغاز شده است و مدير باشگاه بايد از اين به بعد بتواند از عهده كار بربيايد. عده اى نشسته اند و مى خواهند شاهد ناكامى سرمربى فعلى باشند تا از اين نمد براى خود كلاهى ببافند. در اينجاست كه بايد مديريت استقلال جانانه و بدون زاويه با سرمربى تيم از مجموعه حمايت كند تا استقلال در نهايت بتواند به موفقيت برسد و حاشيه سازان به هدفشان نرسند.
   
 
ابراهيم لوينيان: اميدوارم به ليگ برتر صعود كنيم
 
تيم فوتبال نساجى از جمله تيم هاى ليگ يك بوده كه عملكرد نسبتاً خوبى داشته و توانسته در رده هشتم جدول ليگ يك قرار بگيرد ابراهيم لوينيان بازيكن تيم نساجى درخصوص آخرين شرايط تيمش اظهار داشت: تيم ما در بازى آخر خود پيروز شد و اين ۳ امتياز هم به حفظ جايگاه ما كمك كرد و هم انگيزه بچه ها را براى بازى هاى بعدى بالا برد.لوينيان در ادامه افزود: تيم ما بازيكنان و كادر فنى خوبى را جمع آورى كرده و همين باعث شده تا بازى به بازى شرايط تيم بهتر شود و روزبه روز خود را به بالاى جدول نزديكتر كنند. بازيكن تيم نساجى مازندران در پايان درخصوص صعود تيم به ليگ برتر خاطرنشان كرد: تيم ما در ابتداى فصل مشكلات زيادى داشت چراكه بر سر مالكيت سند باشگاه مشكلات زيادى وجود داشت اما با آمدن آقاى پرهام و مديريت خوب وى وضعيت تيم روزبه روز بهتر شد و اميدوارم كه با تلاش بچه ها در پايان فصل به ليگ برتر صعود كنيم.
   
فولاد - ذوب آهن
تكرار روزهاى خوب جنوبى ها
 
فولادى ها كه با تيمى جوان شده، نيم  فصل دوم ليگ را بسيار خوب آغاز كرده است، امروز در خانه ميزبان تيم بحران زده ذوب آهن است، تيمى كه بامشكلات بسيارى درگير است و به واسطه آن ديگر هيچ نشانى از گذشته اش ندارد. فولادى ها در آخرين بازى خود در ليگ، كارى كردند، كارستان. كارى كه شايد خوشبين ترين افراد هم آن را پيش بينى نمى كردند. فولادى ها در تهران و مقابل تيم مدعى نفت با حساب ۳ بر يك به پيروزى رسيدند تا از همين حالا زنگ خطر را براى ديگر حريفان خود به صدا درآورده باشند. فولادى ها كه حالا با قرارگرفتن در جاى ششم جدول رده بندى اندك اندك خود را به جرگه مدعيان خود نزديك مى كنند امروز بايد با ذوب آهنى بازى كنند كه به دليل آنچه نامش را مشكلات مالى گذاشته اند، حال و روز چندان خوشى ندارد. ذوب آهنى ها در آخرين بازى خود به نتيجه اى دست يافتند كه براى خود اصفهانى ها نيز غيرقابل باور بود. آنها در خانه و در ورزشگاه فولادشهر با حساب ۳برصفر به سايپاى كرج باخت تا همچنان به روند نزولى خود ادامه داده باشند. شرايطى كه ديگر نه براى ابراهيم زاده و نه براى هواداران اصفهانى ها قابل تحمل است.
   
سايپا- صباى قم
باد صبا در كرج
 
هر چند كه عبدالله ويسى سرمربى تيم صباى قم از هوادارانش خواسته است كه ديگر به او گوارديولا نگويند و خودش نيز با تغيير چهره چنين مسأله اى را در ذهن هوادارانش به خوبى القا كرده است. گوارديولا حالا به كرج و به سايپا رسيده است، تيمى كه در ليگ يازدهم فرازوفرود بسيارى در كارش ديده شده است. سايپايى ها در آخرين بازى خود در ذوب آهن به نتيجه اى رسيدند كه كمتر كسى تصور آن را مى كرد، پيروزى ۳ بر صفر مقابل ذوب آهن نتيجه اى بود كه حالا دغدغه ذهنى عبدالله ويسى و تيمش را باعث شده است. سايپاى باانگيزه با مجيد صالح حالا ميزبان يكى از تيم هاى خوب و جوان ليگ يعنى صباى قم است، تيمى كه در ليگ يازدهم بر تمامى پيش بينى ها خط بطلان كشيد و توانست به نتايجى دست پيدا كند كه كمتر كسى تصور آن را مى كرد. صباى قم بعد از آن پيروزى خوب و شيرين خانگى ۲ بر يك مقابل راه آهن دايى حالا به كرج آمده است تا ثابت كند كه مى تواند همچنان بزرگى كند. صبايى ها كه از انگيزه و روحيه بالايى برخوردارند، در شرايطى به كرج رفته اند كه غلامرضا عنايتى بهترين گلزن خود را در نهايت آمادگى در اختيار دارند، مهاجمى كه تا به امروز به خوبى نشان داده است كه چارچوب دروازه  حريفان را به خوبى مى شناسد.
   
هفته پانزدهم ليگ دسته اول
جدال مدعيان در گروه اول، رقابت براى صدرنشينى در گروه دوم
 
هفته پانزدهم ليگ دسته اول امروز با برگزارى ۵ ديدار آغاز شده و فردا با انجام ۴ مسابقه پيگيرى مى شود. در بازى هاى گروه اول، حساس ترين ديدار در يزد برگزار مى شود، جايى كه فولاد اين شهر ميزبان تيم صدرنشين پيكان است. پيكانى ها كه با فاصله ۶ امتيازى در صدر جدول قرار گرفته اند، به مصاف فولاد يزدى مى روند كه تا هفته قبل در رده دوم قرار داشت.همچنين شاگردان خداداد عزيزى بايد به مصاف تيم انتهاى جدولى مس رفسنجان بروند و تيم هاى همسايه در جدول يعنى اتكاى گلستان و ايرانجوان بوشهر نيز به مصاف يكديگر خواهند رفت.شهردارى بندرعباس، تيم دوم جدول نيز در تهران ميهمان پارسه است و به دنبال كم كردن اختلافش با صدر جدول خواهد بود. در ديگر بازى گروه اول نيز ۲ تيم ميانه جدولى سايپاى شمال و پيام مخابرات فارس با يكديگر ديدار مى كنند.در بازى هاى گروه دوم هم تيم صدرنشين آلومينيوم هرمزگان براى تثبيت صدرنشينى اش به مصاف شيرين فراز مى رود و ماشين سازى كه هم امتياز با شاگردان ميثاقيان در صدر جدول حركت مى كنند، براى رسيدن به صدر جدول ميزبان نفت مسجدسليمان هستند. شاگردان باقرى نيا كه در رده يازدهم اين گروه قرار دارند، ميزبان كاوه تهران هستند كه با اختلاف زيادى در انتهاى جدول قرار گرفته است.تربيت يزد و گل گهر سيرجان نيز در يزد براى ارتقاى جايگاهشان در جدول جدال خواهند كرد و در ساير بازى ها كه شنبه اين هفته برگزار مى شود در حساس ترين ديدار شهر دارى ياسوج مقابل نيروى زمينى قرار مى گيرد.
   
