هشدار رسالت نسبت به تکرار وقایع ۸۸ در انتخابات مجلس
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

 

 

هشدار رسالت نسبت به تکرار وقایع ۸۸ در انتخابات مجلس

انتخابات - رسالت در سرمقاله خود با عنوان«سامانه ادبیات رقابت» نوشت:

* ملت ما در آستانه تشکیل یک مجلس قوی، نیرومند، سالم و صالح است. نخبگان جامعه نباید فریب دشمنان را بخورند و وقایع تلخ سال 88 را تکرار کنند. یکی از شگردهای دشمنان اسلام در هرم جمهوریت نظام این است که "تفاوت" را به "تضاد" و تضاد را به تخاصم "در رقابت‌های سیاسی تبدیل کنند و ریشه‌های وحدت ملی و انسجام اسلامی را بخشکانند. جنگ نرم دشمن علیه ملت ایران از رهگذر همین فرمول می‌گذرد. مفهوم سیاست ورزی تنها مبارزه با مخالف نیست. وجه دیگری از سیاست‌ورزی کار با مخالف است. اگر این را تمرین نکنیم، سرمایه‌های سیاسی و اجتماعی را مدام در معرض فرو کاهش قرار می‌دهیم.
* دشمن با بزرگ کردن مسائل کوچک و کوچک کردن مسائل بزرگ و نیز سوزنبانی درتوزیع اطلاعات نادرست و تحلیل وارونه وقایع روز در میان نخبگان سیاسی، امنیت و وحدت ملی را نشانه گرفته است.
* اگر هوشیاری و بصیرت نشان دهیم در معرض عملیات پیچیده و روانی دشمن قرار نمی‌گیریم و اسیر القائات شیطانی آنان نمی‌شویم. مداخله بیگانگان در رقابت‌های سیاسی داخل سم مهلک برای جمهوریت نظام است و باید از آن پرهیز کرد.


|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks
 
يك فعال سياسى:
 
قائم مقام موسسه تنظيم و نشر آثار امام:
 
مديرعامل بانك ملى خبر داد:
 
رئيس مركز پژوهش هاى مجلس:
•چيزى كه ارائه شده اصلا بودجه نيست و نه با علم نه با واقعيت و نه با قانون همخوانى ندارد•
نماينده ى سازمان حج در سوريه:
 
 
 
 
 
وزير دفاع خبر داد:
 
   
 
نوه امام:
عوامل مراسم نمادين ورود امام(ره) عذرخواهى كنند
 
حجت الاسلام و المسلمين مرتضى اشراقى، نوه امام خمينى، در صفحه شخصى خود خواستار عذرخواهى عوامل برگزارى مراسم ورود نمادين امام به ايران شد. به گزارش بازتاب وى نوشت: در ابتدا لازم مى دانم دهه مبارك فجر را به
تمامى ايرانيان و هموطنان عزيز تبريك و تهنيت عرض نمايم. دهه فجر سر آغاز تحولى عظيم و شگرف در زندگى اجتماعى و سياسى مردم ايران مى باشد كه اين تحول به نوبه خود كم نظير و يا بى نظير در چند قرن اخير، مى توان از آن ياد كرد. انقلاب اسلامى ايران با همت و حمايت مردم از رهبرى شخصيتى بزرگ و تكرار نشدنى به سرانجام رسيد كه جا دارد براى بررسى ابعاد گوناگون شخصيتى بزرگ، همچون امام خمينى(ره) تمامى دست اندركاران و بزرگان كشور همت گمارند و امام خوبيها و مهربانى ها به نسل جديد و نسل هاى آينده به درستى و حقيقى نشان دهند؛ كه اين هم به نفع نظام است و هم منافع ملى. مراسم هايى كه در ايام مبارك دهه فجر انجام مى شود بايد بيشتر جنبه تبيين و آگاه سازى نسل جديد و اشاعه و نشر هدف والاى امام خمينى(ره) در تاسيس حكومت جمهورى اسلامى را داشته باشد و بگونه ايانجام گردد كه علاوه بر الگو سازى از منش و رفتار امام براى نسل امروز، بتوان اين نوع و شيوه حكومتدارى را براى كشورهاى ديگر بعنوان الگو و نمونه معرفى كرد. نكته قابل تذكر اين است كه تبليغ و تبيين تفكر و شخصيت و منش امام در تمام ابعاد، همواره بايد با دقت و حساسيت ويژه اى از سوى مسوليين امر، انجام شود؛ زيرا خداى نا خواسته سوء تبليغ در اين خصوص مى تواند خسارات جبران ناپذيرى را در پى داشته باشد و در برداشت نسل جديد نسبت به معمار كبير انقلاب اسلامى كه دوران ايشان را درك نكرده اند، آثار منفى بر جاى بگذارد. متاسفانه با كوتاه بينى و كم توجهى بعضى از مسوولان برگزاركننده اين دهه مبارك، فقط به كارهاى پيش پا افتاده و نمادين تبديل شده است كه خود اشتباهى غير قابل قبول است. در مراسم نمادين ورود امام، نهايت اين كج سليقگى به منصه ظهور رسيد كه توسط رسانه هاى معاند با نظام و انقلاب به تصوير كشيده شد و موردسوء استفاده دشمنان امام و انقلاب قرار گرفت كه جا دارد مسوولان برگزاركننده هر چه سريعتر نسبت به اين اشتباه فاحش و غير قابل قبول خود، از مردم مومن و انقلابى ايران عذر خواهى نمايندو تمام تلاش و سعى خود را براى جبران چنين سهل انگارى انجام دهند.
   
يك فعال سياسى:
بايد به اندازه اى كه با اروپا مخالف هستيم در مقابل كمونيست نيز بايستيم
 
يك نماينده اسبق مجلس گفت: اهداف اساسى انقلاب محورى ترين شعارهاى سال ۵۷ و پيش از آن محسوب مى شوند كه حتى در سال هاى پس از انقلاب هم در شعارهاى مناسبتى مردم، به گوش مى رسد. به طور كلى مى توان اين شعار ها را در سه محور اصلى يعنى   همان استقلال، آزادى و جمهورى اسلامى خلاصه كرد. ناصر قوامى، در خصوص روند دستيابى به اهداف مذكور به ايلنا گفت: تصور من بر اين است كه در سياست خارجى هنوز خيلى عقب هستيم چرا كه امروز روابط ايران با كشورهاى آمريكاى لاتين و روسيه و چين كه اساسا كمونيست هستند خلاصه مى شود، ضمن اينكه ايدئولوچژى اين كشور ها اين است كه دين افيون جامعه است در حاليكه على رغم تمام اين مسائل كشور ما تمايل بيشترى به ايجاد رابطه با اين كشور ها دارد و به آن ها نيز امتياز مى دهد. وى ادامه داد: بنابراين بايد به اندازه اى كه با اروپا مخالف هستيم در مقابل كمونيست نيز بايستيم در حالى كه اين روند در حال حاضر مورد شك و شبهه است و كسانى كه كشور را اداره مى كنند بايد پاسخگوى اصلى اين سوال باشند كه آيا به استقلالى كه در اوايل انقلاب مد نظرمان بود رسيديم يا خير. قوامى با بيان اينكه جمهوريت از مبانى اساسى نظام است، خاطر نشان كرد: جمهوريت در فرآيند انتخابات آزاد تحقق مى يابد. اگرچه شعار اصلى انقلاب اين بود كه همه مردم بايد از حق انتخاب برخوردار باشند ولى شاهد اين هستيم كه افرادى كه داعيه حكومت اسلامى به جاى جمهورى اسلامى دارند، اعتقادى به راى مردم ندارند. اين فعال سياسى تاكيد كرد: اگر چه وجود احزاب از ديگر نشانه هاى جمهورى است، ولى متاسفانه همانطور كه شاهد هستيم در ايران احزاب به معناى واقعى وجود ندارد. قوامى ضمن انتقاد به عملكرد رسانه ها، يادآور شد: صدا و سيما در ايران در اختيار جناح خاصى است كه نه تنها از احزاب مخالف حمايت نمى كنند بلكه در راستاى تضعيف آن ها نيز عمل مى كند. اين فعال اصلاح طلب در واكنش به خانه نشين شدن برخى از ياران امام، تاكيد كرد: اين افراد تاريخ انقلاب هستند، ولى متاسفانه كسانى كه براى انقلاب كوچك ترين حركتى نكردند و حتى با امام و انقلاب مخالف نيز بودند، در حال حاضر به نشر انديشه هاى امام مى پردازند و با عناوين مختلف در پى ضربه زدن به ياران راستين امام هستند. وى اضافه كرد: اين افراد در واقع در صدد هستند تا انتقام عدم رويارويى با امام را از ياران وى بگيرند، به گونه اى كه حتى تحمل انديشه هاى افرادى همچون هاشمى را نيز ندارند. قوامى ضمن انتقاد از عملكرد شوراى انقلاب فرهنگى، خاطرنشان كرد: اساسا دانشگاه آزاد يك ارگان خصوصى است و دولت حق دخالت در امور آن را ندارد ولى مى بينيم كه دولت برادر وزير علوم را به عنوان رئيس دانشگاه آزاد انتخاب مى كند. اين موضوع بيانگر اين است كه قشر خاصى هدفشان منزوى كردن ياران امام به ويژه هاشمى است.
   
قائم مقام موسسه تنظيم و نشر آثار امام:
در مراسم نمادين سالگرد ورود امام(ره) واقعيت سانسور شد
 
جلسه مجموعه مراكز و موسسات اسنادى و پژوهشى تاريخ، موسوم به «مهتاب» به ميزبانى موسسه تنظيم و نشر آثار امام خمينى برگزار گرديد. به گزارش ايلنا، حميد انصارى قائم مقام موسسه تنظيم و نشر آثار امام خمينى (س) در اين جلسه ضمن تبريك ايام دهه فجر و خوش آمدگويى به شركت كنندگان گفت: در دهه مبارك فجر هستيم و طبيعتا دغدغه همه مراكز اسنادى كشور انتقال واقعيت ها و حقايق تاريخ معاصر و فراز و فرود ها و تلخى ها و شيرينى هاى تاريخ كشورمان و خصوصا واقعيتهاى تاريخ انقلاب اسلامى و جلوگيرى از تحريف آن است براى آشنايى نسل جوان و نسل هاى آينده. وى ادامه داد: متاسفانه بعضا شاهد هستيم كه در انتقال واقعيت هاى تاريخ و مخصوصا آنچه مربوط به تاريخ پرشكوه انقلاب اسلامى مى شود حركت هايى صورت مى پذيرد كه موجب خنثى شدن تلاش ها و زحمات مراكز پژوهشى مى شود از جمله برنامه اى كه تحت عنوان مراسم نمادين سالگرد ورود حضرت امام در ۱۲ بهمن امسال برگزار كردند حقيقتا مى توان گفت وهن آميز بود و جدا باعث تأسف است كه بعد از گذشت سى و اندى سال از وقوع انقلاب و تجربه سى ساله اى كه در اين عرصه وجود دارد و با اين همه هنرمند متعهدى كه داريم و مى توانستند كمك كنند تا به خوبى و شايستگى اينگونه بزرگداشت ها صورت بگيرد بايد شاهد اجراى برنامه اى تا اين حد نازل باشيم. در حالى كه فيلم ها و عكس ها و مستندات آن دوران وجود دارند حتى اگر مى خواستند يك بازسازى از آن داشته باشند نيزاين چيزى كه به نمايش در آمد بخش عمده اى از واقعيات گفته نشد و به نوعى سانسور شد كه ظلم به تاريخ آن مقطع است. وى با اشاره به نحوه پايين آمدن امام از هواپيما و نواقص برنامه نمادينى كه اجرا شده است، گفت: همه مستحضرند كه مرحوم حاج احمدآقا يادگار امام دست بر شانه امام و خلبان فرانسوى در كنار حضرت امام بودند و پشت سرشان مرحوم شهيد مطهرى و مرحوم آيت ا... اشراقى و بعد هم بقيه همراهان كه به تدريج پياده شدند. حالا اين ورود آرام و پرشكوه در آن لحظات فراموش نشدنى و خاطره انگيز را تبديل كنيم به يك برنامه بسيار خشك تشريفاتى و بدون كمترين جاذبه آنهم با حذف اين افراد در قالب يك تصوير مقوايى كه حقيقتا اسباب وهن شده است با آن تشريفات عجيب و غريبى كه هيچ ربطى به واقعيات آن فرود و ورود تاريخ ساز نداشت. انصارى در ادامه با تأكيد بر وجود مستندات و شاهدان فراوان آن روز تاريخى و اشاره به حضور خويش به عنوان عضوى از تيم حفاظت كميته استقبال حضرت امام گفت آنچه كه در اين برنامه به اصطلاح نمادين اجرا شد نه واقعيت را بيان كرده است و نه حتى يك شماى اندكى از آن شرايط پرشكوه معنويت و آرامش حضرت امام و انتظار و اشتياق ۱۴ ساله استقبال كنندگان در محوطه فرودگاه در آن ديده نمى شود؛ و با كمال تأسف برنامه بازسازى جلوس حضرت امام در مدرسه رفاه نيز به همين صورت سطحى و حتى موهن به اجرا در آمده است. قائم مقام موسسه تنظيم و نشر آثار امام خمينى (س) خاطرنشان ساخت: اگر دوستان در ستاد مراسم دهه فجر عنايت مى كردند و مانند روال معمول از اطلاعات و تجارب ارزشمند موسسه به عنوان نهادى كه در حوزه مسائل مربوط به امام بصورت تخصصى فعاليت مى كند استفاده مى كردند قطعا چنين اتفاقى نمى افتاد. واقعا اين
دو اجرا حادثه تلخى بود كه اتفاق افتاد. من در اين يكى دو روزه مكرراً تلفنى و حضورى شاهد گلايه و اعتراض افراد مختلف بوده ام حتى امروز يكى از اساتيد دانشگاه گريه مى كرد كه اين چه ظلمى است كه نسبت به حقايق آن روزهاى پرشكوه مى شود و آن جلوه ملكوتى كه امام و جايگاه معنوى و مردمى اى كه در آن ورود تاريخى داشت كجا و آنچه كه اكنون به اين صورت براى فرزندانمان باز سازى مى شود كجا؟ حميد انصارى گفت: نمى گوييم حتما سوء نيت و عمدى در كار بوده است اما نتيجه يكى است و آن هم ارائه برنامه اى خشك و بى روح در نازل ترين سطح ممكن. اجراى اين برنامه و پخش آن بهره اى دربر نداشت جز تخريب ذهن جوانان ما نسبت به عظمت و شكوه وقايع آن روز. و جاى گلايه دارد از رسانه ملى كه چگونه در پخش همه مراسم ها و حتى برنامه هايى نظير فوتبال را كنترل و مانيتور مى كنند كه مبادا حركت و سخنى خلاف هنجارهاى اخلاقى و سياسى پخش شود ولى به راحتى اين برنامه ها را كه سخيف و موهن بودن آن آشكار است پخش مى شود البته بعدا در برنامه اى، انتقاد از آن را هم مطرح كردند اما به هرحال آنچه كه اجرا و پخش شد در سطحى بسيار نازل بود كه صرف نظر از اشتباه بودن اصل تصميم، ابتدايى ترين اصول اوليه جاذبه ها و تكنيكهاى هنرى نيز در آن رعايت نشده بود، از عدم تناسب بين ابعاد تصوير با ابعاد محيط و افراد پيرامون گرفته تا كاستيهاى فراوان در مقدمات و روش اجرا، و متأسفانه اجراى اين دو برنامه در آغاز برنامه هاى دهه فجر دستاويزى شد براى وهن و استهزاى رسانه هاى بيگانه. اينگونه برنامه ها تأثير برخى از برنامه هاى بسيار جالب و متنوع قابل تقديرى كه اين روز ها از شبكه هاى رسانه ملى در ياد آورى خاطرات دهه فجر ۵۷ پخش مى شود را از بين مى برد. انصارى ادامه داد: از جمله عللى كه مرحوم يادگار امام در سال ۶۷ نامه اى را به حضرت امام نوشتند و از ايشان خواستند كه مرجعى براى مسائل مربوط به انتشار زندگينامه و نهضت امام و آثار ايشان از قبيل تصاوير و اسناد و مدارك و فيلم هايشان مشخص شود يكى همين بود كه از يك سرى برداشت هاى سليقه اى و سطحى و يا تحريف و تغيير جلوگيرى شود. اميدواريم با رعايت نظر حضرت امام و قوانين مربوط به همين امر ديگر شاهد اتفاقات تلخى از اين قبيل نباشيم.
   
مديرعامل بانك ملى خبر داد:
مطالبه ۲ هزار ميليارد تومانى از بانك صادرات و گروه آريا
 
مديرعامل بانك ملى ايران از مطالبه دو هزار ميليارد تومانى اين بانك از بانك صادرات و گروه امير منصور آريا خبر داد. فرشاد حيدرى در گفت وگو با ايسنا اظهار كرد: مطالبات بانك ملى از گروه امير منصور آريا حدود ۶۰۰ ميليارد تومان و از بانك صادرات ايران حدود يك هزار و ۲۰۰ ميليارد تومان است. او درباره چگونگى وصول اين مطالبات گفت:  مطالبات ما از بانك صادرات كه تعهد اين بانك است. درباره تسهيلاتى هم كه به گروه امير منصور آريا پرداخت شده، وثيقه هايى مانند محل اجراى طرح ها، وثيقه هاى ملكى و سفته وجود دارد. او ادامه داد: دستگاه قضايى در حال تحويل اموال و دارايى هاى اين گروه به بانك ها براى تهاتر ديون است. حيدرى با تاكيد بر اين كه  اين ها وثايق بعد از تملك توسط بانك، در اولين فرصت فروش خواهد رفت، در پاسخ به اين سوال كه تا پيش از نقد شدن اين وثايق، كسرى در دارايى هاى بانك ايجاد نمى شود؟ گفت: اين عدد در مقابل منابع شبكه بانكى عدد قابل توجهى نيست كه در روند كلى سيستم بانكى اثرگذار باشد.
   
رئيس مركز پژوهش هاى مجلس:
لايحه بودجه ۹۱ حيرت آور است
•چيزى كه ارائه شده اصلا بودجه نيست و نه با علم نه با واقعيت و نه با قانون همخوانى ندارد•
رئيس مركز پژوهش هاى مجلس شوراى اسلامى در خصوص لايجه بودجه سال ۹۱ تصريح كرد: لايحه بودجه اى كه دولت براى سال ۹۱ به مجلس ارائه كرده مجموعه در هم و برهمى است كه از جهت نقض قوانين بودجه ريزى و عدم رعايت قوانين حيرت آور است. احمد توكلى اضافه كرد: متاسفانه در بودجه سال ۹۱ شديد تر از سالهاى پيش، دولت قوانين مربوط به قانون برنامه بودجه و قانون محاسبات عمومى را در تدوين بودجه نقض كرده و اصول ،۵۲ ۵۳ و ۵۵ قانون اساسى را ناديده انگاشته است. توكلى با بيان اينكه مجلس بايد به چند نكته در بررسى بودجه توجه و براى اصلاح آن تلاش كند به مهر گفت: دولت طبق قانون برنامه پنجم و قانون اساسى بايد درآمدها و هزينه هاى خود را آشكار كرده و در سر جمع بودجه بياورد اما دولت عددهايى كه آورده در داخل احكام ذيل ماده واحده دهها حكم آورده كه خرج مى تراشد و درآمد معرفى مى كند كه در سرجمع بودجه نيامده كه باعث شده ارقام بودجه به اين شكل كه ارائه شده غير واقعى باشد. رئيس مركز پژوهشهاى مجلس شوراى اسلامى اظهار داشت: به عنوان مثال دولت بايد براى زيادى هزينه هاى خود برداشت از صندوق توسعه ملى را مجاز بداند كه اين با سياست هاى كلى ابلاغى رهبرى مغايرت دارد چون صندوق توسعه ملى براى سرمايه گذارى بخش غيردولتى در نظر گرفته شده نه استفاده جهت هزينه هاى دولت. وى به هدفمند كردن يارانه ها اشاره كرد و گفت: در اين خصوص نيز قانون رعايت نشده چون دولت ملزم شده در چهار رديف ارقام را بياورد از جمله ارقام مربوط به درآمدهاى حاصله از افزايش قيمت حامل هاى انرژى كه دولت بايد برنامه خود را در اين رابطه آشكارا ارائه دهد تا گرفتارى امسال در سال آينده تكرار نشود و در سه رديف نيز بايد هزينه هايى را كه در بحث هدفمند كردن يارانه ها داشته بياورد. يكى مبلغى كه به بين خانوارها توزيع كرده، ديگرى سهم توليد و سوم مبلغ جبران هزينه هاى دولت كه اينها را نيز نياورده و قانون را ناديده گرفته است. توكلى يادآور شد: دولت تنها حدود ۳ ميليارد تومان در اين زمينه آورده كه اين خرج جارى سازمان هدفمندى يارانه ها است نه پولى كه از بابت توليد و حاملهاى انرژى مى گيرد. وى ادامه داد: نكته ديگر اين است كه دولت اجازه هاى متعددو كثيرى در لايحه بودجه گنجانده كه مى تواند اوراق مشاركت منتشر كند كه اين به معناى تامين كسرى بودجه است كه سرجمع اش بايد در بودجه بيايد و محل مصرفش نيز در بودجه آمده باشد. اين كارشناس اقتصاد خاطرنشان كرد: وجه ديگر اين است كه ۴۷ هزار ميليارد تومان شركت هاى دولتى مى توانند اوراق مشاركت منتشر كنند كه اگر اين مبلغ جمع شود بخش خصوصى پولى براى سرمايه گذارى نخواهد داشت كه در اقتصاد مى گويند دولت آنقدر حضورش زياد شده كه به بخش خصوصى جايى اختصاص نمى يابد و تجربه نشان داده كه اين اتفاق رخ نمى دهد اما هرج و مرج و بى انضباطى مالى ايجاد مى كند . توكلى در رابطه با بررسى بودجه سال ۹۱ در سال جارى گفت: حتى اگر بودجه خيلى شفاف و منضبط و طبق قانون به مجلس ارائه مى شد فرصت كافى براى بررسى و تصويب آن وجود نداشت چه برسد به آن كه بعد از دو ماه از زمان قانونى مجموعه اى درهم ريخته و ناقص تحويل داد كه فهمش طول مى كشد چه برسد به رسيدگى و تصويب آن. بنابراين بررسى بودجه به بعد از عيد موكول خواهد شد. نماينده مردم تهران در پاسخ به اين سئوال كه آيا نياز است اشكالات بودجه را خود دولت رفع كند يا مجلس اين كار را انجام خواهد داد بيان داشت: تجربه نشان داده دولت بنا ندارد كار صحيح انجام دهد و همراهى كند بنابراين مجلس بايد با زحمت بسيار زياد تا جايى كه امكان دارد آن را اصلاح كند. وى در پايان گفت: چيزى كه ارائه شده اصلا بودجه نيست و نه با علم نه با واقعيت و نه با قانون همخوانى ندارد.
   
نماينده ى سازمان حج در سوريه:
با گروه هاى متفرقه به سوريه سفر نكنيد
 
نماينده ى سازمان حج و زيارت در سوريه گفت: تا كنون ۲۲ زائر ايرانى در سوريه ربوده شده اند و سفارت ايران در اين كشور وضعيت آن ها را پيگيرى مى كند. مسعود اخوان با تأكيد بر اين كه به جز دو گروه ۱۱ نفره از زائران ايرانى ، تا كنون زائر ديگرى در سوريه ربوده نشده است، اظهار كرد: گزارش هايى كه به تازگى برخى خبرگزارى ها از ربوده شدن تعداد ديگرى از زائران داده اند، كذب است، چون آن ها مى خواهند با انتشار اين خبرها، از نظر روحى و روانى، مردم سوريه و ديگر كشورها را تحت تأثير قرار دهند. وى به ايسنا گفت: اين ۲۲ زائر ربوده شده، دو گروه ۱۱ نفره از كاروان هاى آزاد استان هاى لرستان و فارس بودند. پيش از آن ها نيز هفت مهندس ايرانى به گروگان گرفته شده بودند. تا كنون به جز اين افراد، هيچ ايرانى ديگرى از ميان زائران آزاد و تحت پوشش سازمان حج و زيارت، گرفتار جريان گروگان گيرى در سوريه نشده است. او درباره ى چگونگى پيگيرى وضعيت زائران گروگان گرفته شده در سوريه، بيان كرد: سفارت ايران در سوريه با مسوولان اين كشور در تماس است و اگر خبرى شود حتما به ما هم اطلاع مى دهد. تا كنون خبرى از ۲۲ زائر ربوده شده نشده است. البته به تازگى فيلمى از مهندسان گروگان گرفته شده به دست مقامات ايرانى رسيده و خبر آن هم منتشر شده است. وى افزود: نمايندگى سازمان حج و زيارت در سوريه مسطول پيگيرى اين موضوع نيست و سفارت ايران در اين كشور مسووليت پيگيرى موضوع زائران و مهندسان ايرانى ربوده شده را برعهده دارد. او درباره ى شرايط «دمشق» و «زينبيه» كه محل رفت و آمد و اسكان زائران ايرانى در سوريه اند، گفت: اين مناطق از نظر امنيتى هيچ مشكلى ندارند و شرايط آن ها عادى است. وى به زائرانى كه قصد انجام سفر زيارتى به سوريه دارند، توصيه كرد كه حتما از مسير هوايى به اين كشور سفر كنند. نماينده ى سازمان حج و زيارت در سوريه ادامه داد: زائرانى كه در سوريه به گروگان گرفته شده اند، از راه زمينى و با كاروان هاى متفرقه به اين كشور وارد شده بودند. آن ها ساعت نامناسبى را نيز براى حركت انتخاب كرده  بودند كه اين موضوع، مشكل آفرين شد، چون به طور كلى راه زمينى سوريه مشكل خاصى ندارد؛ ولى بايد درباره ى انتخاب ساعت و مسير حركت برنامه ريزى تأييدشده اى داشت. اخوان گفت: ما به كاروان ها توصيه كرده ايم، روز را براى حركت در سوريه انتخاب كنند؛ ولى چون اين كاروان ها آزاد بودند و ما به آن ها دسترسى نداشتيم، نتوانستيم به اين افراد اطلاع دهيم. در هر صورت توصيه ى اكيد ما به كسانى كه مى خواهند به سوريه سفر كنند، اين است كه حتما از طريق دفاتر خدمات زيارتى داراى مجوز از سازمان حج و زيارت اقدام كنند و با گروه هاى متفرقه به اين سفر نروند. او با اشاره به سفرهاى زيارتى گروه هاى آزاد به سوريه كه تحت نظارت سازمان حج و زيارت نيستند، ادامه داد: بسيارى از اين گروه ها قصد سفر به عتبات عاليات عراق را از طريق سوريه دارند كه در اين مسير، مشكلات زيادى براى اين زائران پيش مى آيد و چون آن ها آزاد و متفرقه هستند، ما به آن ها دسترسى نداريم تا در صورت بروز مشكل كمك كنيم.
   
 
مجلس به آموزش و پرورش براى تامين نيروى انسانى مجوز داد
 
نمايندگان مجلس در جلسه علنى صبح ديروز، يكشنبه ضمن مخالفت با طرح الزام تحويل تصاوير صورت جلسات شمارش آرا به نامزدهاى نمايندگى مجلس، به وزارت آموزش و پرورش براى تامين نيروى انسانى خود مجوز دادند. هم چنين با طرح يك فوريتى، دارندگان سلاح شكارى براى معافيت از مجازات تا پايان بهمن ماه فرصت دارند سلاح خود را تحويل دهند. به گزارش ايسنا، نمايندگان مجلس شوراى اسلامى در جلسه علنى روز گذشته در جريان بررسى جزئيات طرح يك فوريتى اصلاح بند ۱۱۱ قانون بودجه سال ۹۰ كل كشور به وزارت آموزش و پرورش براى تامين نيروى انسانى خود مجوز دادند. به موجب ماده واحده طرح اصلاح بند ۱۱۱ قانون بودجه سال ،۹۰ به منظور احياى مراكز تربيت معلم در آموزش و پرورش، وزارت آموزش و پرورش مى تواند بخشى از نيروى انسانى مورد نياز خود را در چارچوب مجوزهاى استخدامى قانون برنامه پنجم با رعايت شرايط قانونى استخدام و طبق قانون متعهدين خدمت به وزارت آموزش و پرورش به استثناى دانش آموزان دانشسراهاى تربيت معلم و احكام مترتب بر اين گونه دانش آموزان و دانشسراهاى مقدماتى را بدون هرگونه بار مالى جديد تامين كند. نمايندگان روز گذشته با طرح الزام تحويل تصاوير صورت جلسات شمارش آرا به نامزدهاى نمايندگى مجلس شوراى اسلامى مخالفت كردند. به گزارش ايسنا، چنانچه اين طرح به تصويب مى رسيد، فرمانداران هر يك از مراكز حوزه هاى انتخابيه موظف مى شدند حسب درخواست نامزدها، يك نسخه برابر با اصل صورت جلسات شمارش آرا در شعب اخذ راى و نيز صورت جلسات تجميع آراى شعب اخذ راى هر يك از بخش ها، شهرها و حوزه هاى فرعى انتخابات را ظرف ۲۴ ساعت پس از شمارش آرا در اختيار نامزد درخواست كننده قرارد هند. كميسيون شوراها و امور داخلى تصويب اين طرح را، تدوين قوانين موازى دانسته و آن را رد كرده بود. از جمله دلايل كميسيون شوراها در رد اين طرح، زمان بر بودن اجراى اين طرح بود. در نهايت اصل طرح الزام تحويل تصاوير صورت جلسات شمارش آرا به نامزدهاى نمايندگى مجلس به راى گذاشته شد كه از ۱۹۵ نماينده حاضر، ۹۳ نفر با آن موافقت كردند و ۴۶ نفر با آن مخالفت كردند، اين طرح ۱۶ راى ممتنع داشت. پس از اتمام راى گيرى، محمدرضا باهنر اظهار داشت: اگر كليات اين طرح تصويب مى شد به اين دوره نمى رسيد، چرا كه مى بايست به كميسيون ارجاع مى شد اين در حالى است كه كميسيون بحث بودجه ۹۱ را در دستور كار دارد و فرصتى براى بررسى اين موضوع نبود. رييس جلسه در ادامه گفت: از دولت و وزارت كشور مى خواهيم كه تمهيداتى فراهم كنند كه كانديداها از طريق سايت و فضاى مجازى به تعداد آراى خود در صندوق ها دسترسى داشته باشند كه اين امر مى تواند بر شفافيت انتخابات بيفزايد. نمايندگان با يك فوريت طرحى موافقت كردند كه در صورت تصويب نهايى آن، چنانچه دارندگان سلاح شكارى آن را تا تاريخ ۳۰ بهمن سال جارى تحويل دهند، مراجع ذيربط مكلفند سلاح مذكور را ظرف سه ماه از تاريخ تحويل به تحويل دهنده آن مسترد كنند. به گزارش ايسنا، نمايندگان مجلس در بررسى دوفوريتى طرح اصلاح تبصره يك ماده ۱۶ قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غيرمجاز، ضمن مخالفت با دوفوريت آن، با ۱۲۴ راى موافق، ۱۱ راى مخالف و ۱۲ راى ممتنع تنها با يك فوريت آن موافقت كردند. امين حسين رحيمى عضو كميسيون حقوقى و قضايى مجلس به عنوان طراحان اين طرح گفت: طبق ماده ۱۶ اين قانون، از تاريخ لازم الاجرا يعنى آبان ماه گذشته به دارندگان اسلحه و مهمات غيرمجاز به مدت شش ماه مهلت داده شد تا اسلحه و مهمات غيرمجاز خود را تحويل داده و از مجازات معاف باشند. بسيارى افراد اسلحه هاى خود را تحويل داده اند. وى افزود: طبق تبصره يك اين ماده، مقرر شده بود اگر سلاح تحويلى از نوع شكارى باشد و در مهلت مقرر تحويل داده شود، مراجع مكلفند آن را به فرد تحويل دهنده با احراز شرايط لازم مسترد كنند. اين در حالى است كه در اين مدت افراد سودجو از اين موضوع سوءاستفاده كردند و معاملات اسلحه را زياد كردند و از مردم كلاهبردارى كردند، چرا كه مردم فكر مى كنند هر كسى اسلحه را تحويل دهد از مجازات معاف مى شود، در حالى كه اين موضوع با احراز شرايط انجام مى شود. نمايندگان مجلس شوراى اسلامى ۷ ماده از طرح بهبود مستمر محيط كسب و كار اعاده شده از شوراى نگهبان را رفع ابهام كردند. به گزارش ايسنا، اصلاح تبصره ى ۲ ماده ۵ طرح مذكور كه درباره ى عدم ممانعت موسسان و مديران تشكل هاى اقتصادى براى عضويت داوطلبان جديد در تشكل هاى بخش خصوصى است؛ اصلاح بند ب ماده ۱۱ كه در خصوص شنيدن نظرات نمايندگان اصناف با حضور رئيس شوراى اصناف كشور و هم چنين اصلاح تبصره ى ماده ۲۳ طرح فوق كه در خصوص تهيه فرم هاى يكنواخت براى عقود اسلامى از سوى بانك مركزى است مورد بررسى نمايندگان قرار گرفت و تصويب شد. بر اساس تبصره ى ۲ ماده ۵ طرح بهبود مستمر محيط كسب و كار موسسان و مديران تشكل هاى اقتصادى نبايد مانع عضويت داوطلبان جديد واجد شرايط و استفاده آنها از منافع حضور در اين تشكل ها شوند. نظرات اصناف يا تشكل هاى اقتصادى سراسرى با حضور رئيس شوراى اصناف كشور و يا روساى اين تشكل ها در شوراى گفت وگو بررسى مى شود. نمايندگان مجلس شوراى اسلامى هم چنين اصلاحات عبارتى بخش هايى از مواد ۷ ، ۹ ، ۱۱ ، ۱۸ و ۲۵ طرح بهبود مستمر محيط كسب و كار را انجام دادند.
   

|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks
هنوز هم تلخى ۱۰ دقيقه پايانى داربى زير زبانم است
 
هيچ دروازه بانى از انتخابش مطمئن نباشد
 
بازگشت استقلال به صدر جدول سخت است
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
هفته هجدهم ليگ دسته دوم
 
 
 
 
 
   
هنوز هم تلخى ۱۰ دقيقه پايانى داربى زير زبانم است
مظلومى: تا يك جام به هواداران ندهم، خودم را شرمنده شان مى دانم
 
پرويز مظلومى، سرمربى استقلال كه در ۱۰ دقيقه پايانى داربى ۷۴ نتيجه ۲ بر صفر برده را با ۳ بر ۲ باخته عوض كرد، اعتقاد دارد كه هنوز هم تلخى ۱۰ دقيقه پايانى داربى زير زبانش است. مظلومى در خصوص داربى ۷۴ گفت: ۱۰ دقيقه تلخى را در پايان داربى ۷۴ تجربه كرديم و هنوز هم تلخى اين شكست زير زبانم است زيرا بازيكنان با غرور بازى كردند و نتيجه را واگذار كرديم. وى ادامه داد: خيلى زود جشن پيروزى را گرفتيم و اين بازى براى ما يك درس بزرگ بود. درآن دقايق اصلا به تعويض كردن فكر نمى كردم زيرا شوك بزرگى به من وارد شد و در ۲ دقيقه نتيجه بازى مساوى شد. سرمربى استقلال همچنين خاطرنشان كرد: فقط شرمنده هواداران شديم و تا زمانى كه يك جام به آنها تقديم نكنم، خودم را شرمنده شان مى دانم. معتقدم اين هواداران زمانى از من راضى هستند كه بتوانم يك جام براى استقلال بدست آورم و خيلى زود شكست در داربى را فراموش مى كنند. مظلومى با اشاره به اينكه داربى ۷۴ نيز به تاريخ پيوست، گفت: بازيكنان بايد اين بازى را فراموش كنند زيرا حريفان سرسختى در صدر جدول هستند كه بايد براى قهرمانى آنها را كنار بزنيم و به همين دليل به بازيكنانم روحيه داده ام. وى در پايان در خصوص بازى با سايپا اضافه كرد: سايپا تيم جوان و با پتانسيلى است كه در دور رفت نيز ما را اذيت كرد. آنها در هفته هاى اخير نتايج خوبى گرفتند و فقط هفته گذشته بود كه به مس باختند. اميدوارم بتوانيم ۳ امتياز را بگيريم و به صدر جدول بازگرديم.
   
هيچ دروازه بانى از انتخابش مطمئن نباشد
دن گاسپار :بايد ورود دروازه بان  خارجى به ايران آزاد شود
 
دن گاسپار، دستيار كوئيروش و مربى دروازه بان هاى تيم ملى طى گفت وگويى به اظهارنظر در مورد مسايل مختلف پرداخت. با ما همراه باشيد:
• شما احتمالا به غير از يكى، دو دروازه بانى كه براى تيم ملى به قطعيت رسيده ايد، چند دروازه بان ديگر را براى تيم ملى نامزد كرده ايد؟
- سوال خيلى خوبى است. ما تعهد زيادى براى يافتن دروازه بان هاى شايسته داريم و قطعا كسانى را كه لياقت دارند انتخاب خواهيم كرد. البته اين را هم بايد بگويم كه هر گلرى انتخاب شود براى ماندنش هيچ ضمانتى وجود ندارد. همه چيز به شرايط و آمادگى دروازه بان ها بستگى دارد. تمام سعى مان اين است كه انتخاب هاى ما بهترين ها باشد اما حتما مثل هميشه اختلاف نظر وجود خواهد داشت. فرايندى كه ما براى انتخاب دروازه بان ها طى مى كنيم با توجه به جزييات استوار است. ما با سيستمى كه داريم دروازه بان هاى يك تا هشت را انتخاب مى كنيم و بعد با بررسى بازى ها، تمرينات، تماشاى فيلم بازى ها و ارتباطى كه با مربيان  دروازه بانى تيم ها خواهيم داشت دروازه بانهاى نهايى مان را انتخاب مى كنيم. امروز براى ما خيلى مهم است اما به غير از امروز بايد به فردا هم فكر كنيم. بايد حواس مان به آينده هم باشد. باور قلبى دارم دروازه بان هايى كه در حال حاضر در فوتبال ايران حضور دارند روزى به جايى مى رسند كه مى توانند جزو گلرهاى ممتاز فوتبال آسيا باشند.
• چند سال پيش و بعد از اينكه ديگر خبرى از ظهور دروازه بان هاى بزرگ در فوتبال ايران نبود، سران فوتبال ايران تصميم  گرفتند حضور دروازه بان هاى خارجى را در ليگ برتر ممنوع كنند. اين تصميم براى اين گرفته شد كه شرايط براى پرورش و معرفى دروازه بان هاى داخلى بهتر به وجود بيايد اما خيلى ها مى گويند كه اين قانون نه تنها باعث پيشرفت نشده بلكه فقط قيمت كاذبى را براى دروازه بان هاى داخلى به وجود آورده است. شما به عنوان كسى كه سى سال با دروازه بانهاى بزرگى مثل ويتور بايا و ريكاردو كار كرده ايد نظرتان درباره اين قانون چيست؟
- من بين دروازه بان ها با ديگر بازيكنان تفاوتى قائلم اما با اين حال يكى از اهداف باشگاه ها براى استخدام بازيكنان خارجى اين است كه كيفيت بازيكنان داخلى شان را از هم نشينى در كنار بازيكنان خارجى بالا ببرند و آنها را حرفه اى تر كنند. براى دروازه بان ها هم بايد چنين شرايطى به وجود بيايد. براى اينكه دروازه بان هاى داخلى به سطح بالاترى برسند بايد در كنارشان دروازه بان هاى خوبى حضور داشته باشد. معتقدم جاده بايد
دو طرفه باشد. اگر انتظار داريم كه دروازه بان هايمان به تيم هاى خارجى بروند بايد شرايط را براى حضور دروازه بان هاى ديگر كشورها در ايران فراهم كنيم چون آنها در محيطى بازى كرده اند كه از هر لحاظ حرفه اى تر از شرايط اينجاست.
• بزرگترين نقطه ضعف دروازه بانى فوتبال ايران را در كجا ديده ايد؟
- در ۲ ، ۳ بخش بايد پيشرفت داشته باشيد. يكى از آنها به مسائل روحى- روانى بر مى گردد. يكى از مشكلاتى كه من در بين دروازه بان هاى ايران ديده ام اين است كه نوسان زيادى دارند. مثلا از عملكرد يكى از دروازه بان ها در يك ديدار خوشم مى آيد اما در بازى بعدى آن دروازه بان عملكرد ضعيفى ارائه مى دهد. من به دنبال اين هستم كه دروازه بان ها نوسان زيادى نداشته باشند و اين خيلى مهم است. ديگر موردى كه زياد در فوتبال ايران ديده ام تمارض هاى زياد دروازه بان هاست. وقتى يك بازيكن با دروازه بان هاى ايرانى برخورد مى كند، آنها خودشان را روى زمين مى اندازند و اين چيزى نيست كه ما در فوتبال سطح بالا ببينيم.
• تيم ملى ايران به جام جهانى ۲۰۱۴ مى رود؟
- من شانس  تيم ملى ايران را براى رسيدن به جام جهانى خيلى بالا مى دانم، البته بستگى به پشتيبانى فدراسيون فوتبال و مربى باشگاه ها دارد. دنبال اين هستيم كه در اين راه به لحاظ آماده سازى بهترين شرايط را به دست بياوريم. اين ديگر به خودمان مربوط است كه چه قدر آماده باشيم.
• شما در ژاپن هم با كوئيروش كار كرده ايد. اگر قرار باشد بين استراليا و ژاپن يك تيم را براى همگروهى با تيم ايران انتخاب كنيد، كدام را ترجيح مى دهيد؟
- نتيجه قرعه كشى از كنترل ما خارج است و نمى توانيم انتخاب كنيم كه حريف مان چه تيمى باشد. البته برايمان هم خيلى فرق نمى كند كه كدام تيم حريف مان باشد. ما بايد تمركزمان را روى تيم مان بالا ببريم. با عملكردى كه نشان داده ايم تا الان به تيم هاى ديگر پيغام داده ايم كه تيم ايران شرايط خيلى خوبى دارد. ما در هيچ بازى نباخته ايم و اين تيم هاى ديگر هستند كه دوست ندارند با ايران روبه رو شوند. چيزى را كه مى توانم با رهبرى كوئيروش ضمانت كنم اين است كه با آماده شدن شرايط بهترين كارايى را ارائه خواهيم داد اما در نهايت نمى شود كنترلى بر نتايج داشت.
   
بازگشت استقلال به صدر جدول سخت است
ضيايى: تاثير كادرفنى ۲ تيم در نتيجه داربى ۷۴ كاملا مشهود بود
 
محمدحسين ضيايى ، مربى فوتبال كشورمان نقش كادرفنى ۲ تيم را در نتيجه داربى ۷۴ بيشتر از داربى هاى قبلى مى داند و معتقد است دنيزلى از تعويضى كه داشت خيلى خوب استفاده كرد. ضيايى در خصوص داربى ۷۴ گفت: اين داربى، بازى خاصى بود كه كادرفنى ۲ تيم در نتيجه آن نقش اساسى داشتند. در داربى هاى قبلى نقش مربيان كمتر بود و بيشتر بازيكنان و تماشاگران نتيجه بازى را رقم مى زدند. وى ادامه داد: پرسپوليس بهتر بازى را شروع كرد اما استقلال بود كه در جريان بازى توانست به ۲ گل برسد. البته استقلالى ها خيلى زودتر از سوت پايان جشن پيروزى را گرفتند كه اين غرور براى آنها دردسر ساز شد. مربى فوتبال كشورمان در ادامه تصريح كرد:شانس هم كمى در برترى پرسپوليسى ها دخيل بود اما وقتى شانس را مى توان موثر دانست كه شرايط ۲ تيم برابر باشد اما در اين بازى پرسپوليس ۱۰ نفره توانست ۳ گل بزند. وى در پايان گفت: با اين شرايط خيلى سخت است كه استقلال بتواند به صدر جدول برگردد. اگر مهره هاى مصدوم اين تيم برگردند، مظلومى مى تواند با استقلال به صدر برسد اما در غير اينصورت چند هفته اى بايد براى بازگشت استقلال به شرايط آرمانى صبر كنيم.
   
 
ذوبى ها شب گذشته با چارتر به كرمان رفتند
 
بازيكنان تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان كه به خاطر مشكلات مالى به كرمان سفر نكرده  بودند شب گذشته با پرواز چارتر عازم اين شهر شدند. از قرار معلوم پس از اعتصاب بازيكنان ذوب آهن و خوددارى آنها از سفر به كرمان هيات مديره اين باشگاه تشكيل جلسه داده و با دادن قول مساعد به بازيكنان آنها را شب گذشته با يك پرواز چارتر به كرمان فرستاده اند.
   
 
گنجعلى خانى: پولادى بازيكن مس است
 
نصرالله گنجعلى خانى، مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: مهرداد پولادى همچنان بازيكن تيم مس كرمان است و در بازى هاى داخلى نمى تواند براى پرسپوليس كار كند. وى اظهار داشت: قرارداد پولادى صرفا براى حضور در جام باشگاههاى آسيا براى تيم پرسپوليس است.او افزود: باتوجه به عذرخواهى كه وى از بلاژويچ كرد با تفاهم نامه اى كه با باشگاه پرسپوليس داشتيم وى را به عنوان يار قرضى به اين تيم داديم.مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: امكان حضور پولادى در ليگ داخلى براى پرسپوليس وجود ندارد چرا كه وى فرم شماره ۱۶ را پركرده است و با امضاء اين فرم و تفاهم نامه بين ۲ باشگاه وى تنها امكان حضور در بازيهاى آسيايى را دارد.وى يادآورشد: مهرداد پولادى همچنان عضو تيم مس كرمان است و رضايت باشگاه مس كرمان نيز به درخواست باشگاه پرسپوليس براى كمك به اين تيم در بازيهاى آسيايى است.گنجعليخانى تصريح كرد: بازيهاى آسيايى براى فوتبال كشورمان مهم است و باشگاه مس كرمان نيز براى كمك به اين امر مهم پولادى را به پرسپوليس داد.
   
 
محمدرضايى : دعا مى كنم استقلال در شوك شكست داربى باشد
 
عباس محمدرضايى، هافبك تيم فوتبال سايپاى البرز گفت: اميدوارم استقلال هنوز در شوك بازى با پرسپوليس باشد. وى با اشاره به شكست تيمش مقابل مس كرمان اظهار داشت: ما مقابل مس مستحق باخت نبوديم. ما در اين ديدار روى يك حادثه گل خورديم. قبل از دريافت گل ۴ موقعيت داشتيم كه نتوانستيم آنها را تبديل به گل كنيم. به قول معروف تيمى كه گل نزد، گل مى خورد و دقيقا اين قانون نانوشته فوتبال براى ما اجرا شد. محمدرضايى در همين رابطه افزود: البته گلى كه دريافت كرديم هم بيشتر به خاطر شرايط نامساعد جوى و زمين مسابقه بود وگرنه ۷۰ درصد توپ و ميدان دراختيار ما بود. هافبك سايپايى ها در مورد بازى با استقلال نيز خاطرنشان كرد: اين بازى ۲ حالت دارد . يا استقلال همچنان در شوك شكست مقابل پرسپوليس است كه اين موضوع كار ما را براى پيروز شدن راحت مى كند و يا اينكه براى انجام يك بازى تعصبى به ميدان مى آيند كه در اين صورت پيروز شدن برآنها دشوار است. من دعا مى كنم آنها همچنان در شوك شكست داربى باشند.
   
 
لطيفى: استقلال پس از شكست در داربى انگيزه بالايى دارد
 
على لطيفى، مدافع تيم سايپاى البرز كه امروز به همراه تيمش مقابل استقلال قرار خواهد گرفت، اعتقاد دارد كه شكست آبى ها در داربى باعث شده آنها انگيزه بالايى براى اين ديدار داشته باشند.لطيفى درخصوص شكست سايپا مقابل مس كرمان گفت: چند هفته اى بود كه نتايج خوبى مى گرفتيم و از هفته هشتم خارج از خانه نباخته بوديم اما متأسفانه مقابل مس كرمان شكست خورديم.وى ادامه داد: وضعيت زمين خوب نبود و روى يك اتفاق گل خورديم. البته اين شكست انسجام تيم ما را به هم نخواهد زد و سعى مى كنيم كه با وجود فشردگى بازى ها نتايج خوبى بگيريم.مدافع سايپا همچنين تصريح كرد: بعد از هر بازى فقط مى توانيم ريكاورى كنيم و از لحاظ روحى خودمان را آماده كنيم كه براى بازى با استقلال كاملاً آماده هستيم.وى در خصوص بازى با استقلال خاطرنشان كرد: قبلاً ثابت شده كه استقلال در بازى هاى بعد از داربى موفق نبوده اما اين بار آنها شكست خوردند و قطعاً انگيزه بالايى براى اين ديدار دارند زيرا موفقيت شان در صدر جدول نيز از دست رفته است.لطيفى در پايان گفت: با صحبت هايى كه صالح و كوشا با بازيكنان داشته اند، هدف امسال ما حضور در رده هاى بالاى جدول است و اگر بتوانيم سهميه آسيايى مى گيريم.
   
 
برنامه هفته  هجدهم ليگ دسته دوم
 
دوشنبه ۱۷ بهمن ماه ، ساعت ۱۴ و ۱۵ دقيقه
شهردارى اردبيل- نفت محمودآباد، ورزشگاه على دايى اردبيل
ملى حفارى اهواز- گيتى پسند اصفهان، ورزشگاه تختى اهواز
چهارشنبه ۱۹ بهمن ماه، ساعت ۱۴ و ۱۵ دقيقه
چوكاى تالش- پرسپوليس برازجان، ورزشگاه عضدى رشت
نوژن شهردارى نوشهر- گسترش فولاد سهند، ورزشگاه شهداى نوشهر
آشيان گستران ورامين- نفت نوين آبادان، ورزشگاه تختى ورامين
پرشان زنجان- سايپامهركرج، ورزشگاه كارگران زنجان
داتيس لرستان- منطقه ويژه بندرعباس، ورزشگاه تختى خرم آباد
شهردارى دزفول- نفت اميديه، ورزشگاه شهداى دزفول
پاس نوين همدان- پيام خراسان، ورزشگاه مفتح همدان
فولاد نوين اهواز- سياه جامگان مشهد، ورزشگاه اختصاصى فولاد اهواز
نفت و گاز گچساران- بدربندركنگ، ورزشگاه
شهداى گچساران
مقاومت تهران- شموشك نوشهر، ورزشگاه ۱۳ آذر تهران
استقلال اهواز- گاز فجرجم بوشهر، ورزشگاه تختى اهواز
پنجشنبه ۲۰ بهمن ماه ، ساعت ۱۴ و ۱۵ دقيقه
ذوب آهن  نوين اصفهان- سپيد رود رشت، ورزشگاه
ملت اصفهان
   
هفته هجدهم ليگ دسته دوم
جدال شهردارى اردبيل با نفت محمودآباد براى رسيدن به رده دوم
 
هفته هجدهم ليگ دسته دوم امروز با برگزارى ۲ ديدار از گروه اول آغاز مى شود و ساير ديدارها نيز روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.در ديدار حساس اين گروه ۲ تيم همسايه در جدول يعنى شهردارى اردبيل و نفت محمودآباد به مصاف يكديگر مى روند كه برنده اين ديدار مى تواند به رده دوم جدول برسد.در ديگر ديدار نيز ۲ تيم ملى حفارى اهواز و گيتى پسند اصفهان با يكديگر ديدار مى كنند.
   
 
تعويض هاى وحشتناك مظلومى باعث باخت استقلال شد
 
-على لطيفى _ پيشكسوت استقلال
بى شك سابقه ۲ تيم پرسپوليس و استقلال در داربى ۷۴ يكى ازهيجان انگيزترين و دراماتيك ترين بازيهاى تاريخ اين ۲ تيم بود. مسابقه اى كه با ابتكارات و اشتباهات مربيان و بازيكنان ۲ تيم تاريخ ساز شد. قبل از اينكه به چراى باخت استقلال و برد پرسپوليس بپردازم بايد اشاره كنم تيم استقلال با وجود در اختيار نداشتن چند بازيكن و ستاره بزرگش نظير جبارى ، تيموريان و حيدرى در مقايسه نفر به نفر با بازيكنان پرسپوليس در پست هاى مختلف باز هم از نظر بازيكن برتر از تيم پرسپوليس بود اما چرا چنين نتيجه عجيبى در داربى ۷۴ رقم خورد. ابتدا بايد به چراى باخت استقلال اشاره كنم. آبى پوشان در حالى بازى برده را با باخت عوض كردند كه تا زمان اخراج اولادى و ده نفره شدن پرسپوليس تيم برتر ميدان بودند كه ما حصل اين برترى نيز ثبت ۲ گل ميداودى و زندى بود كه با ديد عالى اين دو بازيكن و اشتباه دروازه بان كم تجربه و خط دفاعى شكننده و ضعيف پرسپوليسى ها به ثبت رسيد. بعد از به ثمر رسيدن گل دوم آبى پوشان و خصوصا اخراج اولادى و ده نفره شدن پرسپوليسى ها ، كادرفنى و بازيكنان و حتى تماشاگران پرسپوليس روحيه و اعتماد به نفسشان را به طور كل از دست دادند و باخت تيمشان را كاملا باور كرده بودند اما در حالى كه بازيكنان پرسپوليس توان ايستادن نيز نداشتند و قرمزپوشان كاملا بهم ريخته بودند. با اشتباهات بزرگ و وحشتناك كادرفنى استقلال و بازيكنانش به بازى برگشتند و بزرگترين بازگشت تاريخ داربى ها را رقم زدند. به عقيده من چنانچه مظلومى و شاگردانش بعد از اخراج اولادى به بازى تهاجمى ادامه مى دادند و بهترين دفاع را در حمله ميبردند با توجه به شرايط روحى و روانى پرسپوليسى ها مى توانستند انتقام شكست سال ۱۳۵۲ را كه با نتيجه ۶ بر صفر به نفع پرسپوليسى ها رقم خورده بود را بگيرند و حتى نتيجه اى بهتر از آن را رقم بزنند اما محافظه كارى مظلومى كه به طور ذاتى در وى وجود دارد نه تنها باعث پيروزى پرگل آبى پوشان نشد بلكه باختى باور نكردنى را نصيب ياران آبى پوشان كرد. ۳ گلى كه استقلالى ها دريافت كردند ناشى از مشكلات هميشگى آنها در دفاع تيمى و البته دفاع فردى بود كه بنده طى فصل جارى بارها به آن اشاره كرده ام اما اين مشكلات همچنان پابرجاست. وقتى مظلومى و يارانش نتوانستند از برترى عددى خود استفاده كنند در نتيجه فضاهاى خالى زمين را خصوصا در كناره هاى زمين در اختيار ياران دنيزلى قرار دادند و اتفاقا پرسپوليسى ها به بهترين شكل ممكن از فضاهاى خالى در جناحين استفاده كردند و پيروزى را مال خود كردند. تعويض هاى طلايى دنيزلى يعنى بادامكى و خصوصا مهدوى كيا و زايد خارق العاده بودند و همين ۳ بازيكن تعويضى باعث پيروزى پرسپوليس شدند. بعد از ده نفره شدن پرسپوليس اشتباه كادرفنى استقلال آنجا بود كه براى زدن گل هاى بيشتر تلاش نكردند بلكه در راستاى حفظ نتيجه عقب نشينى كردند و از آنجا كه مظلومى به ضعف هاى خط دفاعى تيمش واقف است براى اينكه عمق خط دفاعى و ميانى تيمش را ببندد مجبور شد تا بازيكنان تيمش را بسته و به جمع بازى كردن تشويق كند و لذا كناره هاى زمين را كاملا در اختيار قرمزپوشان قرار داد. اشتباه مظلومى به اين جهت نابودكننده بود كه تيم استقلال در طول فصل نشان داده است كه هر زمان از جناحين بر روى دروازه اش ارسالهاى موزى شكل صورت گرفته است به شدت آسيب پذير نشان داده است. دليل اين مساله ضعف عمده مدافعان استقلال در زدن توپهايى است كه از جناحين ارسال ميشود در واقع هرچقدر كه مدافعان ميانى استقلال كه از بهترين مدافعان فوتبال كشورمان هستند در زدن توپهاى مستقيم تبحر دارند به همان ميزان در دفع توپهاى ارسالى از جناحين دچار مشكل هستند. مشكل دوم استقلالى ها به هنگام ارسال از جناحين مهدى رحمتى است. دروازه بانى كه بى شك بهترين دروازه بان كشور و يكى از بهترين هاى آسيا  است اما در خروج از دروازه داراى مشكل است و متاسفانه همين مساله هم تيم استقلال و هم تيم ملى را در سانتر از جناحين آسيب پذير كرده است. در هر حال در اختيار گرفتن جناحين زمين در ۱۰ دقيقه پايانى بازى توسط قرمزپوشان يكى از شيرين ترين و عجيب ترين پيروزيهاى تاريخ باشگاه پرسپوليس را رقم زد. البته دلايل ديگرى را نيز مى توان در مورد پرسپوليس و استقلال در داربى ۷۴ برشمرد كه نيازمند تجزيه و تحليل دقيقترى است كه اميدوارم در آينده بتوانم به آن بپردازم اما نكته ديگر اينكه برد پرسپوليسى ها داراى ارزش بسيارى است و مى تواند اين تيم بحران زده را تا حدود بسيارى به آرامش تيمى نزديك كند اما دنيزلى و يارانش واقفند كه اين پيروزى بيش از اينكه روى قدرت قرمزپوشان باشد به خاطر اشتباهات وحشتناك مظلومى و بازيكنانش صورت گرفت و پرسپوليسى ها براى حضور مقتدرانه درليگ سال آينده و ليگ قهرمانان آسيا نيازمند بازيكنان بزرگ و ترميم ضعف هايشان هستند اما در مورد آبى پوشان نيز لازم است اشاره كنم به اينكه استقلالى ها چيزى را از دست نداده اند و هنوز بيشترين شانس را در ليگ برتر و جام حذفى دارند و حضور استقلال درفينال جام حذفى و بالاى جدول ليگ برتر مرهون يارگيرى فوق العاده فتح الله زاده و زحمات مظلومى و كادرفنى آبى پوشان است اما بايد بار ديگر تاكيد كنم استقلالى ها براى اينكه به قهرمانى در ليگ برتر و جام حذفى دست يابند نيازمند چند چيز مهم و حياتى هستند. اول ترميم ضعف هاى دفاعى هم در دفاع تيمى و هم فردى، دوم شجاعت بيشتر مظلومى و بازى تهاجمى استقلال با توجه به داشتن بازيكنان بزرگ با خصوصيات تهاجمى و سوم حمايت تماش
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks
محمدى به مناسبت ۲۰ساله شدن سازمان اموال تمليكى در گفتگو با ابرار اقتصادى اعلام كرد:
 
در كميسيون كشاورزى ، شيلات و صنايع تبديلى اتاق تعاون بررسى شد:
 
   
محمدى به مناسبت ۲۰ساله شدن سازمان اموال تمليكى در گفتگو با ابرار اقتصادى اعلام كرد:
سازمان اموال تمليكى نيازمند پشتيبانى دولت و مجلس براى ايفاى نقش حاكميتى
 
- زهره مجتهدزاده: سازمان جمع آورى و فروش اموال تمليكى با سرلوحه قراردادن اين شعار كه سازمان امين اموال دولت و حافظ حقوق ملت است وظيفه جمع آورى ، نگهدارى و فروش اموال منقول و غير منقول را كه به شيوه هاى مختلف در تملك دولت در مى آيد، برعهده دارد.اين سازمان به عنوان يك شركت دولتى زير نظر وزارت امور اقتصادى و دارايى ، نهادى است متخصص در فروش مزايده اى اموال منقول و غير منقول كه براى انجام مطلوب وظايف سازمانى خود برنامه هاى مختلفى از جمله ابلاغ بسته سياستى در قالب تكاليف ۲۴گانه ارائه كرده است كه مى تواند نقشه راه مطلوبى براى ادامه مسير روشن اين سازمان باشد.
ابرار اقتصادى در بيستمين سالگرد تاسيس سازمان جمع آورى و فروش اموال تمليكى گفت و گويى با اردشير محمدى رئيس هيات مديره و مدير عامل اين سازمان در خصوص اقدامات انجام شده و برنامه هاى آتى آن در راستاى تحقق برنامه هاى از پيش تعيين شده انجام داده است كه مشروح آن در ذيل مى آيد.
جناب آقاى محمدى فرآيندى كه سبب مى شود اموال منقول به تملك سازمان جمع آورى و فروش اموال تمليكى درآيد را تشريح نماييد؟
كالاهايى كه مالك آنها با وجود ابلاغ گمرك به هر دليلى براى تحويل گرفتن آنها مراجعه نكرده و از ترخيص كالاهاى خود از گمرك منصرف شده است،اموال متروكه ناميده مى شوند كه در چنين مواردى گمرك اسناد مربوط به اين دسته اموال را براى سازمان جمع آورى و فروش اموال تمليكى ارسال مى كند و فرايند عملياتى سازمان كه شامل جمع آورى ،نگهدارى و فروش اموال است ، آغاز مى شود.
درمورد كالاهاى قاچاق كشف شده گمرك به عنوان سازمان شاكى مراحل كار را تا زمان صدور حكم نهايى دنبال مى كند و پس از آنكه از سوى گمرك و محاكم قضائى قاچاق بودن كالا محرز شد بدل پرونده كالاهاى مكشوفه براى اين سازمان ارسال مى شود تا نسبت به فروش اين اموال اقدام كند.
چنانچه صاحبان اين قبيل كالاها در مراحل تجديد نظر بتوانند حكم تبرئه دريافت كنند قادرند درصورت موجود بودن كالا ، اصل كالا را دريافت كنند در غير اينصورت ما به ازاى آن به نرخ روز به آنها پرداخت مى شود.
كالاهاى ضبطى و قضايى نيز براى تعيين تكليف به اين سازمان معرفى مى شوند.
فرآيند فروش اموال غير منقول را توضيح بفرماييد؟
اموال غير منقول شامل وثايق يا اموال و املاكى است كه بنابر آراى صادر شده از سوى محاكم قضائى به نفع دولت ضبط مى شود.
اين اموال پس از اينكه به تملك دولت درآمده در اختيار سازمان قرار
مى گيرد تا به فروش برسد. در اين خصوص زمانى اين سازمان نسبت به فروش اموال غير منقول اقدام مى كند كه سند اين اموال به نام سازمان جمع آورى و فروش اموال تمليكى به عنوان نماينده دولت صادر شده باشد.
همچنين اگر در مراحل مختلف فروش اموال غير منقول، صاحب مال بتواند نقض حكم را از محاكم قضائى بگيرد، حتى اگر مال در مرحله مزايده هم باشد ، از مزايده خارج و به صاحب آن مسترد خواهد شد.
نقش سازمان در تعيين تكليف اموال ضبطى وثيقه گذارانى كه از سوى مراجع قضايى به سازمان معرفى مى شوند، چيست؟
در اين بخش مكرر به مواردى برخورد مى كنيم كه صاحبان ملك و ... سند ملك خود را بر اساس نيات انسانى و خير خواهانه براى آزادى زندانيان به وثيقه مى گذارند، ولى به هر علتى وثيقه آنها ضبط مى شود و بنا بر قانون در اختيار سازمان جمع آورى و فروش اموال تمليكى قرار مى گيرد. در اين مورد اين امكان قانونى وجود دارد كه سازمان با صاحب وثيقه مصالحه كند، به اين ترتيب كه ۲۰ درصد مبلغ وثيقه بصورت نقد و باقى در اقساط ۳۶ ماهه دريافت مى شود تا به اين ترتيب آسيب كمترى به اين افراد وارد شود. جالب است بدانيد كه در سال ۸۹ در مورد بيش از ۸۲ درصد پرونده هاى وثيقه اى با صاحبانشان مصالحه شده است، از اين رو تمام افرادى كه وثيقه ملك آنان به تملك دولت درآمده است، مى توانند با مراجعه به سازمان اموال تمليكى نسبت به خريدارى مجدد ملك خود با استفاده از تسهيلات در نظر گرفته شده اقدام كنند.
در اين موارد سازمان، اموال را به قيمت كارشناس رسمى دادگسترى واگذار مى كند.
شيوه نظارت بر فرايند فروش اموال منقول و غير منقول چگونه است؟
به منظور اطلاع رسانى شفاف و روشن، فروش اموال منقول و غير منقول به صورت مزايده برگزار مى شود، بدين صورت كه در مزايده ابتدا اموال را در رسانه ها و سايت سازمان اعلام عمومى مى كنيم.بنابراين هيچگونه محدوديتى براى دريافت اطلاعات اموال وجود ندارد. علاوه بر اين ساختار نظارتى بسيار قوى در سازمان وجود دارد.
در راس ساختار سازمان كه به صورت شركتى اداره مى شود مجمعى متشكل از وزراى اقتصادى و دارائى ،كشور و دادگسترى وهمچنين دادستان كل كشور و معاونت برنامه ريزى و نظارت راهبردى رياست جمهورى قرار دارد.
علاوه بر اين هيات عالى نظارت هم بر روند كار اشراف دارند كه دو نماينده از قوه قضائيه و يك نماينده از ديوان محاسبات و دو نماينده هم از سوى وزير امور اقتصادى و دارايى همگى با حكم وزير اقتصاد بر عملكرد سازمان در مراحل فروش اموال به صورت مستمر نظارت مى كنند .
همچنين براى اينكه دايره مشتريان و متقاضيان مزايده افزايش يابد ، با شوراى عالى اصناف تفاهم نامه اى منعقد كرده ايم تا فهرست اقلام
مزايده اى سازمان را براى آن شورا ارسال كنيم و آنها هم به فراخور ليست اصناف زير نظر خود فهرست و زمان مزايده را براى اصناف مرتبط ارسال كنند تا به اين ترتيب دايره مشتريان بالقوه سازمان گسترده شود.
در اين راستا تفاهم نامه اى هم با اتحاديه هاى كشورى مشاوران املاك در حال انعقاد مى باشد.
چندى پيش اعلام كرديد كه اين سازمان آمادگى دارد به عنوان يك سازمان تخصصى اموال مازاد دولتى را به فروش برساند در اين خصوص توضيح بفرماييد؟
پيشنهاد داديم كه سازمان اموال تمليكى مى تواند به صورت متمركز مسئوليت نگهدارى و فروش اين اموال را با ايجاد ارزش افزوده در آنها به عهده گيرد، اين كار مى تواند حركت و تحول بزرگى در راستاى نگهدارى و ايجاد ارزش افزوده از اموال مازاد دولت باشد و ما اين آمادگى را داريم تا بسترهاى قانونى لازم را با همكارى دستگاه هاى مرتبط فراهم آوريم كه مقدمات اين موضوع در حوزه وزارت اقتصاد در حال بررسى است و در صورتى كه تمهيدات و محمل قانونى كار مهيا باشد در اين حوزه وارد مى شويم.در اين زمينه اين سازمان مى تواند پس از اتخاذ راهكارهاى قانونى ضمن ايجاد بانك اطلاعاتى پويا از اموال مازاد دولت در نگهدارى و تعيين تكليف اين دسته از اموال و استفاده بهينه از منابع دولت نقش تاثير گذارى داشته باشد.
با توجه به ساختار و تشكيلات سازمان جمع آورى و فروش اموال تمليكى كه به صورت ماهانه مزايده اموال منقول و غير منقول برگزار مى كند، مى تواند بدون ايجاد سازمانى جديد اين وظايف و نقش ها را با تقويت و ابلاغ قوانين مربوط در راستاى ايجاد بانك جامع اطلاعاتى و تامين هرچه مطلوبتر منافع ملى انجام دهد.
به نظر شما اين ظرفيت در سازمان وجود دارد تا فروش اموال مازاد دولتى متمركز شود؟
سازمان جمع آورى و فروش اموال تمليكى تنها سازمان تخصصى دولتى در فروش اموال منقول و غير منقول است كه بيش از دودهه تجربه در اين زمينه دارد.يكپارچه كردن نظام مزايده اموال مازاد دولتى ضمن صرفه جويى در هزينه ، زمان و نيروى انسانى موجب ارتقاى بهره ورى ، نظارت ، دقت و سرعت در فروش اموال دولت مى شود. بديهى است براى ورود به اين حوزه نيازمند حمايت و پشتيبانى همه جانبه هستيم.
سازمان مزايده هاى خود را به صورت الكترونيكى هم ارائه مى دهد در اين خصوص توضيح دهيد؟
سازمان اموال تمليكى در ايفاى يكى از كاركردهاى مهم خود كه فروش اموال است اين خدمات را از طريق سامانه الكترونيكى به مردم ارائه مى دهد كه با اين روش مشتريان با سرعت بالا،به اطلاعات مزايده ها دسترسى دارند كه در وقت و هزينه آنها صرفه جويى مى شود.
دسترسى به اطلاعات اموال مطرح در مزايده ، امكان ارائه پيشنهاد قيمت و شركت در مزايده از سراسر كشور و رويت تصوير كالاهاى مزايده اموال منقول سازمان ، از جمله خدمات ارائه شده در اين راستا است.
براى ارتقاء سطح كيفى و كمى كاركنان چه اقداماتى انجام داده ايد و چه برنامه هايى داريد؟
ارتقاء جايگاه سازمانى و تقويت و توسعه منابع انسانى از اولويت هاى سازمانى است تا جايگاه واقعى و ظرفيت كاركنان آن در اقتصاد كشور به درستى براى همگان روشن شود.
احصاى نيازهاى سازمان بر اساس توانايى و تخصص افراد ، توزيع متناسب وظايف و ارائه آموزش هاى لازم، تجهيز و تقويت مديريت هاى ستادى و استانى بر اساس الگوهاى مناسب طبقه بندى از برنامه هاى اين سازمان در حوزه منابع انسانى است.رويكرد مديريت سازمان به كاركنان توجه به كرامت انسانى همراه با رفتار محبت آميز و حل مشكلات كاركنان به ويژه در استان هاى محروم است تا از اين طريق بتوانيم از زحمات همكاران قدردانى نماييم.همچنين صدور كارت بيمه طلائى براى كليه كاركنان سازمان يكى ديگر از اقدامات در اين حوزه است.
آمار فروش اموال منقول و غير منقول در ۱۰ماهه سالجارى به چه ميزان بوده است؟
فروش اموال غير منقول سازمان در ۱۰ماهه سالجارى بيش از ۲۰۸ميليارد و ۷۷۵ ميليون ريال بوده كه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷۶درصد رشد داشته است در همين مدت فروش اموال منقول سازمان بيش از ۶۳۹ ميليارد و ۷۹۰ميليون ريال بوده كه ۲۷ درصد در قياس با سال قبل رشد نشان مى دهد كه مجموع فروش اموال منقول و غير منقول در همين مدت با ۳۶ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به رقم ۸۴۸ ميلياردو ۵۶۷ ميليون ريال رسيد.
برنامه هاى آتى سازمان را براى پيشبرد اهداف سازمانى بيان نماييد؟
تلاش در جهت به روز رسانى و تسريع در فرآيند فروش اموال ،ارتقاى بهره ورى و مديريت در مصرف بهينه امكانات و بازمهندسى فرايند فروش و انهدام كالا،جلوگيرى از رسوب و ماندگارى كالاها در گمرك و تلاش براى ايجاد وظايف ، مسئوليت و درآمدهاى جديد براى سازمان در سالى كه به نام سال جهاد اقتصادى مزين شده است از آن جمله است.
تثبيت جايگاه سازمانى، ارتقاء منابع انسانى بر مبناى آموزش، تعامل پويا با دستگا هها و سازمان هاى مرتبط ارائه خدمات الكترونيكى ،استانداردسازى رويه ها ، استفاده از سيستم هاى نوين مديريتى ، استفاده از فناوريهاى نوين ، نظارت دقيق سيستمى ، تقويت نقش حاكميتى سازمان ، توانمند سازى و تعامل فعال و پويا با دستگاههاى مرتبط از ديگر
برنامه هاى آتى سازمان است.
بازنگرى در اساسنامه سازمان را يكى از كارهاى عملى جهت پيشبرد اهداف سازمانى مى دانيد در اين خصوص توضيح بفرماييد؟
سازمان سالانه هزينه هاى زيادى براى انهدام كالاهاى غير استاندارد و غير بهداشتى پرداخت مى كند كه اين اقدام با ساختار درآمد هزينه اى آن كه مشمول سازمان هاى تصدى گراست در تعارض است كه نياز به بازنگرى دارد و در اين زمينه نيازمند پشتيبانى بيشتر دولت و مجلس براى ايفاى نقش حاكميتى سازمان اموال تمليكى هستيم و اساسنامه سازمان بايد بازنگرى شود تا بتوانيم از ظرفيت بالاى آن در ارائه خدمات مطلوب تر به مردم و دولت استفاده كنيم .
براى اجراى دقيق وظايف حاكميتى سازمان چه برنامه اى در دستور كار داريد؟
در سازمان ما با دو رويكرد متناقض مواجه هستيم از يك سو داراى وظايف حاكميتى و از سوى ديگر يك بنگاه اقتصادى و داراى شرايط درآمد هزينه اى هستيم. كه براى مديريت صحيح اين دو وظيفه و ايجاد تعادل منطقى بين آنها و برون رفت از اين مشكلات و انجام بهينه وظايف حاكميتى از جمله انهدام، استرداد و اعاده بايد در قانون، هزينه و منابع مالى براى سازمان پيش بينى شود.
همچنين از آنجائيكه يك سازمان درآمد هزينه اى هستيم بايد با در اختيار گرفتن وظايف و مسئوليت هاى جديد درآمد هاى جديد ايجاد كنيم ويا اينكه براى انجام مطلوب وظايف حاكميتى، در ساختار سازمانى بازنگرى شود، بدين شكل كه از يك بنگاه اقتصادى(درآمد هزينه اى) به يك موسسه دولتى تبديل شويم.
بر اساس قانون جديد گمرك و لايحه جديد قاچاق كالا چه وظايف و مسئوليت هاى جديدى براى سازمان ايجاد شده است؟
بر اساس ماده ۳ لايحه جديد قاچاق كالا، سازمان اموال تمليكى به عضويت ستاد مركزى مبارزه با قاچاق كالا و ارز درآمد. همچنين بر اساس ماده ۴۰ ، كالا هاى قاچاق مكشوفه به سازمان تحويل داده مى شود و سازمان اموال تمليكى وظيفه نگهدارى آن را تا مرحله قطعيت بر عهده دارد، كه تحقق اين امر مستلزم تهيه امكانات و تجهيزات براى انجام تكاليف جديد مى باشد.
در تبصره ماده ۴۸ اين قانون نيز فروش كالاهاى سريع الفساد پس از اخذ مجوز از مرجع رسيدگى كننده به پرونده بر عهده سازمان گذاشته شده است.
همچنين بر اساس ماده ۵۰لايحه جديد قاچاق كالا فروش كالاهاى قاچاق پس از اخذ مجوز از مراجع ذيربط و رعايت كليه ضوابط قانونى از جمله ضوابط فنى ، بهداشتى و قرنطينه اى توسط سازمان اموال تمليكى انجام مى شود.در تبصره ۴ ماده ۲۴ قانون جديد امور گمركى نيز مسئوليت تعيين تكليف كالاهاى متروكه مناطق آزاد نيز بر عهده سازمان اموال تمليكى نهاده شده است.
در حوزه نرم افزارى و بهره گيرى از فن آورى اطلاعات و ارتباطات و توسعه مديريت تا كنون چه اقداماتى صورت گرفته است؟
راه اندازى سامانه مكاتبات ادارى ، پياده سازى سامانه اينترانت داخلى سازمان ، سامانه جامع فروش اموال از طريق مزايده الكترونيك ، توسعه سامانه جامع اختصاصى عملياتى سازمان و مستند سازى و اصلاح فرايندهاى مالى ، از برنامه هاى عملياتى اين سازمان است.
همچنين از ديگر برنامه هاى اجرايى سازمان شامل تبادل تفاهم نامه با پارك علم و فناورى دانشگاه تهران جهت انجام امور پژوهشى و تحقيقاتى ، تدوين برنامه تعالى سازمانى الگوى ۹۰ ، تدوين برنامه عملياتى سازمان با استفاده از بسته سياستى سازمان و اجراى مدل ساماندهى محيط كار بوده است.
انتظار مى رود تا پايان سال آينده تمامى رويه هاى سازمانى بصورت كاملا مكانيزه و مبتنى بر فناورى اطلاعات انجام شود كه تامين اعتبار و بودجه لازم به تحقق اين امر سرعت و شتاب خواهد بخشيد.
ارتقاى سطح دانش و آگاهى كاركنان موجب بهبود روند كار و پيشبرد مطلوبتر اهداف سازمانى خواهد شد در اين خصوص چه اقداماتى صورت گرفته است؟
در اين خصوص بخش هاى مختلف سازمان برنامه هاى مدونى را براى ارتقاى سطح دانش كاركنان عملياتى كرده است كه برگزارى دوره اختصاصى ارزيابى براى ارزيابان و دوره اختصاصى براى كارشناسان حقوقى ، دوره هاى بهبود مديريت، تعالى سازمانى، دوره آشنائى با ۱۰ برنامه تحول در نظام ادارى كشور ، اصول بايگانى مختص بايگان ها ، ساماندهى محيط كار ، آموزش تخصصى اصول حسابدارى و برنامه نويسى كاربردى از آن جمله بوده است.از برنامه هاى آتى سازمان در اين حوزه، آموزش از راه دور وغير حضورى مى باشد.
   
در كميسيون كشاورزى ، شيلات و صنايع تبديلى اتاق تعاون بررسى شد:
شناسايى ظرفيت ها و ايجاد بانك اطلاعاتى در بخش كشاورزى و شيلات
 
سرويس خبر- اتاق تعاون جمهورى اسلامى ايران به عنوان يكى از محورهاى ۳ گانه اقتصاد ملى در كنار دولت و بخش خصوصى در چارچوب سند چشم انداز ۲۰ ساله كشور و با ديدگاه رسيدن به سهم ۲۵ درصدى در اقتصاد ملى ،در دوره فعلى تغييرات مديريتى خود با برگزارى همايش سراسرى اتاق هاى تعاون و اتحاديه هاى تعاونى در ديماه ۹۰و در آستانه سال بين المللى تعاون ، با نيت ايجاد تحول در تعاونى ها و اتحاديه هاى سراسرى كشور كه به عنوان دومين ركن اقتصاد ملى در كنار دولت و بخش خصوصى ايفاى نقش خواهند كرد ،برنامه ريزى هاى مدونى را براى تعاونى ها و اتحاديه ها رقم زد كه آغاز آنها با تشكيل كميسيون هاى ۶گانه بود و در همين راستا هفته گذشته كميسيون حمل و نقل ،گمرك و ترانزيت در اتاق تعاون برگزار و روز گذشته نيز كميسيون شيلات ،كشاورزى و صنايع تبديلى با حضور اعضاى آن در اتاق تشكيل و مفادى در آن به تصويب رسيد.اللهيار ولى زاده ، نايب رييس كميسيون كشاورزى،شيلات و صنايع تبديلى اتاق تعاون مركزى ايران طى گفتگو با خبرنگار ابرار اقتصادى در خصوص دستور كار جلسه و برنامه ريزى هاى آتى كميسيون براى تحقق اهداف تعاونى ها و اتحاديه ها بالاخص در سال بين المللى تعاون ، اظهارداشت: پس از تصويب ساز و كارها در همايش ديماه اين كميسيون براى شناسايى ظرفيت هاى بخش كشاورزى ، شيلات و ايجاد يك بانك اطلاعاتى قوى در اين حوزه تشكيل شد كه قرار بر اين است با برنامه ريزى دقيق مطالبات اين بخش پيگيرى و حتى در صورت ضرورت مقرراتى كه مانع ايجاد مى كند نيز تغيير كند.رييس هيات مديره اتحاديه تعاونى هاى صنعت دامپرورى (همگام) به معرفى كميته هاى مصوب زير مجموعه اين كميسيون تخصصى كه به تصويب اعضا رسيد پرداخت و گفت: در اين جلسه ۵ كميته شامل زراعت و باغبانى- شيلات- صنايع تبديلى- صادرات و واردات محصولات كشاورزى و دامى و كميته دام و طيور تعيين و مسئولين هر كدام معرفى و نيز يك دبيرخانه براى رسيدگى به امورات كميسيون مشخص گرديد.

|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

بداخلاقی‌های جبهه پایداری اجازه نمی‌دهد آنها در لیست جبهه متحد باشند

بداخلاقی‌های جبهه پایداری اجازه نمی‌دهد آنها در لیست جبهه متحد باشند
ایران > انتخابات  - همشهری‌آنلاین:
قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت: حضور چهار نفر در لیست جبهه متحد اصولگرایان قطعی شده است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، اسدالله بادامچیان در مراسم پانزدهمین سالگرد هفته نامه شما (ارگان حزب موتلفه اسلامی)  مطالب مهمی درباره انتخابات مطرح کرد که در جدول زیر‌ آمده است: 

1

  • ‌باید عناصری به مجلس نهم روند که به دور از افراط‌گری، محافظه‌کاری و شلوغ بازی‌های سیاسی و غوغاسالاری باشند.

2

  • در حزب موتلفه اسلامی انسان احساس می‌کند دنیای جدیدی در دنیای تحزب برایش ترسیم می‌شود.

3

  • حزب موتلفه اسلامی سال‌ها است که در نهضت امام نقش اساسی داشته‌اند.

4

  • ‌چشم جهان نیز نگران انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی است و استکبار جهانی تمایل دارد این انتخابات با شور و نشاط برگزار نشود و عناصر غیر قوی و افراطی و تندرو به مجلس راه پیدا کنند.

5

  • حضور محمدنبی حبیبی، بادامچیان، غفوری‌فرد و فاطمه رهبر در لیست جبهه متحد اصلوگرایان قطعی شد.

6

  • {آیا درست است که آقای کاتوزیان و عباسپور از لیست جبهه متحد اصولگریان حذف شده‌اند؟} به هر ترتیب جبهه متحد اصولگرایان باید 30 نفر را معرفی کند و ما تراکم شخصیت داریم. در مقایسه با برخی سلیقه‌ها ممکن است برخی از افراد به دلیل این‌که دارای صلاحیت نیستند کنار بمانند.

7

  • مطهری یا به صورت منفرد و یا به صورت یک مجموعه وارد خواهند شد.

8

  • برخی بداخلاقی‌ها و تندروی‌های جبهه پایداری برای همه روشن است که این موارد اجازه نمی‌دهد که آن‌ها در لیست جبهه متحد قرار بگیرند. طبیعتا جبهه پایداری فهرست جدا خواهند داشت و فهرست‌های فرعی دیگر هم خواهیم داشت.

9

  • ‌این اشتراکات تا هم اکنون کم بوده ضمن این‌که در جبهه متحد مطرح شده است که هر کس در لیست این جبهه قرار گیرد در فهرست جبهه پایداری نباشد.

10

  • ‌جایگاه ایران در دنیا جایگاه بالایی است و ما یک کشور مقتدر هستیم. اما نمی‌شود یک کشور مقتدر گرفتار بیکاری، گرانی مسکن و اجاره نشدن طرح‌های عمده‌اش باشد. به همین دلیل انتخابات مجلس نهم و ریاست جمهوری بعدی حایز اهمیت است و رئیس‌جمهور بعدی باید انسان قوی و پخته‌ای باشد که با تدبیر کامل به طرف رفع این مشکلات رود.

 (منبع: ایسنا)

در همین زمینه:

|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

توزیع شب‌نامه انتخاباتی علیه لاریجانی در قم

توزیع شب‌نامه انتخاباتی علیه لاریجانی در قم
ایران > انتخابات  - همشهری‌آنلاین:
عضو جبهه ایستادگی از توزیع شب‌نامه و بیانیه‌های انتخاباتی علیه علی لاریجانی در قم خبر داد.

کنعانی مقدم به ایلنا گفت: اگرچه نام لاریجانی در لیست قم قرار دارد ولی متاسفانه از گوشه و کنار شنیده می‌شود که برخی بیانیه‌ها و شب نامه‌ها علیه وی در قم توزیع می‌شود که این مساله جای نگرانی و تامل دارد.

وی افزود: این قضیه تخلف انتخاباتی و هتک حرمت به مسئولان نظام محسوب می‌شود.

به گزارش همشهری‌آنلاین، توزیع شب نامه علیه علی لاریجانی یا تولید و توزیع بولتن علیه آیت الله مهدوی‌کنی نمونه‌هایی از بداخلاقی‌های انتخاباتی است که رهبر معظم انقلاب بر پرهیز از آن تاکید کرده‌اند اما همچنان شاهد وقوع آن علیه جبهه متحد اصولگرایان هستیم.

در همین زمینه:

|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

گمانه‌زنی‌ها درباره 3 نفر پایانی جبهه متحد؛ افرادی که شانس بیشتری دارند

گمانه‌زنی‌ها درباره 3 نفر پایانی جبهه متحد؛ افرادی که شانس بیشتری دارند
ایران > انتخابات  - همشهری‌آنلاین:
اسامی 27 نفر از کاندیداهای جبهه متحد اصولگرایان در جلسه یکشنبه شب شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان قطعی شد تا بررسی‌های نهایی برای حضور سه نفر دیگر صورت گیرد.

فارس نوشت: از سه نفر باقیمانده برای تکمیل این لیست، بررسی و پیشنهاد انتخاب دو نفر از نامزدهای روحانی از بین حجج الاسلام نقویان، تقدیمی و انصاریان از سوی جامعه روحانیت مبارز خواهد بود و بررسی برای تعیین یک نفر باقیمانده از سوی جبهه متحد اصولگرایان از بین غفوری فرد، سجادی و فرمانی ادامه دارد.

لیست جبهه متحد اصولگرایان تا این لحظه نهایی نشده است و احتمال هرگونه تغییر و تحول دراین لیست محتمل است.

more اسامی 27 کاندیدای قطعی جبهه متحد اصولگرایان اعلام شد

در همین زمینه:

|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

اسامی 27 کاندیدای قطعی جبهه متحد اصولگرایان اعلام شد

اسامی 27 کاندیدای قطعی جبهه متحد اصولگرایان اعلام شد
ایران > انتخابات  - همشهری‌آنلاین:
اسامی 27 نفر از کاندیداهای جبهه متحد اصولگرایان در جلسه یکشنبه شب شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان قطعی شد.

اسامی 27 نفر از کاندیداهای جبهه متحد اصولگرایان قطعی شد و مطهری، کاتوزیان، نواب و عباسپور از این لیست حذف شدند. اسامی این 27 نامزد قطعی به نقل از مهر به شرح زیر است:
1- غلامعلی حدادعادل
2- محمدحسن ابوترابی  
3- احمد توکلی  
4- محمدرضا باهنر  
5- حسین فدایی  
6- علیرضا زاکانی  
7- غلامرضا مصباحی مقدم  
8- محسن کازرونی  
9- حجت الاسلام میردامادی  
10- زهره الهیان  
11- فاطمه رهبر  
12- الهام امین زاده  
13- لاله افتخاری  
14- اسماعیل کوثری  
15- اسدالله بادامچیان  
16- الیاس نادران  
17- علیرضا مرندی  
18- پرویز سروری  
19- حسین نجابت  
20- محمدنبی حبیبی  
21- علی اصغر خانی  
22. مجتبی رحمان دوست  
23. مسعود میرکاظمی  
24. زهره طبیب زاده  
25. حسین مظفر  
26. محمود فرشیدی
27. نبی رودکی  

برای 3 نفر باقیمانده این لیست که 2 نفر آنها قرار است از روحانیون باشند بعدا تصمیم‌گیری خواهد شد.

در همین زمینه:

|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

مهم ترین خبر روزنامه های 17 بهمن

مهم ترین خبر روزنامه های 17 بهمن
پیشخوان > روزنامه  - همشهری آنلاین:
مروری داریم بر تیتر اول روزنامه های صبح ایران:

بحث بودجه و مسائل مربوط به آن تیتر و خبر یک روزنامه های زیر است:

ابتکار:

«بودجه 91؛ حمله از مجلس دفاع از دولت».

آرمان روابط عمومی:

«ارقام بودجه 91 واقعی نیست».

جهان صنعت:

«ارقام بودجه 91 واقعی نیست».

آفتاب یزد:

«پاسخ مطهری به الهام».

این روزنامه نوشته است:"از آقای الهام باید پرسید که چرا تا این حد نسبت به سوال از رئیس جمهور هراس دارد؟"

تهران امروز:

«پرواز فجر در دهه فجر».

تیتر مربوط به  پرتاب چهارمین ماهواره ایرانی به فضاست.

اعتماد:

«سرمای شدید در راه است».

ایران:

«دستور پرداخت فوری مطالبات بازنشستگان».

جام جم:

«شهروندان آمریکایی هم به تهدید علیه ایران"نه" گفتند».

رسالت هم به همین موضوع پرداخته است:

«جنگ نه، ترور نه، دخالت و تحریم هم نه».

اطلاعات:

«مخالفت جهانی با تهدیدهای آمریکا و اسرائیل علیه ایران».

 کیهان:

«فریاد یکپارچه در 80 شهر آمریکا و کانادا/کنار مردم ایران ایستاده ایم».

 شرق به نقل از قائم مقام موسسه تنظیم و نشر اثار امام ره:

«ابراز تاسف جدی از مراسم نمادین سالگرد ورود امام (ره)».

هدف و اقتصاد:

«دولت لایحه حذف 4 صفر پول ملی را نهایی کرد».

 

 

 


|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: , , ,
تاریخ : دو شنبه 17 بهمن 1390
نویسنده : Oda Pardeks

مشکل، حکایتی است که تقریر می‌کنند

مشکل، حکایتی است که تقریر می‌کنند
سینما و تلویزیون > جشنواره  - سعیدمروتی:
جوان‌های پرشوری که در دوره‌های اول برگزاری جشنواره فیلم‌فجر در صف‌های طولانی می‌ایستادند تا فیلم‌های مهرجویی، کیمیایی، بیضایی، کیارستمی، عیاری و... را تماشا کنند تا ابراهیم‌حاتمی‌کیا و رسول‌ملاقلی‌پور را کشف کنند که به مکاشفه سینمای روبربرسون، آندری تارکوفسکی و تئوآنجلو‌پولوس بپردازند، حالا میانسالی را پشت سر گذاشته‌اند.

 کودکی که همزمان با برگزاری اولین دوره جشنواره به‌دنیا آمد، امروز جوان برومند 30ساله‌ای است که قاعدتا باید در مسیر پختگی گام‌بردارد. تعدادی از کارگردان‌هایی که امسال در جشنواره فیلم حضور دارند هنگام برگزاری دوره اول هنوز به دنیا نیامده بودند. اولین‌ فیلمسازی که جایزه بهترین فیلم را از جشنواره دریافت کرد نزدیک به 2دهه است که فیلم نساخته و کسی خبری از او ندارد.

جشنواره فیلم‌فجر در این 30سال، هزار داستان و ماجرا را پشت سرگذاشته؛ یک تاریخ که مطالعه‌اش اگر با دقت همراه باشد می‌تواند به اعتلا و پیشرفت بینجامد؛ البته با این الزام که متولیانش چشم و گوش بر دانسته‌های کارشناسان نبندند... و جشنواره فیلم‌فجر فستیوال چشم‌ها و گوش‌های بسته است! این را بازگشت به عقب‌های مکرر جشنواره ثابت می‌کند و البته نباید انکار کرد که با تمام این احوالات گام‌هایی به پیش هم برداشته شده. مثال واضحش نظم تحسین‌برانگیز جشنواره امسال است. آن هم پس از 2دوره اغتشاش کامل که به بهانه رونق جشنواره هر نظم و ترتیبی در آن به سخره گرفته شده بود.

اما در بی‌نظم‌ترین دوره جشنواره یعنی جشنواره پارسال، تعدادی از بهترین فیلم‌های سال‌های اخیر کنار هم به نمایش درآمدند تا بار دیگر سینمای ایران با مهمترین رخداد سالانه‌اش، امید را به دل دوستدارانش بیاورد.

این جشنواره‌ای است که حتی بی‌انصاف‌ترین خرده‌گیرانش هم اگر اهل طایفه سینما یا دلبسته به آن باشند، در ته دل دوستش دارند و عزیزش می‌شمرند.

این جشنواره‌ای است که سکوی پرتاب تقریبا تمام سینماگران نسل پس از انقلاب بوده است. از زنده‌یاد رسول‌ملاقلی‌‌پور، ابراهیم‌حاتمی‌کیا، کیانوش عیاری، واروژ کریم‌مسیحی و بهروز افخمی گرفته تا مجیدمجیدی، رضا میرکریمی، حمید‌نعمت‌الله، اصغرفرهادی و چندین و چند کارگردان دیگر که روزی روزگاری با اولین ساخته‌شان در فجر درخشیدن را آغاز کردند.

جشنواره حتی اگر به پدید‌ه‌هایش بی‌اعتنا و نامهربان باشد باز همین که فضایی برای دیده شدنشان فراهم می‌کند، کار خود را انجام می‌دهد.

در 30سالگی اما می‌توان هم به مسیر طی شده نگاه کرد و هم راه پرپیچ‌وخم و مبهم آینده را در نظر داشت. قناعت به داشته‌ها همیشه خوب نیست و از سوی دیگر آرمان‌گرایی گاهی اوقات، حاصلی جز نومیدی به همراه نمی‌آورد.

نمی‌‌توان فراموش کرد که این جشنواره با تمام اهمیت و جایگاه غیرقابل‌انکارش تا چه اندازه دچار آسیب و ضعف است و البته نمی‌توان الزاماتش که ریشه اصلی برخی نابسامانی‌هایش است را نیز نادیده گرفت.

وقتی خاستگاه جشنواره دولتی است نمی‌توان انتظار داشت رفتن و آمدن دولت‌ها بر آن تاثیری نگذارد. اما می‌توان انتظار داشت که این چرخ معروف، هربار از نواختراع نشود! میراث گذشتگان یکسره زیرسوال نرود و تکلیف برخی امور یک‌بار برای همیشه روشن شود.

این جشنواره‌ای است که با آن به دنیا آمده‌ایم، بزرگ شده‌ایم، عاشق شده‌ایم، موسپید کرده‌ایم و در سرد‌ترین روزهای سال، ‌از گرمایش بهره گرفته‌ایم. بارها ناامیدمان کرده و البته بارها هم در اوج ناامیدی، قلبمان را روشن ساخته.
این حکایت ماست با 30دوره برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم فجر و مشکل، حکایتی است که تقریر می‌کنند...


|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: , , ,
آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید