اجرای موفق رزم تاکتیکی در رزمایش نیروی زمینی سپاه+سردار پاکپور: واکنش ما در برابر تهدید، کوبنده و تهاجمی استفرمانده نیروی زمینی سپاه در پایان رزمایش 'حامیان ولایت' نیروی زمینی سپاه، از اجرای موفق تمام مولفههای رزم تاکتیکی در این رزمایش خبر داد.
|
|
'دمیتری راگوزین' معاون نخست وزیر روسیه در امور دفاعی، ناتو را تهدید كرد كه مسكو سپر دفاع هوایی موثر و كارامدی برای مقابله با سپر دفاع موشكی این سازمان ارائه می كند.
به گزارش ایرنا، راگوزین روز یكشنبه در پایگاه اینترنتی خود نوشت كه نشست امنیت جهانی در مونیخ در زمینه دستیابی به توافقی برای ساخت سامانه دفاع موشكی اروپایی شكست خورد.
معاون نخست وزیر روسیه در امور دفاعی كه تا یك ماه پیش نماینده تام الاختیار این كشوردر ناتو بود،با اشاره به اظهارات اخیر دبیركل ناتو مبنی بر نیاز اروپا به ادامه ساخت سپر دفاع موشكی برای دفاع از مردم این قاره افزود: بر این اساس ما نیز نیاز به توسعه چنین سیستمی برای دفاع از مردم روسیه در برابر تهدیدهای شما داریم و از این بابت در مقابل مردم خود مسوولیم.
وزیر امور خارجه روسیه نیز دیروز با هشدار به مقامات ناتو مبنی بر اقدام یكجانبه این سازمان در استفاده از پدافند موشكی،گفت: هنوز هیچ پیشرفتی در حل دعوا بر سر این موضوع حاصل نشده است.
'سرگئی لاوروف' كه به منظور شركت در چهل و هشتمین نشست امنیتی مونیخ در آلمان به سر می برد، روز شنبه در محل برگزاری این نشست بین المللی،درمورد وضعیت همكاری این كشور با ناتو در موضوع سپر دفاع موشكی، گفته بود: من هیچ امكانی نمی بینیم تا زمانی كه نگرانی های مشروع ما نادیده گرفته می شود، در این مسئله پیشرفتی حاصل شود.
طرح سپر دفاع موشكی آمریكایی در قاره اروپا در ماه های اخیر به دلیل بی توجهی كامل غرب به نگرانی ها و دغدغه های روسیه به نقطه افتراق اصلی میان مسكو و غربی ها به سركردگی كاخ سفید تبدیل شده است.
غرب به بهانه تهدید موشكی كشورهای اوپایی از سوی برخی كشورها اقدام به استقرار گام به گام سپر دفاع موشكی خود درمجاورت مرزهای اروپایی روسیه می كند و مسكو این اقدام را تهدیدی برای امنیت نیروهای راهبردی موشكی هسته ای خود تلقی می كند.
|
|
از 3 نفر باقی مانده برای تکمیل این لیست، بررسی و پیشنهاد انتخاب 2 نفر از نامزدهای روحانی از بین حجج اسلام نقویان، تقدیمی و انصاریان از سوی جامعه روحانیت مبارز خواهد بود و بررسی برای تعیین یک نفر باقیمانده از سوی جبهه متحد اصولگرایان از بین غفوری فرد، سجادی و فرمانی ادامه دارد.
لیست جبهه متحد اصولگرایان تا این لحظه نهایی نشده است و احتمال هرگونه تغییر و تحول دراین لیست محتمل است.
|
این افراد عبارتند از:
شهاب الدین صدر
مرتضی آقاتهرانی
علی مطهری
حمیدرضا کاتوزیان
علی عباسپور
فاطمه آلیا
مهدی کوچک زاذه
علی اصغر زارعی
حمید رسایی
طیبه صفایی
حسن غفوری فرد
گفتنی است سیدرضا اکرمی نماینده تهران در مجلس هشتم، کاندیدای مجلس نهم نشد.
|
زهرا تالانی:بازنشستگان تامین اجتماعی از سال 88 منتظرند که قانون همانند سازی حقوقشان اجرا شود اما به گفته علی اکبر خبازها رییس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی می گوید که اول آذرماه، رئیسجمهور به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داد تا نظر کانون بازنشستگان در این رابطه تامین کند، بنابراین بازنشستگان تامین اجتماعی این توقع را دارند که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرچه سریعتر دستور رئیسجمهور را اجرایی کند.برای همین چهار مرتبه به رئیس جمهور نامه نوشتیم اما این قانون به طور کامل اجرایی نشده و بازنشستگان همچنان در انتظار سهم همسان سازی حقوق خود هستند.او مهمان کافه خبر شد تا به مسائل مربوط به بازنشستگان پاسخ دهد:
قرار بود قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان سال 88 اجرا شود.اما هنوز بازنشستگان منتظر این موضوع هستند و هیچ اتفاقی نیفتاده است.مشکل کار کجاست؟
بله .هر روز بر میزان حقوق و مزایای بازنشستگان لشکری و کشوری افزوده می شود اما بازنشستگان تامین اجتماعی از این موارد بهره مند نیستند. برای همسان سازی حقوق بازنشستگان مطابق قانون بودجه سال 88 قرار بود دو هزار و 500 میلیارد تومان در قالب سهام به آنان ارائه شود درصورتیکه این اتفاق رخ نداده است.
اول آذرماه، رئیسجمهور به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داد تا نظر کانون بازنشستگان در این رابطه تامین کند، بنابراین بازنشستگان تامین اجتماعی این توقع را دارند که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرچه سریعتر دستور رئیسجمهور را اجرایی کند.برای همین چهار مرتبه به رئیس جمهور نامه نوشتیم اما این قانون به طور کامل اجرایی نشده و بازنشستگان همچنان در انتظار سهم همسان سازی حقوق خود هستند.
هم اکنون این قشر از افراد جامعه دارای مشکلات زیادی هستند که با توجه به حقوق و مستمری کم آنان نمی توانند از عهده آنها برآیند به همین دلیل بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان در انتظار همسان سازی حقوق خود بسر می برند.
به نظرم مجلس همسانسازی مستمری بازنشستگان را فراموش کردهاست و کمیته پیگیری همسانسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در مجلس به دست فراموشی سپرده شدهاست.انتظار داشتیم هیات رئیسه مجلس به وعده خود در تشکیل کمیته پیگیری همسانسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی عمل کند اما تاکنون با وجود پیگیریهای مکرر هنوز پاسخی دریافت نکردهایم.باید به این موضوع رسیدگی شود چون صاحبان اصلی سازمان تأمین اجتماعی بازنشستگان هستند لذا انتظار میرفت معاونان رفاه و وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم حضور داشته باشند.
حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان چقدر است؟
حداقل حقوق 80 درصد بازنشستگان 353 هزار تومان است و باید اذعان داشت تمامی این بازنشستگان زیر خط فقر محسوب می شوند.سازمان تامین اجتماعی بیش از یک میلیون و 400 هزار بازنشسته دارد که اغلب این قشر حداقل بگیر بوده و با مشکلات عدیده مالی مواجه هستند.
حداکثر حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را یک میلیون و 700 هزار تومان است که تنها درصد محدودی از بازنشستگان حداکثر حقوق را دریافت می کنند و اغلب بازنشستگان تامین اجتماعی حداقل بگیر هستند.
در جامعه امروز و با توجه به نرخ تورم کسانی که دریافتی کمتر از 800 هزار تومان دارند جزء جمعیت زیر خط فقر محسوب می شوند. انتظار می رود دولت و مسئولان سازمان تامین اجتماعی عنایت بیشتری نسبت به بازنشستگان تامین اجتماعی به خصوص حداقل بگیرها داشته باشند.
با وجود تورم بالا امسال حقوق بازنشستگان چقدر افزایش یافت؟
حکایت سال گذشته از هنگامی آغاز شد که دولت لایحه بودجه سال1389 را برای بررسی به مجلس سپرد. در این لایحه از سوی دولت پیشبینی شده بود که افزایش مستمری 6 درصدی برای تمامی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق تأمین اجتماعی در نظر گرفته شود. پس از تصویب این قانون، مسئولان صندوق تأمین اجتماعی اعلام کردند که از قوانین مصوب دولت نمیتوانند سرپیچی کنند و ناچارند همان 6 درصد تعیینشده از سوی دولت را برای افزایش مستمری بازنشستگان در نظر بگیرند. اعتراض بازنشستگان راهبهجایی نبرد و آنها نتوانستند حتی با پیگیریای که از طریق نمایندگان مجلس انجام دادند، تغییری در تصمیم دولت ایجاد کنند، اما آنان همچنان این تصمیم دولت را خلاف قوانین دانستند و به آن معترض بودند.
تجربه سال گذشته باعث شد تا امسال بازنشستگان صندوق تأمین اجتماعی پیگیریهایشان را زودتر شروع کنند و مراقب باشند تا دولت در لایحه بودجه خوابی برایشان ندیده باشد. آنها اینبار اعلام کردند که چنانچه میزان افزایش حقوقشان کمتر از نرخ رسمی تورم کشور که بانک مرکزی آن را13.5 درصد اعلام کرده باشد، کار را به دیوان عدالت اداری میسپارند.
پس صحت دارد بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام کردند که چنانچه میزان افزایش حقوقشان امسال کمتر از نرخ رسمی تورم در کشور باشد، به دیوان عدالت اداری شکایت میکنند.؟
آنها خواستار افزایش حقوق بازنشستگان صندوق تأمین اجتماعی براساس ماده 96 قوانین این صندوق هستند که با در نظر گرفتن نرخ رسمی تورم کشور است.ماده 96 قانون تأمین اجتماعی، این صندوق را مکلف کرده تا در طول هر سال حداقل یکبار میزان مستمری بازنشستگان و مستمریبگیران عضو این صندوق را حداقل به میزان نرخ تورم رسمی کشور افزایش دهد. صندوق تأمین اجتماعی نیز مطابق همین ماده قانونی همهساله میزان افزایش مستمریها را تعیین میکرد، اما از سال گذشته ورق برگشت و میزان افزایش مستمری مطابق ماده 96 نبود.
هر سال عیدی بازنشستگان در بهمن ماه داده می شد اما چرا امسال قرار است یک ماه به تعویق بیفتد؟
با انجام مکاتبات با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای افزایش میزان عیدی بازنشستگان پیشنهاد دادهایم عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی معادل دو ماه حقوقشان محاسبه شود.
با مکاتباتی که با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شده است پیشنهاد داده ایم که حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی همانند عیدی کارگران شاغل یعنی معادل دو ماه حقوق برای آنان محاسبه شود.تا این لحظه پاسخی برای این نامه از سوی وزارت رفاه به ما اعلام نشده است و با توجه به مشکلاتی که بازنشستگان با آن رو به رو هستند همچنان در انتظار موافقت وزیر با پیشنهاد افزایش میزان عیدی این افراد هستیم. سال گذشته نیز از وزیر رفاه درخواست افزایش میزان عیدی بازنشستگان را داشتیم که مورد موافقت قرار نگرفت.
امیدوارم برای رفع مشکلات و نیازهای اولیه بازنشستگان و خانواده های آنان امسال افزایش عیدی این افراد مورد موافقت قرار گیرد.
اما در پاسخ شما باید بگویم که هر ساله در بهمن ماه معادل دو ماه حقوق به بازنشستگان پرداخت می شد اما امسال با توجه به تغییر مدیریت در سازمان تامین اجتماعی در بهمن یک ماه حقوق به این افراد ارائه شد به همین دلیل به احتمال زیاد عیدی بازنشستگان همزمان با حقوق اسفند ماه آنان پرداخت می شود.
قرار بود که با فوت مستمریبگیر، حقوق پرداختی به بازماندگان کامل باشد. آیا این قانون الان اجرا می شود؟
در گذشته با فوت بیمه گذار سهم همسر 50 درصد و 50 درصد باقیمانده نیز در صورت داشتن فرزند به تعداد فرزندان آنها تعلق میگرفت.اما این پایان ماجرا نبود چرا که اگر بازنشسته مستمریبگیر هنگام فوت فرزندی نداشت یا فرزندان وی تحت تکفل وی نبودند به این ترتیب 50 درصد مستمری، خود به خود حذف و همسر متوفی تنها 50 درصد مستمری را دریافت میکرد.
این موضوع موجب نارضایتی و گلایه بازنشستگان مستمریبگیر و بخصوص همسران آنها شده بود، زیرا معتقد بودند با این شیوه نصف شدن مستمری برای گذران زندگی و تامین مخارج و هزینهها با مشکلات جدی مواجه خواهند شد.
آنچه موجب نارضایتی بیشتر بازماندگان بازنشستگان متوفی تامین اجتماعی شده بود، این بود که این وضعیت در مورد سایر گروههای بازنشستگی از جمله بازنشستگان کشوری و لشکری مصداق پیدا نمیکرد و مستمری بازماندگان این گروهها پس از فوت بیمه شده به صورت کامل پرداخت میشد.
وجود این نقص در قانون تامین اجتماعی آنچنان برای خانوادههای مستمریبگیر تامین اجتماعی دغدغه شده بود که بسیاری از مردان مستمریبگیر حتی هنگامی که در قید حیات بودند نیز از بابت این که پس از مرگشان مستمری پرداختی به همسرشان نصف خواهد شد و این وضعیت بازماندگان را در تنگنای مالی قرار خواهد داد، ابراز نگرانی میکردند.
نگرانیها و دغدغههای بازنشستگان و همسران آنها از بابت نصف شدن مستمری پرداختی به آنها و نگرانیهایی که از بابت تامین معاش بازماندگان در این زمینه وجود داشت، موجب شد مسوولان سازمان تامین اجتماعی در تیرماه امسال ماده 83 قانون تامین اجتماعی را مورد بازنگری قرار دهند.
به این ترتیب با اصلاح ماده 83 قانون تامین اجتماعی مبنی بر پرداخت تنها 50 درصد مستمری استحقاقی به همسران مردان متوفی تحتپوشش این سازمان که فرزند تحت تکفلی ندارند، این دسته از زنان حقوق کامل و به عبارتی صددرصد حقوق همسران خود را دریافت میکنند.
بیتردید تصمیم اخیر در جهت اصلاح ماده 83 قانون تامین اجتماعی مبنی بر پرداخت صددرصد مستمری به بازماندگان متوفی تامین اجتماعی بدون در نظر گرفتن تعداد نفرات بازمانده یا سهم هر یک از آنها، اقدام مهمی است که میتواند قشر بازنشسته و بخصوص خانوادههای آنها را به حمایت هر چه بیشتر سازمانهای بیمهگر تامین اجتماعی و کاستن از دغدغههای این قشر امیدوار کند.
برخی از بازنشستگان که مثلا تحت پوشش یک بیمه تکمیلی دیگری هستند از اینکه به اجبار پولی از آنها کم می شود و باید بیمه تکلمیلی شوند گلایه دارند.چرا شما این بیمه را اجباری کردید؟
ما ابتدا اعلام کردیم که 25 آذرماه آخرین مهلت انصراف بازنشستگان از بیمه تکمیلی است اما بعدا دو ماه دیگر تمدید کردیم تا هر کس که بخواهد انصراف دهد. پس از اعلام انصراف، مبلغی که طی این سه ماه از حقوق بازنشستگان کسر شده به آنها پرداخت خواهد شد.
برای استفاده از خدمات بیمه تکمیلی از حقوق تمامی یک میلیون و 500 هزار بازنشسته ماهیانه 6 هزار و 700 تومان کسر میشود .بنابراین بازنشستگان در هنگام مراجعه به بیمارستانهای دولتی طرف قرارداد نیازی نیست که هزینه ای پرداخت کنند اما در مراجعه به بیمارستانی خصوصی هر مبلغی که پرداخت می کنند بیمه دی بخشی از آن هزینه ها را تقبل می کند.
این بیمه تنها برای بازنشستگان است یا فرزندان آنها هم می توانند بیمه شوند؟
بازنشسته تامین اجتماعی باید به یکی از کانونها مراجعه کند و درخواست کند.
شما یکی از مخالفان قانونی هستید که افرادی که کمتر از 10 سال حق بیمه پرداخت کردهاند، با پرداخت مابهالتفاوت حق بیمه اعم از حق کارگر و کارفرما تا 10 سال، به نرخ سال جاری از امتیاز بازنشستگی برخوردار شوند.چرا؟
بازنشسته شدن با چنین شرایطی نه به نفع مردم و نه به نفع سازمان تامین اجتماعی است. ین قانون بر مبنای بیمهپردازی است یعنی فرد بر اساس مقدار حق بیمهای که پرداخته است مستمری میگیرد و بر این اساس افرادی که کمتر از 10 سال حق بیمه پرداختهاند مستمری حدود 110 تا 115 هزار تومان میگیرند که به هیچ وجه برای گذارن زندگی کافی نیست!
پرداخت 10 سال حق بیمه شرط زمانی ندارد و لزوما پرداخت حق بیمه نباید قبل از سالهای بازنشستگی باشد. در نتیجه بازنشستگان تامین اجتماعی، نمیتوانند پس از بازنشستگی در شغلهای دیگر مشغول به کار شوند و اگر چنین اقدامی کنند و بازرسی سازمان تامین اجتماعی از آن باخبر شود، مستمری بازنشستگی آنها قطع خواهد شد.البته ممکن است کسانی برای استفاده از مزایای بازنشستگی، با استفاده از این آییننامه بازنشسته شوند و سپس به شکل غیر قانونی فرصتهای شغلی دیگر را برای درآمد بیشتر اشغال کنند.
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|