 
برنامه بازى ها و اسامى داوران هفته پانزدهم ليگ دسته اول
 
پنجشنبه ۲۹ دى ماه ،۹۰ ساعت ۱۴
اتكاءگلستان - ايرانجوان بوشهر، ورزشگاه آزادى گرگان
داور: حسين نيكوزاده، كمك ها: داريوش صابر مطلق و على حجى زاده
مس رفسنجان - ابومسلم خراسان، ورزشگاه تختى رفسنجان
داور: روح الله شريفى، كمك ها: محمد راهى و مهرداد بهرامى
فولاد يزد - پيكان تهران، ورزشگاه شهيد نصيرى يزد
داور: رحيم مهرپيشه، كمك ها: سعيد قاسمى و اميربهرام حسين نقوى
گهر زاگرس- شهردارى بندرعباس، ورزشگاه كارگران تهران
داور: مجيد سيفى آذر، كمك ها: غلامرضا تيمورى و حميد سيفى آذر
آلومينيوم هرمزگان - شيرين فراز كرمانشاه، ورزشگاه خليج فارس بندرعباس
داور: محمد ملكى، كمك ها: مجيد شمس و سعيد زارع
جمعه ۳۰ دى ماه ،۹۰ ساعت ۱۴
سايپاى شمال - پيام مخابرات فارس، ورزشگاه شهيد وطنى قائمشهر
داور: غلامرضا مستقيم، كمك ها: حسن رستم زاده و هادى طوسى
ماشين سازى تبريز - نفت مسجد سليمان، ورزشگاه تختى تبريز
داور: پيروز سيف الله پور، كمك ها: سخاوت سليمان نژاد و على دودانگه
استقلال صنعتى - صنعتى كاوه تهران، ورزشگاه تختى اهواز
داور: على صفايى، كمك ها: محمدحسن ابراهيمى و مهدى ناصحى
تربيت يزد - گل گهر سيرجان، ورزشگاه شهيد نصيرى يزد
داور: موسى الرضا ارغوانى، كمك ها: جواد شيروانى و يعقوب سخندان
شنبه ۱ بهمن ماه ،۹۰ ساعت ۱۴
صنعت سارى -استيل آذين سمنان، ورزشگاه شهداى سارى
داور: شاهين حاج بابايى، كمك ها: مهدى عاليقدر و يعقوب حجتى
گسترش فولاد تبريز - شهردارى اراك، ورزشگاه تختى تبريز
داور: اشكان خورشيدى، كمك ها: محمدرضا مديرروستا و جهانبخش آرمان
شهردارى ياسوج - نيروى زمينى تهران، ورزشگاه تختى ياسوج
داور: محمدرضا اكبريان، كمك ها: بهروز برون و قهرمان نجفى
نساجى مازندران - پاس همدان، ورزشگاه شهيد وطنى قائمشهر
داور: سيدمهدى سيدعلى، كمك ها: محبت على رضايى تبار و بابك عباسقلى زاده
برق شيراز - گهر زاگرس، ورزشگاه حافظيه شيراز
داور: جواد شرفى، كمك ها: حسين ظهيرى و على حاتميان
   
برنامه بازى ها و اسامى داوران هفته بيست و يكم ليگ برتر
صالحى و حاجى پور براى استقلال و پرسپوليس سوت مى زنند
 
پنجشنبه ۲۹ دى ماه ،۹۰ ساعت ۱۵
تراكتورسازى- داماش، ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز
داور: غلامرضا جبارى، كمك ها: رسول فروغى و مسعود فرح نيا
ملوان- شاهين، ورزشگاه تختى انزلى
داور: محمود رفيعى، كمك ها: حسين خانبان و مهدى الوندى
فجر شهيدسپاسى شيراز - استقلال، ورزشگاه حافظيه شيراز
داور: احمد صالحى، كمك ها: محمدرضا منصورى و حسين سنجرى
مس كرمان - نفت آبادان، ورزشگاه باهنر كرمان
داور: اميرحسين فتاحى، كمك ها: بابك داورى و عليرضا كنارى
فولاد خوزستان - ذوب آهن، ورزشگاه تختى اهواز
داور: قاسم واحدى، كمك ها: آرمان اسعدى و محمدرضا غنو
جمعه ۳۰ دى ماه ،۹۰ ساعت ۱۵
راه آهن - نفت تهران، ورزشگاه اكباتان تهران
داور: رضا كرمانشاهى، كمك ها: رضا سخندان و حسن يوسفى
پرسپوليس - مس سرچشمه، ساعت ۱۶ و ۴۰ دقيقه، ورزشگاه آزادى تهران
داور: البرز حاجى پور، كمك ها: بهرام كيانى و محمدرضا امينى
سپاهان- شهردارى تبريز، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
داور: سيدحسين زرگر، كمك ها: محمدرضا ابوالفضلى و غلام آموزگار
سايپا-صباى قم، ورزشگاه انقلاب كرج
داور: محمد كمانى، كمك ها: عليرضا كهورى و حميد غمزه
   
 
فجرسپاسى يك بازيكن صربستانى جذب كرد
 
مدير روابط عمومى باشگاه فجرسپاسى از جذب يك بازيكن صربستانى خبر داد.جوانى اظهار داشت: يك مدافع صربستانى جذب كرده ايم و باشگاه با او قرارداد داخلى امضا كرده است و در روزهاى آينده با طى شدن مراحل صدور مجوزش قرارداد اين بازيكن به طور رسمى ثبت خواهد شد. مدت قرارداد اين بازيكن تا پايان فصل است.
   
تراكتورسازى - داماش
تبريزى ها در انتظار پيروزى
 
تبريزى ها كه حالا خودشان را در جاى دوم جدول رده بندى ليگ، سايه به سايه استقلال مى بينند، بدون شك امروز به ورزشگاه يادگار امام (ره) خواهند رفت تا سهمى كوچك در يكى ديگر از پيروزى هاى تيمشان داشته باشند.تراكتورسازان كه در آخرين بازى خود در ليگ و در ورزشگاه بدون تماشاگر بوشهر و در مقابل شاهين اين شهر دست به كار بزرگى زده و اين تيم را با حساب ۳ بر صفر مغلوب كرده بودند، حالا چنين به نظر مى رسد كه به هيچ نتيجه اى به جز پيروزى در مقابل داماش راضى نيستند و اين طرز تفكرى است كه امير قلعه نويى طى روزهاى گذشته به خوبى به تيمش منتقل كرده است.حريف امروز تراكتورسازى، تيم داماش گيلان است، تيمى كه در آخرين بازى خود در رشت و در مقابل ديدگان تماشاگرانش توانست با گل ثانيه هاى پايانى جهانبخش، حريف شيرازى خود يعنى فجرسپاسى را شكست دهد، نتيجه اى كه روحيه مهدى تارتار و بازيكنانش را براى بازى امروز تبريز دوچندان كرد.داماشى ها كه به واسطه مشكلات مالى، نيم فصل دوم را با تغييراتى آغاز كرده اند، نمى خواهند بيش از اين خودشان را درگير مشكلات جانبى نمايند و به همين دليل هم با تمام توان راهى ديار ستارخان و باقرخان شده اند.
   
مس كرمان - صنعت نفت
كرمانى ها روى آسمان
 
شايد كرمانى ها حق داشته باشند كه اين روزها در آسمان سير كنند. آنها به واسطه پيروزى يك بر صفر خود مقابل استقلال حالا سر از پا نمى شناسند و تبديل به يك تيم باانگيزه و پرروحيه شده اند.شاگردان بلاژويچ كه پيش از بازى با استقلال شرايط چندان خوبى در جدول رده بندى نداشتند، حالا به خود آمده و قدرت خودشان را باور كرده اند، قدرتى كه بلاژويچ مى تواند از اين پس بر روى آن حساب ويژه اى را باز كند.كرمانى ها هرچند اين روزها از بابت نتيجه اى كه مقابل استقلال بدست آورده اند، خوشحال به نظر مى رسند اما شرايط حريف آنها يعنى صنعت نفت نسبت به آنها كاملاً متفاوت است.
نفتى هاى آبادان كه كارشان را با مربى پرتغالى با پيروزى بر استقلال آغاز كردند، حالا به چنان وضعيتى دچار شده اند كه در خانه خود با حساب ۴ بر صفر به سپاهان مى بازند، نتيجه اى كه به هيچ وجه مورد رضايت هواداران فوتبال فهم آبادانى نبوده و نيست.صنعت نفت آبادان كه حالا تا جاى نهم جدول رده بندى سقوط كرده است، شرايط چندان مناسبى ندارد، شرايطى كه مى تواند موقعيت سرمربى پرتغالى اين تيم را هرچه بيشتر به خطر بيندازد.
   
ملوان - شاهين
جنوبى ها در شمال
 
شاهين بوشهر، تيمى كه با فيروز كريمى اين روزها اصلاً شرايط خوبى را ندارند، اين هفته از جنوب راهى شمال شده اند تا مقابل ملوان به تيره  روزى هاى خود پايان دهند و اين در شرايطى است كه ملوانان نيم فصل دوم را بسيار خوب آغاز كرده و از ۳ بازى گذشته خود صاحب ۲ پيروزى و يك تساوى شده اند.ملوانان در آخرين بازى خود در ليگ، در كرمان و مقابل مس سرچشمه به نتيجه اى بهتر از تساوى صفر بر صفر دست پيدا نكردند، نتيجه اى كه ملوانان به هيچ وجه از آن رضايت نداشتند.شاگردان فرهاد پورغلامى حالا ميزبان تيم فيروز كريمى يعنى شاهين بوشهر هستند، تيمى كه در آخرين بازى خود در خانه به نتيجه اى بهتر از شكست ۳ بر صفر مقابل تراكتورسازى تن نداد تا مشخص شود كه مشكلات اين تيم به حدى است كه شايد از عهده فيروز كريمى هم برنيايد. هرچند كه سرمربى بوشهرى ها مدعى شده است كه چنانچه تيمش در پايان فصل به يكى از عناوين اول تا ششم دست پيدا نكرد، حاضر است كه حق و حقوق خود را نگيرد كه اين حرف به ظاهر چنين در ذهن شنونده القاء مى كند كه بيشتر جنبه يك شوك را داشته باشد تا يك ادعا!
   
سپاهان - شهردارى تبريز
بازگشت دوباره به صف مدعيان
 
سپاهان اصفهان كه با ۳۴ امتياز حالا در جاى پنجم جدول رده بندى جا خوش كرده است، ديگر بيشتر از اين نمى خواهد با صدر جدول و گروه صدرنشينان فاصله داشته باشد. اصفهانى ها كه در آخرين بازى خود در آبادان و مقابل صنعت نفت دست به كار بزرگى زدند و با حساب ۴برصفر اين تيم را شكست دادند، حالا بايد در خانه به اين روند خود ادامه دهند. چنين به نظر مى رسد كه حضور مهاجم گلزنى به نام سزار در كنار مهاجمانى چون عمادرضا باعث شده است تا قدرت تهاجمى اصفهانى ها دوچندان شود، چيزى كه به نظر مى رسد كه ياران شهردارى تبريز با على اصغر مدير روستا نگران آن باشند. تيمى كه در آخرين بازى خود در تبريز و مقابل تيم بزرگى چون پرسپوليس در حالى كه با دو گل از حريف خود جلو بود در نهايت تن به تساوى ۲ بر ۲ داد تا ۲ امتياز ارزشمند را از دست داده باشد، چيزى كه على اصغر مديرروستا هم به آن اعتراف كرد. شهردارى حالا در شرايطى به اصفهان رفته اند كه حريفشان در بهترين شرايط خود قرار دارد و آنها هم بايد اين واقعيت را ثابت كنند كه آن تساوى ۲بر۲ مقابل پرسپوليس را تصادفى به دست نياورد و شايستگى آن را داشته  اند.
&nb
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : شنبه 30 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks
اگربه دنيا نگاه جاسوسى داشته باشيم بايدبا همه قطع رابطه كنيم؛
مجلس ازپاسخ وزيراقتصاد قانع شد
 
مجلس در بررسى سوال ملى سيدناصر موسوى و نادر قاضى پور از وزير امور اقتصادى و دارايى پاسخ هاى وزير را استماع كرده و نسبت به آن قانع شد.
به گزارش ايسنا، حسينى وزير امور اقتصادى و دارايى در پاسخ به سوال دو نماينده در خصوص علت انجام ندادن اقدامى نسبت به برنده شدن شركت بول فرانسه در مناقصه جهت سهميه نرم افزارهاى مالياتى عليرغم اهميت مسايل امنيتى گفت: اين مناقصه در سال ۸۴ و در زمان وزارت دانش جعفرى برگزار شده و شركت بول برنده مناقصه گرديده است.
وى با بيان اين كه مستندات اين موضوع موجود است، گفت: در زمان انجام مناقصه فرآيند دقيقى طى شد و نمايندگان سازمان بازرسى كل كشور و وزارت اطلاعات نيز حضور داشتند.
وى با بيان اين كه طرح جامع مالياتى طرح مهمى است تاكيد كرد كه در آن زمان و در زمان فعلى فرانسه جزو شركت هاى ممنوع المعامله نيست.
وزير اقتصاد با اشاره به اعمال ملاحظات كامل در رابطه با مسايل امنيتى گفت: از سال ۸۴ تاكنون به دليل وسواس هاى موجود عقد قرارداد انجام نشد اين در حالى است كه شركت بول به دليل ارايه بهترين قيمت و دارا بودن شرايط فنى توانست برنده اين مناقصه شود.
وى افزود: عده اى عنوان كردند كه اين كار بايد به پيمان كار داخلى سپرده شود، در دوره آقاى دانش جعفرى نيز دو بار مناقصه داخلى برگزار شد كه از ميان ۲۳ شركت داخلى هيچ يك نتوانستند كار را تحويل بگيرند چون معتقد بودند كه يك شركت خارجى بايد كار را انجام دهد و در كنار آن يك شركت داخلى فعاليت كند. وزير اقتصاد با بيان اين كه پيشنهاد كنسرسيوم نيز اجرايى نشد، گفت: در آن هنگام من دبير كارگروه طرح تحول اقتصادى بودم اوايل سال ۸۷ نيز داورى اين مساله به من سپرده شد كه با برگزارى جلساتى به اين جمع بندى رسيديم كه مناقصه دقيق بوده و در عين حال شركت بول شركت توانايى است.
وى با بيان اين كه دستگاه هاى امنيتى و نظارتى در هنگام انجام مناقصه حضور داشتند، تصريح كرد: شركت بول تنها نرم افزار را طراحى مى كند و ما هيچ اطلاعاتى به اين شركت نمى دهيم.
وى با بيان اين كه طرح جامع مالياتى طرح مهمى است، يادآور شد كه انتخاب پيمانكار با اجراى فرآيند هاى قانونى بوده و بعد از مناقصه بين المللى دو بار مناقصه داخلى برگزار شده است.
حسينى افزود: وقتى خواستيم كار را به اين شركت بسپاريم اين دغدغه را داشتيم كه اين شركت نيز با توجه به تحريم ها از اجراى طرح سرباز زند. لذا سازمان مالياتى از اين شركت تضمين گرفته و حتى سورس نرم افزار را در كشورى ثالث به امانت گذاشته است.
وى افزود: به لحاظ شكلى نيز اين شركت ۵۸ پرسنل دارد كه متشكل از ۱۴ پرسنل خارجى و ۴۴ پرسنل ايرانى است كه تمامى آنها تاييد صلاحيت شدند به علاوه يك تيم مجهز ۷۰ نفره نيز در كنار آنها فعاليت مى كند هم چنين سه شركت ايرانى به عنوان مشاور و ناظر با آنها كار مى كنند.وى با بيان اين كه اين طرح از جمله اقداماتى بود كه عليرغم اهميت آن دو دهه در اجراى آن تاخير شد اين پرسش را مطرح كرد كه آيا اگر دو ميليارد دلار با فرانسه مبادله داريم بايد بگوييم آنها همگى جاسوس اند و يا بگوييم همكاران ما كه با آنها كار مى كنند با جاسوسان كار مى كنند. به گفته وى، اگر چنين عقيده اى داشته باشيم بايد با دنيا قطع رابطه كنيم.حسينى با يادآورى اين كه شركت بول در چارچوب قوانين دستگاه هاى گمركى و امنيتى ما كار خود را انجام مى دهد يادآور شد كه اين شركت صرفا به تهيه نرم افزار اقدام مى كند و اين موضوع ربطى به اسناد محرمانه ندارد. در ادامه موسوى لارگانى به عنوان نماينده سوال كننده از وزير گفت: عليرغم اين كه كشور فرانسه در تهيه پيش نويس قطعنامه عليه جمهورى اسلامى ايران گوى سبقت را از تمامى كشورها ربود و ايران را به سمت تحريم برد اما متاسفانه ملاحظه مى شود كه در مناقصه شركت تهيه كننده نرم افزار مالياتى سازمان ماليات شركت بول فرانسه انتخاب مى شود.وى با اشاره به ماده ۲۳۲ قانون ماليات هاى مستقيم تاكيد كرد كه بر اين اساس اسناد مالياتى محرمانه است و از آنجا كه پرونده هاى مالياتى حاوى محرمانه ترين معاملات اقتصادى شركت هاى بزرگ و كوچك كل كشور به ويژه شركت هاى دولتى است آيا حضور شركت بول به منزله راهى براى سبقت مهم ترين اطلاعات شركت هاى كشور نيست؟گفتنى است در نهايت ۱۰۷ نماينده طى راى گيرى اعلام كردند كه از پاسخ هاى وزير در اين مورد قانع شده اند.
   
معاون سازمان تعزيرات استان تهران خبر داد:
جريمه ۱۲۴ميليارد تومانى ۱۱شركت متخلف فراورده هاى نفتى در۹ ماه گذشته
 
: زهره مجتهدزاده- ۱۱شركت بخش خصوصى و دولتى فراورده هاى نفتى در ۹ ماهه گذشته، ۱۲۴ميليارد تومان جريمه نقدى شدند. به گزارش ايرنا، نظرعلى حاجى پاشا ،معاون رييس سازمان تعزيرات در نشستى خبرى با اشاره به اينكه تمام مراحل قانونى پرونده هاى اين ۱۱شركت در شعب بدوى و تجديد نظر تعزيرات طى شده است ، گفت:برخى شركت ها پس از صدور راى، از شعبه تجديد نظر به ديوان عدالت ادارى شكايت كرده اند.معاون رييس سازمان تعزيرات حكومتى كشور، گرانفروشى فراورده هاى نفتى را عمده تخلفات ۱۱شركت ياده شده عنوان كرد.وى با اعلام اينكه در ۹ ماهه سال جارى ۱۲۴ هزار و ۵۹۳ فقره پرونده در تعزيرات حكومتى تهران تشكيل شده است، گفت: در اين ۹ ماهه براى ۱۳۰ هزار ۳۶۶ پرونده حكم صادر شد.وى افزود: در اين پرونده ها ۱۱ هزار و ۱۲ فقره تخلفات صنعتى، ۱۱ هزار و ۲۳۱ پرونده تخلفات بهداشتى درمانى و دارويى، ۹۴۶ پرونده قاچاق كالا و ارز بوده است كه در تخلفات بهداشتى و درمانى بيشترين تخلفات مربوط به بهداشت محىء گرانفروشى و عرضه داروى خارج از شبكه بوده است.وى افزود: در يك مورد داروخانه اى در تهران بدون مجوز فعاليت مى كرد كه پلمپ شد. حاجى پاشا در ادامه از جريمه ۲۰ميليارد تومانى ۵ كارخانه متخلف فراورده هاى لبنى در ۹ ماه گذشته خبرداد. رييس سازمان تعزيرات استان تهران يادآورشد: پرونده اين كارخانه ها نيز در تعزيرات حكومتى قطعى شده است اما برخى به ديوان عدالت ادارى شكايت كرده اند. حاجى پاشا ادامه داد: يكى از شركت هاى خصوصى فراورده هاى لبنى به اتهام گران فروشى به ۱۶ميليارد ريال جزاى نقدى محكوم شده است.رييس سازمان تعزيرات استان تهران اضافه كرد: همچنين در مدت گذشته از سال جارى، يك موسسه توليد نان به دليل رعايت نكردن موارد بهداشتى تعطيل شد.حاجى پاشا با بيان اينكه رسيدگى به تخلفات گندم، آرد و نان به عهده تعزيرات حكومتى گذاشته شده است، گفت: در همين زمينه حدود ۲۰۰فقره پرونده تخلفات گندم ،آرد ، نان و نانوايى ها به تعزيرات حكومتى استان تهران ارسال شد.وى همچنين از ايجاد چند شعبه ويژه براى رسيدگى به تخلفات مربوط به گندم ،آرد و نان و نانوايى ها خبر داد. معاون سازمان تعزيرات كشور از ۱۲۰ هزار و ۹۶۷ مورد گشت سيار در ۹ ماهه امسال در تهران خبر داد و گفت: ۱۱ هزار و ۳۲۱ مورد از اين گشت ها منجر به تشكيل پرونده شده است.معاون تعزيرات كشور از ۲۰۰ فقره گرانفروشى نان در تهران خبر داد و افزود: رسيدگى به تخلفات نانوايى ها هم جزو فعاليتهاى تعزيرات است.حاجى پاشا از پلمپ شركت پاك فام و همچنين دو شركت ديگر خبر داد و گفت: در ۹ ماهه سال جارى ۳۰ واحد صنفى و شركت پلمپ شده است.وى در اعتراض به پرسش برخى خبرنگاران مبنى بر اينكه چرا سازمان تعزيرات پس از دهها بار اخطار به يك گرانفروش فروشگاه را پلمپ نمى كند، گفت: در قانون آمده است كه اگر اخطارها در پايان سال دو يا سه مورد باشد، در سال آينده اخطارهاى قبلى ديگر لحاظ نمى شود كه اين يك ضعف قانونى است.
   
 
سازماندهى فعاليت اتحاديه ها و تعاونى ها
 
رييس اتاق تعاون ايران نظام مند كردن فعاليت تعاونى ها و اتحاديه هاى عضو را از سياست هاى اصلى اتاق تعاون مركزى در جهت توسعه و تقويت بخش تعاون برشمرد.داريوش پاك بين به ايسنا گفت: نهادينه كردن نهضت تعاون در كشور و ترويج و اشاعه فرهنگ تعاون در نزد مسئولان اجرايى يكى از موضوعاتى است كه در دور جديد فعاليت اتاق تعاون دنبال خواهيم كرد و تلاش مى كنيم تا با ارائه آموزش هاى علمى و تخصصى و تعامل با مراكز پژوهشى و آموزشى در بروز رسانى دانش و تخصص تعاونى ها اقدام كنيم.وى با تاكيد بر نقش بخش تعاون در توسعه صادرات غيرنفتى اظهار كرد: سهم تعاونى ها در صادرات غيرنفتى موضوعى است كه نمى توان از آن چشم پوشى كرد؛ مطابق قانون بخش قابل توجهى از منابع سرمايه اى از محل هدفمندى يارانه ها و واگذارى بنگاههاى دولتى بايد به بخش تعاون اختصاص يابد كه متاسفانه در جهت تخصيص منابع موفقيتى تاكنون حاصل نشده است.پاك بين درعين حال تشديد نظارت بر روند فعاليت تعاونى ها و كمك به تعاونى هاى فعال با ارائه خدمات حمايتى را از رويكردهاى اتاق تعاون در راستاى توسعه صادرات غيرنفتى بخش تعاون نام برد.دبيركل اتاق تعاون ايران با تاكيد بر تثبيت موقعيت بخش تعاون در عرصه هاى اجتماعى، اقتصادى و بين المللى، مشاركت اتحاديه ها و تعاونى ها در برگزارى نمايشگاه هاى خارجى، اعزام هيات هاى تجارى به كشورهاى ديگر و شناسايى مزيت هاى رقابتى براى عرضه توليدات تعاونى را در تحقق سهم ۲۵ درصدى بخش تعاون موثر خواند.
   
 
فروش كليه اموال مازاد وزارت تعاون ،كار و رفاه اجتماعى
 
وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعى از برنامه حراج ساختمان وزارت سابق رفاه در ميدان ونك تهران از سوى شركت سرمايه گذارى تامين اجتماعى (مالك اصلى) خبر داد و گفت كه بزودى اموال مازاد وزارت جديد تعيين تكليف مى شود.عبدالرضا شيخ الاسلامى در گفتگو با مهر در زمينه آخرين اقدامات صورت گرفته براى فروش اموال مازاد ۳ وزارتخانه ادغامى تعاون، كار و رفاه در قالب وزارتخانه جديد، گفت: برنامه شناسايى و فروش اموال مازادوزارتخانه جديد در دست انجام است.وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعى در ارتباط با فروش ساختمان ميدان ونك وزارت سابق رفاه و تامين اجتماعى، اظهار داشت: اين ساختمان به صورت استيجارى در اختيار وزارت سابق بود كه مربوط به شركت سرمايه گذارى تامين اجتماعى بوده است كه به آنها بازگردانده شد.شيخ الاسلامى خاطرنشان كرد: در حال حاضر ساختمان وزارت رفاه سابق در ميدان ونك از سوى شركت سرمايه گذارى تامين اجتماعى به حراج گذاشته شده است.وى در ارتباط با برنامه احتمالى فروش ساختمان ميدان تختى وزارت رفاه سابق نيز اظهار داشت: در قالب وزارتخانه جديد تعاون، كار و رفاه اجتماعى همه اموال مازاد را خواهيم فروخت.وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعى، تصريح كرد: البته ساختمان هايى كه مربوط به دستگاه هاى زيرمجموعه وزارتخانه هاى ادغامى باشد را تعيين تكليف خواهيم كرد و اگر استيجارى باشد به صاحبان اصلى آنها بازخواهيم گرداند.شيخ الاسلامى همچنين به اين موضوع نيز اشاره كرد كه اگر ساختمان ها براى خود وزارتخانه نيز باشد، در صورت مازاد بودن به فروش خواهد رفت.
   
 
انتقاد از بخش اقتصادى سفارتخانه ها
 
رئيس سازمان سرمايه گذارى و كمك هاى اقتصادى و فنى ايران از نحوه فعاليت بخش هاى اقتصادى سفارتخانه ها در روند جذب سرمايه هاى خارجى انتقاد كرد و گفت كه در ۹ ماهه ابتداى امسال ۲ ميليارد دلار سرمايه گذارى خارجى جذب شده است.بهروز عليشيرى در گفتگو با مهر از تصويب ۶ ميليارد دلار پروژه در ۹ ماهه ابتداى امسال براى جذب سرمايه گذارى خارجى خبرداد و گفت: از اين ميزان ۲ ميليارد دلار سرمايه خارجى جذب شده است، به عبارتى ميزان ورودى سرمايه گذارى خارجى به كشور ۲ ميليارد دلار بوده است.
معاون وزير امور اقتصادى و دارايى پيش بينى و هدف گذارى كشور تا پايان سال براى جذب سرمايه گذارى خارجى را ۴ ميليارد دلار اعلام كرد.وى در مورد فعال بودن بخش اقتصادى سفارتخانه هاى كشورمان و روند جذب سرمايه گذارى خارجى توسط آنها عنوان كرد: سفارتخانه ها در اختيار سازمان سرمايه گذارى نيست و بخش هاى اقتصادى سفارتخانه ها زير نظر وزارت امور خارجه است.وى با انتقاد از اينكه بخشهاى اقتصادى سفارتخانه ها يكدست نيست، تصريح كرد: برخى از بخشهاى اقتصادى سفارتخانه ها فعال است و برخى از بخشها فعال نيستند.عليشيرى با اشاره به ارتباط سازمان سرمايه گذارى با وزارت امور خارجه براى رايزنى و هماهنگى جهت فعال شدن بخش اقتصادى سفارتخانه ها عنوان كرد: براى تاثيرگذارى بيشتر نمايندگان اقتصادى در سفارتخانه ها بايد كارشناسان و رايزنان اقتصادى سفارتخانه ها قوى تر و مسلط تر به مباحث اقتصادى باشند.
   
نرخ دلار در بودجه ملاك عمل بازار ارز نيست ؛
اتكاى ۸۰ درصد ى بودجه به نفت
 
عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات با بيان اينكه در حال حاضر حدود ۶۰ تا ۸۰ درصد درآمد بودجه متكى به نفت است، گفت كه قرار بود در برنامه پنج ساله چهارم هر ساله ۲۰ درصد از اتكاى بودجه به درآمد نفت كاسته شود اما اين امر محقق نشد.عزت اله يوسفيان ملا در گفتگو با مهر در مورد قيمت گذارى دلار در لايحه بودجه سال ۹۱ گفت: در حال حاضر حدود ۶۰ تا ۸۰ درصد درآمد بودجه متكى به نفت است، در حالى كه قرار بود در برنامه پنج ساله قبلى هر ساله ۲۰ درصد از اتكاى بودجه به درآمد نفت كاسته شود.عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بيان اينكه قرار بود در پنج سال ۱۰۰ درصد نفت از صحنه بودجه حذف شود، افزود: اما اين اتفاق رخ ندارد، زيرا درآمد جايگزين نفت نداشتيم، ۲۰ تا ۴۰ درصد درآمد مابقى در بودجه نيز متعلق به ماليات و درآمدهاى دولت است.وى با اشاره به اينكه دولت هر ساله در بودجه رقمى را براى دلار و نفت به صورت احتمالى و پائين در نظر مى گيرد، افزود: در غير اين صورت نمى تواند ميزان درآمد نفت براى پوشش هزينه هاى خود را بداند.يوسفيان ملا افزود: كميسيون تلفيق و مجلس هر ساله قيمتى را براى دلار تعيين مى كند، البته اين قيمت ملاك عمل براى خريد و فروش دلار نيست، بلكه ملاك عمل براى خريد و فروش قيمت دلار، نرخ شناور مديريت شده است.وى به قيمت ۱۰۵۰ تومان دلار در بودجه سال ۹۰ اشاره و عنوان كرد: با توجه به توليد هر بشكه نفت و نرخى كه براى آن تعيين مى شود و قيمت دلار ميزان درآمد نفتى دولت مشخص مى شود، از اين رقم بخشى به عنوان بودجه عمرانى، بخشى بودجه جارى و غيره تعلق مى گيرد.وى خاطرنشان كرد: قيمتى كه براى دلار در بودجه مدنظر قرار مى گيرد، ملاك عمل بودجه است، البته قيمتى نيست كه ملاك عمل بانك مركزى باشد، اين بانك دلار را بر اساس نرخ مديريت شناور مى فروشد.
   
 
عضويت سازمان اموال تكميلى در ستاد مركزى مبارزه با قاچاق كالا و ارز
 
سرويس خبر- مديرعامل سازمان جمع آورى و فروش اموال تمليكى گفت: براساس ماده ۳ لايحه مبارزه با قاچاق كالا و ارز كه هم اكنون در صحن علنى مجلس شوراى اسلامى مطرح است، اين سازمان عضو ستاد مركزى مبارزه با قاچاق كالا و ارزمى شود. به گزارش ابراراقتصادى از سازمان جمع آورى وفروش اموال تمليكى اردشير محمدى، گفت: اين سازمان در تعيين تكليف اموال قاچاق، انهدام كالاهاى غيراستاندارد مجرى مصوبات ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز است و عضويت آن در ستاد مذكور ضرورى به نظر مى رسيد.
وى با تأكيد بر لزوم تقويت و تجهيز سازمان اموال تمليكى به امكانات سخت افزارى و نرم افزارى، اين امر را سبب ارائه خدمات مطلوب تر با توجه به تكاليف جديد بر اساس اين قانون و ايفاى نقش پررنگ تر اين سازمان در عرصه مبارزه با قاچاق كالا دانست.براساس اين گزارش، با عضويت سازمان جمع آورى و فروش اموال تمليكى در ستاد مركزى مبارزه با قاچاق كالا و ارز، تعداد اعضاى اين ستاد به ۲۴ عضو رسيد.يادآور مى شود : پيشتر محمدى عضويت سازمان جمع آورى و فروش اموال تكميلى را در ستاد مركزى مبارزه با قاچاق كالا وارز خواستار شده بود .
   
 
ماليات سكه هاى پيش فروشى چه ميزان است؟
 
معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتى تاكيد كرد كه ماليات بر ارزش افزوده سكه هاى پيش فروش شده هنگام تحويل سكه به مشترى دريافت خواهد شد.محمدقاسم پناهى در گفت وگو با ايسنا در پاسخ به اين سوال كه با وجود افزايش قيمت سكه در بازار و تفاوت آن با قيمت پيش فروش در بانك ملى، ماليات بر ارزش افزوده به چه شكل دريافت خواهد شد؟ گفت: بر اساس قانون، ماليات بر ارزش افزوده هنگام قطعى شدن معامله دريافت مى شود و معامله هم زمانى قطعى است كه كالا تحويل مى شود.وى درباره اين كه آيا قيمت سكه در زمان تحويل بيش از قيمت آن در زمان عقد قرارداد پيش فروش خواهد بود يا خير؟ اظهار نظرى نكرد و آن را منوط به سياست هاى بانكى دانست.به گزارش ايسنا، در حالى كه هم اكنون سكه با قيمت ۵۴۶ هزار تومان در بانك پيش فروش مى شود، قيمت آن در بازار به بيش از ۷۵۰ هزار تومان هم رسيده  است.با اين وجود مشخص نيست بانك ها هنگام تحويل سكه پيش فروش به مشترى، با چه رقمى ماليات بر ارزش افزوده آن را دريافت خواهند كرد.
   
 
عدم تصويب سود سپرده بانكى قيمت سكه را افزايش داد
 
براساس شواهد نرخ سود سپرده بانكى هنوز به تصويب نهايى نرسيده است و از ديروز حجم سرمايه ها دوباره به سمت بازار سكه و طلا حركت كرد كه قيمت سكه باز هم افزايش يافت.محمد كشتى آراى، رئيس اتحاديه كشورى طلا وجواهر در گفت و گو با ايلنا گفت: از روز گذشته باز هم شاهدورودسرمايه ها به سمت طلا و سكه بوديم.وى درباره وضعيت فعلى بازار سكه وطلا افزود: براساس شواهد نرخ سود سپرده بانكى هنوز به تصويب نهايى نرسيده است و از ديروز حجم سرمايه ها دوباره به سمت بازار سكه و طلا حركت كرد كه قيمت سكه باز هم افزايش يافت.وى با بيان اينكه اگر نرخ سود سپرده بانكى افزايش پيدا مى كرد شاهد افزايش دوباره قيمت سكه و طلا نبوديم درباره آينده بازار سكه و طلا گفت: در حال حاضر نمى توان آينده بازار سكه را پيش بينى كرد.بر اساس اين گزارش رئيس كل بانك مركزى در آخرين اظهاراتش گفته است: درباره افرايش نرخ سود سپرده بانكى منتظر نظر دولت هستيم.

|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 30 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks

روزهای پررفت‌وآمد دیپلماسی هسته‌ای ایران

روزهای پررفت‌وآمد دیپلماسی هسته‌ای ایران
ایران > سیاست‌خارجی  - گروه سیاسی:
در روزهایی که علی‌اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان به ترکیه رفت تا درباره زمان و مکان مذاکرات با اردوغان نخست‌وزیر و اوغلو وزیر خارجه گفت‌وگو کند، علی باقری معاون سیاست خارجی دبیر شورای‌عالی امنیت ملی نیز در سفری به روسیه با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه دیدار کرده و برای ادامه رایزنی‌ها به چین رفته است.

سفر صالحی به ترکیه در حالی صورت گرفته است که مقامات این کشور در ماه اخیر، دیپلماسی فعالی را در رابطه با پرونده هسته‌ای کشورمان در پیش گرفته‌اند، اوغلو در ماه اخیر یک سفر به ایران انجام داده، سپس رئیس مجلس شورای اسلامی به ترکیه رفته و بعد از آن هم وزیر خارجه ترکیه دیدارهایی با مقامات آمریکا و غرب داشته است.

علی‌اکبر صالحی روز پنجشنبه در کنفرانس خبری مشترکی با همتای ترک خود گفت که سعید جلیلی مذاکره‌کننده هسته‌ای ارشد ایران زمان و تاریخ پیشنهادی برای گفت‌وگوها را به داوود اوغلو پیشنهاد خواهد داد تا او آن را به کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا منتقل کند.داوود اوغلو نیز در این نشست گفت: به عقیده من مذاکرات باید در استانبول برگزار شود، فقط لازم است درباره تاریخ آن به توافق برسیم. زمان آن رسیده که مذاکرات را آغاز کنیم.

بدون پیش شرط

در مذاکرات قبلی که بهمن ماه سال گذشته در استانبول برگزار شد، تقریبا پیشرفتی حاصل نشد.صالحی در حاشیه این سفر در گفت‌وگویی نیز با اشاره به نامه اخیر اوباما به ایران گفته است که باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا نامه‌ای برای مقامات ایرانی فرستاده است اما آمریکا باید مشخص کند که نیتش خیر است و باید تاکید کند که برای گفت‌وگوهای بدون پیش شرط آماده است. آنها به‌طور علنی فقط زور بازویشان را به نمایش می‌گذارند اما پشت پرده از ما خواهش می‌کنند که (پشت میز مذاکرات) بنشینیم و صحبت کنیم. آمریکا باید یک استراتژی ایمن و صادقانه را دنبال کند تا ما بتوانیم این برداشت را حاصل کنیم که آمریکا این بار جدی و آماده است.

از سوی دیگر علی باقری معاون سعید جلیلی نیز در مسکو و در دیدار سرگئی لاوروف، وزیر خارجه فدراسیون روسیه با اشاره به روند تصاعدی رایزنی‌ها و مشورت‌های ایران و روسیه در عرصه‌های مختلف تاکید کرد: همکاری‌های ایران و روسیه تضمین‌کننده ثبات در منطقه خواهد بود. معاون سیاست خارجی دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ایران که پیش از این هم آبان ماه سال‌جاری سفری به مسکو داشت همچنین به نقش ایجابی روسیه در شکل‌گیری دور جدید گفت‌وگوها با کشورهای عضو 1+5 اشاره کرد و گفت: ایران راهبرد دو مسیر گفت‌وگو ـ فشار را راهبردی ناکارآمد می‌داند و راهبرد گفت‌وگو ـ همکاری را مسیری نتیجه‌بخش با پیامد برد ـ برد برای دو طرف تلقی می‌کند.

او همچنین با اشاره به ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان اظهار کرد: افکار عمومی جهان کسانی را که بارها اعلام کرده‌اند برای متوقف کردن فعالیت‌های هسته‌ای ایران همه گزینه‌ها را روی میز قرار داده‌اند، متهم اصلی این حوادث تروریستی می‌دانند.در این دیدار لاوروف با تقدیر از رویکرد ایران برای استمرار همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از رویکرد برخی در گسترش روند تقابلی با ایران انتقاد کرد و با اشاره به برگزاری دور جدید گفت‌وگوهای ایران و 1+5 بر آمادگی مسکو برای کمک به موفقیت این گفت‌وگوها تاکید کرد.

مذاکرات در پکن

معاون سعید جلیلی پس از مسکو عازم پکن شد تا با مقامات چین درخصوص تحولات دوجانبه و آخرین تحولات موضوع هسته‌ای به بحث و تبادل نظر بپردازد. در کنار این تحولات، ایران بار دیگر پذیرفته است که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از تاسیسات هسته‌ای کشورمان بازدید کنند. آنچنان که گفته شده این بازرسان روز 9 بهمن در ایران حضور خواهند یافت. پیش از این رامین مهمانپرست سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان با بیان اینکه اجازه بازدید از تاسیسات هسته‌ای کشورمان نشان می‌دهد که فعالیت‌های ما شفاف و با اهداف صلح‌آمیز است گفته بود راه‌اندازی سایت فوردو با اطلاع کامل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صورت گرفته است. هر حرکتی که در فوردو آغاز کرد‌ه‌ایم و ادامه خواهیم داد با اطلاع آنها خواهد بود. در فوردو هیچ موضوع مخفی وجود ندارد. اگر قرار باشد غنی‌سازی صورت گیرد به آژانس اطلاع داده می‌شود. اگر نکته‌ای برای پیشرفت جدید در فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان وجود داشته باشد نیز به آژانس اطلاع خواهیم داد و خود را متعهد به همکاری با آژانس می‌دانیم و اینگونه فعالیت‌ها را نیز حق خود می‌دانیم. اگر کسی بدون منطق و دلیل با حقوق هسته‌ای ملت ما مخالفت کند حرف‌هایی زده است که از نظر ملت ما ارزش و اعتباری ندارد.

مدیرکل آژانس انرژی اتمی: نام احمدی‌روشن را ما منتشر نکردیم

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگو با روزنامه آلمانی فایننشیال تایمز دویچلند، گزارش‌های برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه آژانس ممکن است مسئول ترور دانشمند هسته‌ای ایرانی در هفته گذشته باشد را رد کرد.یوکیا آمانو با اشاره به ترور مصطفی احمدی‌روشن گفت: این کاملا اشتباه است. ما نام او را منتشر نکردیم. من او را نمی‌شناختم.پیش از این گفته شده بود بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش از به شهادت رسیدن شهید احمدی روشن با وی ملاقاتی داشته‌اند.آمانو افزود: من به خشونت اعتقادی ندارم و به گفت‌وگو و مذاکره اعتقاد دارم. من فقط از ایران انتظار همکاری دارم.


|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : جمعه 30 دی 1390
نویسنده : Oda Pardeks
گلايه‌هاي‌ مردم از خدمات‌ پس از فروش خودروهاي داخلي ادامه دارد

حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو، در بن‌بست

حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو، در بن‌بست
حمل ‌و‌ نقل > خودرو  - گروه اقتصادی- علی ابراهیمی:
به‌رغم تکالیف قانونی، نارضایتی مصرف‌کنندگان از خدمات پس ازفروش خودرو ادامه دارد و چشم‌انداز روشنی برای اجرای دقیق این قانون و استیفای حقوق مصرف‌کنندگان وجود ندارد.

گرچه در قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو برخی دستگاه‌های اجرایی مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان و انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان به‌عنوان پشتوانه اجرایی تامین آن در نظر گرفته شده‌اند اما به‌نظر می‌رسد هنوز عزم جدی در دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های خودروسازی برای استیفای حقوق مصرف‌کنندگان خودرو وجود نداشته و تشکل‌های غیردولتی تازه‌تاسیس نیز قادر به تامین این حقوق نیستند.این در حالی است که چندی پیش ضوابط اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو با انجام برخی اصلاحات به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده اما هنوز مصرف‌کنندگان خودرو برای تامین حداقل حقوق خود سرگردان هستند. با وجود این، مسئولان دیدگاه‌های متفاوتی نسبت به علل اجرایی نشدن این قانون دارند.

وزارت صنعت باید پاسخگو باشد

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به‌رغم ضرورت‌های تصویب قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو این قانون در مرحله اجرا با مشکل مواجه شده است به خبرنگار ما گفت: گرچه اجرای درست و به موقع قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو مهم‌تر از تصویب این قانون است اما دستگاه‌های اجرایی در این زمینه کوتاهی کرده‌اند.علی اصغر یوسف‌نژاد با بیان اینکه نسبت به این قانون کم لطفی و بی‌توجهی شده است، افزود: با توجه به وظیفه نظارتی مجلس این موضوع حتما پس از تعطیلات این هفته در دستور کار کمیسیون صنایع قرار خواهد گرفت. اکنون در حال جمع‌آوری اطلاعات تضییع حقوق مصرف‌کنندگان خودرو و تهیه طرحی در کمیسیون هستیم تا با کم کاری و بی‌توجهی دستگاه‌های ذیربط برخورد شود.

وی با بیان اینکه تعلل در تدوین و ابلاغ آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو باعث تاخیر طولانی در اجرا و بی‌اثر شدن این قانون شده است تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید پاسخگوی تامین نشدن حقوق مصرف‌کنندگان خودرو باشد و درصورتی که بنا به اعتقاد برخی دستگاه‌ها این قانون با نواقصی مواجه است نیز باید دولت پیشنهاد اصلاحی دهد نه اینکه با تاخیر در اجرا زمینه تضییع حقوق مصرف‌کنندگان خودرو را فراهم کند.

تاخیر در ابلاغ آیین‌نامه

دبیر انجمن خودرو‌سازان نیز با بیان اینکه آیین‌نامه اجرایی خودرو قبلا در شورای سیاستگذاری تدوین شده اما توسط معاونت اقتصادی پیشین وزارت صنایع و معادن ابلاغ نشده است به خبرنگار ما گفت: براساس این آیین‌نامه که با تاخیر چند ماهه ابلاغ شده، وزارت صنعت، معدن و تجارت، اداره کل ماشین‌سازی‌ نیرو محرکه و شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران را ملزم به رتبه بندی و نظارت بر ارائه خدمات پس از فروش کرده و تعمیرگاه‌های فاقد درجه کیفی لازم از این چرخه حذف می‌شوند. احمد نعمت‌بخش در مورد اینکه ابلاغ این ضوابط تا چه حد قادر به تامین حقوق مصرف‌کنندگان خودرو خواهد بود افزود: خودرو‌سازان ملزم به پرداخت خسارت خواب خودرو به مصرف‌کنندگان خودرو در دوره گارانتی شده و وزارت صنعت، معدن و تجارت ملزم به نظارت بر اجرای این فرایند است.

اصلاحیه مجدد در دستور کار دولت

مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات بازرگانی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان ابلاغ ضوابط اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو را موضوع تازه‌ای ندانست و به خبرنگار ما گفت: سازمان حمایت خواستار انجام اصلاحات ساختاری برای اجرای این قانون است و بر همین اساس اصلاحیه‌ای را به هیأت دولت ارائه کرده که در دستور کار قرار دارد.محمد رضا سلیمی با بیان اینکه اجرایی شدن این قانون نیازمند تعیین ضوابط دقیق و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی است، افزود: براساس ضوابط جاری، سازمان حمایت تنها متولی نظارت بر خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی است و در زمینه خودروهای داخلی نیز این سازمان در بخش فروش نظارت داشته و شکایات مصرف‌کنندگان را بررسی خواهد کرد. وی افزود: این آیین‌نامه دارای اشکالات ساختاری بوده و خیلی از بخش‌ها را نادیده گرفته است.


|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
موضوعات مرتبط: , , ,
آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید